enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.680
- Πόντοι
- 3.656
ειναι σε καλη κατασταση ή τιγκα στο σκατο;
ειναι σε καλη κατασταση ή τιγκα στο σκατο;
Επιβεβαιώθηκα με το παραπάνω. Η μπαχαλοποίηση (για να μη πω καμιά άλλη λέξη που τελειώνει σε κία) πάει σύννεφο.εχεις δικιο τυπε,να ξες ειμαι ο μονος τυπος με τον οποιο μπορεις πλεον να μιλησεις σοβαρα στο σαη
Έπρεπε να κρατήσω ένα να γλύψεις. Κρίμα. Θα βρεις κάποια άλλη ευκαιρία.
Τα παρακάτω αξεσουάρ δόθηκαν και ευχαριστήθηκα που τα πήραν συνειδητοποιημένα άτομα και θα τα ευχαριστηθούν και θα τα απολαύσουν.
Εσύ είχες τη περιέργεια.Δεν θέλεις να τη λύσεις;δεν το θελω βαλτο στον κωλο σου τυπε
γιατι εισαι ετσι αποτομος τυπε με το παιδι?Επιβεβαιώθηκα με το παραπάνω. Η μπαχαλοποίηση (για να μη πω καμιά άλλη λέξη που τελειώνει σε κία) πάει σύννεφο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μου έχει μείνει φαίνεται να είμαι απότομοςγιατι εισαι ετσι αποτομος τυπε με το παιδι?
Εσύ είχες τη περιέργεια.Δεν θέλεις να τη λύσεις;
Κοίτα να δεις που θα τα πήρε ο Christian Grey...
Γέλασες ρε μλκ, το ίδιο είναι, σου φαίνεται κάτι αστείο;τυπε ποια περιεργεια; δεν ρωτησα τιποτα
απο που μαν σου εμεινε απο τα bdsm κλπ που κοπανατε ο ενας τον αλλον?Μου έχει μείνει φαίνεται να είμαι απότομος
τυπε νηματοθετη φουλ στην απαξίωση εισαι μαν. δε φτανει που σου κραταμε το νήμα στη πρώτη σελίδα. αν τη πουλεψουμε το νήμα παει καρφί για την υπογα του ποδολαγνου
ωπα ρε μαν σόλο τραμπουκα ξηγιεσαιΚσληνύχτα σε όλους τους μπαχαλάκηδες. Τα κουβαδάκια και σε άλλη παραλία γιατί αυτή έχει καρχαρίες
Κσληνύχτα σε όλους τους μπαχαλάκηδες. Τα κουβαδάκια και σε άλλη παραλία γιατί αυτή έχει καρχαρίες
Γέλασες ρε μλκ, το ίδιο είναι, σου φαίνεται κάτι αστείο;
Ψυχούλα είσαι και ο άλλος ο παλιόπουστας στη λέει...οχι τυπε απεναντιας
το νημα ειναι πολυ σοβαρο και ειπα να δωσω τα φωτα μου μηπως και ανεβει η επισκεψιμοτητα και ο χυστης πουλησει τα μαλαπερδια του
Ψυχούλα είσαι και ο άλλος ο παλιόπουστας στη λέει...