δεν ειμαστε ολοι 60πλας ρε δασκαλε ναχουμε αναγκη μονο φισκα πουτανες στα κλαμπ
ΔΕΝ υπαρχει ουκρανικη πολη ανω των 600χιλ να μην βαλεις γκολ παρασκευοσαβατοκυριακο ,τωρα αν θαναι 6αρι η 8αρι ,αν θαναι 20 η 30 αυτο ειναι θεμα συμπτωσεων
Κιεβο δεν εχεις καμμια τυχη,μονο πουτανες σε κλαμπ θα σε πλησιασουν..κ θα χρυσωσεις τον κουκο ως συνηθως,σε αυτο ειμαι καθετος
εχω να παω χαρκιβ 5 χρονια,σωστος ,αλλα ουκρανια γενικως ημουν προ 7μηνου κ 10 μηνου,το χειμωνα πηρα τα @@ μου,δηλ πηδηξα δυο καινουριες μονο,η μια σχεδον σεμι προ φοιτητρια,ειχα βαλει κ φωτο τοτεη αλλη κανονικη πιο μεγαλη 28 μεσω νετ το τατς,σε 7-8μερες
ομως αυτο συνεβη λογω ψωλοκρυου,δεν κυκλοφοραγε γατα ,εξ ου κ δεν ξαναπαταω χειμωνα..
αλλα φρανκιφσκ κ ουζγκοροντ που πηγα πιο μετα αρχες μαη ,ειχα τα συνηθη αποτελεσματα,2-3 σεμι-προ φοιτητριες με τα γνωστα παραμυθια κ μια πιο μεγαλη 26αρα παντρεμενη 7αρι κ ανω ,με την οποια μ εφερε αλλη σε τατς ομως
επισης βγηκα με μουναρα 8-9αρι 26αρα με παιδι χωρισμενη,που ομως δεν καταφερα να σκοραρω λογω πιεσης χρονου κ κακου συγχρονισμου,ελπιζω στην αμεσα επικειμενη επισκεψη μου να την πετυχω φρη παλι
αυτια..
εννοειται οτι μιλαω καποια βασικα ρωσσικα κ μπορω να συντηρηγσω μια ψιλοκουβεντα μεχρι τις πρωτες 3-4 βοτκες