memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
οι γκαιη δεν ειναι ρατσαδεν ειμαι ρατσιστής...![]()
οι γκαιη δεν ειναι ρατσαδεν ειμαι ρατσιστής...![]()
οι τρανς;;;οι γκαιη δεν ειναι ρατσα![]()
τουλαχιστο οι τρανς εχουν παρει μιαν αποφαση και ξερουν τι θελουνεσύ να κοιτάς τις φίλες σου τις τρανς.
Άμα πια.![]()
Ξέρεις πόσο στοιχίζει μια τέτοια επέμβαση;;;;τουλαχιστο οι τρανς εχουν παρει μιαν αποφαση και ξερουν τι θελουναντε κοψτα κι εσυ να τελειωνουμε
![]()
απο φιλος τωρα μονο τον συμπαθεις?δεν σου απανταω μονο και μονο γιατι σε συμπαθω
υγ
οσο για τον λαστφορλαιφ που μας κανει κυρηγμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδη μονο το κοστος σε καθυστερει? το εχεις παρει αποφαση κατα τα αλλα?Ξέρεις πόσο στοιχίζει μια τέτοια επέμβαση;;;;
Δηλαδή τί νομίζεις πώς είναι,παίρνω το κουζινομάχαιρο κ κόβω;;;![]()
![]()
Και συ πάντως πολύ μου κωλοτρίβεσαι....απο φιλος τωρα μονο τον συμπαθεις?εμαθες οτι τον παιρνει που και που και σκιαχτηκες?
![]()
Θεωρητικά εντελώς θα ήταν το βασικό πρόβλημα μου αν ποτέ το αποφάσιζα.δηλαδη μονο το κοστος σε καθυστερει? το εχεις παρει αποφαση κατα τα αλλα?![]()
να δεις τι εχει να γινει οταν πουμε οτι κανεις και ελευθερο τελειωτικο παντουΜαλακισμένα κόφτε το όμως γιατί ήρθαν τα πρώτα pm που μου ζητάνε ραντεβού.![]()
![]()
kai giati τσαντιστηκες?ειναι αθηναιοι?Μαλακισμένα κόφτε το όμως γιατί ήρθαν τα πρώτα pm που μου ζητάνε ραντεβού.![]()
![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην στο κάψω,μόνο πες μου που το χεις στημένο.να δεις τι εχει να γινει οταν πουμε οτι κανεις και ελευθερο τελειωτικο παντου![]()
Αύριο θα έχεις μία αρνητική ψήφο σε κάθε σου κριτική.kai giati τσαντιστηκες?ειναι αθηναιοι?
3ος καφες σημεραΚαλησπερα
![]()
3ος καφες σημεραΚαλησπερα
![]()
Σημερα εχει Μεταξι μαν,χρειαζομαι να παρω λιγο παρακμη
Σημερα εχει Μεταξι μαν,χρειαζομαι να παρω λιγο παρακμη![]()
Ρε συμε γαλατακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μου φερνεις καλυτερα καμια πουταναραΚαι τι θέλετε από εμάς και μας το κοινοποιείτε; Να σας φέρουμε κάνα παξιμαδάκι;