baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.057
- Πόντοι
- 6.035
καλα μη χαιρεσε ειδες τι κραταει στο χερι της![]()
![]()
και ξανθια και κοντομαλλουσα ?
αυτο ειναι ντοκουμεντο

καλα μη χαιρεσε ειδες τι κραταει στο χερι της![]()
![]()
και ξανθια και κοντομαλλουσα ?
αυτο ειναι ντοκουμεντο
[move]καλα μη χαιρεσε ειδες τι κραταει στο χερι τηςμπορει αντι για οπλο να ειναι δονητης
![]()
ρε διομιδη για δωσε μου της γνωσεις σου[move]![]()
![]()
[/move]
λάθος αυτόρε διομιδη για δωσε μου της γνωσεις σου
εχω μια συνδεση κονεξ στα 2 απο το σαραβαλο μοντεμ ρουτερ μπαουντεκ δινω το δικτυο σ'ενα χαμπακι και μοιραζω δικτυο σε 3 συσκευες,αν και παρ'ολο που χρησιμοποιω το ενα πισι σερνεται βγαζω το χαμπακι και παιρνω εξοδο απευθειας απο το μοντεμ και παει μια χαρα το πισι,τι σκατα συμβαινει αφου χρησιμοποιω μονο ενα πισι γιατι σερνεται ολα δειχνουν οτι φταει το χαμπ αλλα τι σκατα να του συμβαινει
επισης εχω ενα τομσον ασυρματο με 4 εξοδους rg45 πως σκατα θα το ενεργοποιησω παλιπαλι με τον κωλο οτε πρεπει να μιλησω
![]()
ποιο ειναι το λαθος ρε βλακαλάθος αυτό![]()
[move]ΓιατίΕπλυνα τις αρχιδαρες μου,της αρωματησα και ηρθα![]()
α ναι σωστάποιο ειναι το λαθος ρε βλακααπο ποτε απαγοορευεται να εχω 3 πισι σπιτι
αν ερθεις σπιτι να μην εχω να σε βαλω στο δικτυο
![]()
Γιορτες ερχονται ,ολο και καποια μουνα θα μου τις ρουφιξει[move]Γιατί[/move]
Ρε χλεχλέ ποιά συσκευή μπορεί να παρεμβληθεί μεταξύ του μόντεμ του χαμπ και του σπλίτερα ναι σωστάόμως νομίζω ότι κάτι παίζει με το σπλίτερ
μήπως παρεμβάλλεται άλλη συσκευή ανάμεσα στο καλώδιο που φεύγει από το σπλίτερ και καταλήγει στο μόντεμ
![]()
ti lew re episthmonaκάηκε το hub σου
*έχεις ενισχυτή στην έξοδο της γραμμής;
![]()
![]()
ρε ασχετε μη μπερδευεσε η γραμμη οτε παει στο μοντεμρουτερ ολα καλα μεχρι εκεια ναι σωστάόμως νομίζω ότι κάτι παίζει με το σπλίτερ
μήπως παρεμβάλλεται άλλη συσκευή ανάμεσα στο καλώδιο που φεύγει από το σπλίτερ και καταλήγει στο μόντεμ
![]()
δεν ξέρω μανΡε χλεχλέ ποιά συσκευή μπορεί να παρεμβληθεί μεταξύ του μόντεμ του χαμπ και του σπλίτερ
κανα πλυντήριο πιάτων![]()
Α!!! κατάλαβα Πάσχα και ΧριστούγενναΓιορτες ερχονται ,ολο και καποια μουνα θα μου τις ρουφιξει![]()
τι μαλακα ειναιδεν ξέρω μαντο είχα διαβάσει στο μάνουαλ του δικού μου ρούτερ και είπα να κάνω λίγο τον έξυπνο
![]()
εσύ γιατί τσιμπάς ρε βλάκατι μαλακα ειναι
το σπλιτερ μπαινει στην γραμμη οτε απο εκει μοιραζεις προς μοντεμ και προς τηλεφωνα αρα τι μαλακιες λες![]()
Αλλαξες πριζα ή στην ίδια τα δουλεύεις πάλι;
γιατί μπορεί η γραμμή να μην σηκώνει όλα αυτα τα μαραφέτια
το προσφερεις πρωκτικο ελευθερο στοματικο εκτονωση στο στομα και στο σωμα μηπως εννοειτε οτι θα εχω και δευτερη εκτονωση στη τιμηβάρε εγώ ξέρω τι φταίει αλλά θέλω 90 Ευρώ για να σε βοηθήσω μανσόρυ κιόλας
αν σ'αρέσει
![]()