You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Charlize Theron
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 450
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εφκερια να ριξι ζιζανοχτιονο να του μαραθι σα το δικο μου και να χι τοτες μεγαλες ελπιδεςκαι λεσβια
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
ηταν αυτοπτης μαρτυς ως παιδι της δολοφονιας του πατερα της απο τη μητερα της η οποια αθωωθηκε (αυτοαμυνα)
εχει βρεθει με τον νελσον μαντελα σε μια εκδηλωση επειδη ειχε παρει βραβειο οσκαρ ως νοτιοαφρικανη και μαζι με τη μονικα μπελουτσι ειναι οι δυο αγαπημενες μου
εχει βρεθει με τον νελσον μαντελα σε μια εκδηλωση επειδη ειχε παρει βραβειο οσκαρ ως νοτιοαφρικανη και μαζι με τη μονικα μπελουτσι ειναι οι δυο αγαπημενες μου
Αφού αναφωνήσω και εγώ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ !!! και γνωστοποιήσω στην ομήγυρη ότι είναι από τις λίγες ξανθές που μου αρέσουν (άλλη περίπτωση η Michel Pfeiffer), θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή xilnik που πληροφόρησε ότι τον βίαιο πατέρα της σκότωσε η μητέρα της.
Αναμένω φωτογραφίες από τους έχοντες και κατέχοντες.
Επισκέπτης
Χαλαρα η ωραιοτερη γυναικα στον κοσμο.
Τελος.
Τελος.
Ιδού και το Martini :
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Αφού αναφωνήσω και εγώ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ !!! και γνωστοποιήσω στην ομήγυρη ότι είναι από τις λίγες ξανθές που μου αρέσουν (άλλη περίπτωση η Michel Pfeiffer), θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή xilnik που πληροφόρησε ότι τον βίαιο πατέρα της σκότωσε η μητέρα της.
Πολύ σωστά το έθεσες. Charlize Theron και Michel Pfeiffer είναι οι ωραιότερες ξανθιές.
to avantar μουΓια μενα η ωραιοτερη γυναικα του κοσμου ειναι η Carolina "pampita" Ardohain...Αλλα η Charlize ειναι στο top 3 μαζι με την Portman