DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ΑΥΤΟ...Αν δεν είναι αυτό το πρόσωπο εξωπραγματικό,εξωγήινο,φαντασικό,αγγελικό,τότε ποιανής είναι;;;;
χαχαχαχαχαχαχαΑΥΤΟ...
σiγά τον τίτλο...πήρε Όσκαρ, λες και πήρε Νόμπελ φυσικής!Ναι μωρέ το μωρό μου,μου το χάλασαν οι παλιοπούστηδες για την ανάγκη του ρόλου της.Αλλά με αυτή την μεταμφίεση πήρε to Όσκαρ το χρυσό μου
πρεπει οπωσδηποτε να ειναι αθλητρια για να ειναι μουναρα μια γκομενα ??ΑΥΤΟ...
όχι απλά αθλήτρια, αλλά πρωταθλήτρια και ρωσίδα και βολευμπολίστρια και ψηλή περί τους 29 πόντους ψηλότερη από τη Θερόνπρεπει οπωσδηποτε να ειναι αθλητρια για να ειναι μουναρα μια γκομενα ??
ναι? τουλάχιστον εγώ την Γκάμοβα την έχω δει και ζωντανά έστω και από απόσταση πόσες φορέςΨηλή και άχαρη κ ως πρόσωπο δεν συγκρίνεται με το πρόσωπο της....
το ότι την μαθαίνεις τώρα αποδεικνύει πως είσαι αμόρφωτος και δεν είναι 2,05 αλλά 2,06 παρακαλώ...2,05 ε'ιναι η Γιούλια Μερκούλοβα δηλαδή το Νο16 στη φωτό ενώ εμείς είμαστε με το Νο11οκ δεν διαφωνώ συναγωνιστή.Αλλά δε νομίζω ότι μια κοπέλα 2.05 κ με ένα πρόσωπο σαν αυτής που μας δείχνεις,θα την θεωρήσει εύκολα κάποιος ως την πιο όμορφη ή τουλάχιστον από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.Εγώ πρώτη φορά την μαθαίνω από σένα
τι ψαχνεις να βρεις τωρα...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου λεμεοκ δεν διαφωνώ συναγωνιστή.Αλλά δε νομίζω ότι μια κοπέλα 2.05 κ με ένα πρόσωπο σαν αυτής που μας δείχνεις,θα την θεωρήσει εύκολα κάποιος ως την πιο όμορφη ή τουλάχιστον από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.Εγώ πρώτη φορά την μαθαίνω από σένα
ε.. ενταξει.. το εχουμε καψει το κακαο..το ότι την μαθαίνεις τώρα αποδεικνύει πως είσαι αμόρφωτος και δεν είναι 2,05 αλλά 2,06 παρακαλώ...2,05 ε'ιναι η Γιούλια Μερκούλοβα δηλαδή το Νο16 στη φωτό ενώ εμείς είμαστε με το Νο11
Την έχει ποστάρει στα μισά θρεντ!Που ζεις?Εγώ πρώτη φορά την μαθαίνω από σένα