Νέα

Χαρίζεται πλήρης εγκυκλοπαίδεια ΠΥΡΣΟΣ έκδοση 1924

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στην τελικη υπαρχουν και παλαιοβιβλιοπωλεια στην Αθηνα για να αναλαβουν τετοιες δουλειες.

ήρθα σε επαφη με αρκετά από αυτά και δεν ενδιαφέρθηκε κανένα... αν ξέρεις κανένα που να ενδιαφέρεται στείλε μου το τηλέφωνο του

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
η φτώχεια η καταραμένη οδηγεί σε πωλείται (όπως κάνεις εσύ με τον κώλο σου) και όχι σε χαρίζεται...

Μάλλον τα έχεις χάσει λόγω ηλικίας, δεν πουλώ εγώ, εσύ βγήκες με πραμάτεια  ;)  Ούτε είμαι εγώ αυτή που κάνει οικονομίες για να αγοράζει πόρνες βάζοντας την κυρά να κάνει δουλειές. Οπότε κοίτα να μαζέψεις του οικείους "κώλους " που έχει ξεπουλήσει προ πολλού μαζί με τις αξίες σου, ασπαζόμενος την αηδία "με νοιάζει μόνο ο εαυτός μου".

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:think: ωραία ιδέα Tράμ ,υπάρχουν βέβαια και οι βιβλιοθήκες  που πολλές φορές ζητουν βιβλία  ;)

δοκίμασα και εκεί και σε αρκετες (δημοτικές, συλλόγων κλπ).. .. ουδεν ενδιαφέρον...

και δεν έχω γνώση των κύκλων βιβλιοσυλλεκτών...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ποσους ενοχλησες σημερα στο δρομο ρε ζητιανε
Γιατι εισαι τετοιος αρχιδης ρε ?

Αει ξεφορτωσουμε και μην με παραθετεις ηλιθιε !!!!!

Αντε γιατι μου τα εχεις σπασει μαλακισμενο....

Τραβα καμια παρκιαδα να στανιαρεις και παρατα με

Αντε στον ΔΙΑΟΛΟ και παρα περα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τραμυ τα παιδια σου δεν το θελουν? ειναι κριμα τα πεταχτουν η να τα δωσεις σε κανα μλκα. Γενικα τα βιβλια ειναι ωραιο να τα κρατας

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τραμυ τα παιδια σου δεν το θελουν? ειναι κριμα τα πεταχτουν η να τα δωσεις σε κανα μλκα. Γενικα τα βιβλια ειναι ωραιο να τα κρατας

το ξέρω ρε αδελφέ... αλλά δεν νομίζω (από ότι τα έχω ρωτήσει) να την θέλουν...

και θέλω να την κρατήσω ... αλλά ρε γαμώτο κοντεύω να βγώ από το σπίτι από το πολύ βιβλίο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Γιατι εισαι τετοιος αρχιδης ρε ?

Αει ξεφορτωσουμε και μην με παραθετεις ηλιθιε !!!!!

Αντε γιατι μου τα εχεις σπασει μαλακισμενο....

Τραβα καμια παρκιαδα να στανιαρεις και παρατα με

Αντε στον ΔΙΑΟΛΟ και παρα περα

μήτσο κάν'το κόπυ πέιστ μαν να μην το ξαναγράφεις κάθε φορά :P

μαν τόσο παλιά που είναι περισσότερο για συλλέκτες κάνει, όταν εκδόθηκε ακόμα δεν είχαμε πάει στο φεγγάρι :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μήτσο κάν'το κόπυ πέιστ μαν να μην το ξαναγράφεις κάθε φορά :P

μαν τόσο παλιά που είναι περισσότερο για συλλέκτες κάνει, όταν εκδόθηκε ακόμα δεν είχαμε πάει στο φεγγάρι :P
ε ναι οσο πιο παλιο το βιβλιο τοσο περισσοτερη γοητεια εχει :grin: δεν το κρατας για εγκυκλοπαιδεικους λογους ,απλα τα βιβλια (τα καλα) δεν πρεπει να πετιουνται .γνωμη μου

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
το ξέρω ρε αδελφέ... αλλά δεν νομίζω (από ότι τα έχω ρωτήσει) να την θέλουν...

και θέλω να την κρατήσω ... αλλά ρε γαμώτο κοντεύω να βγώ από το σπίτι από το πολύ βιβλίο...
καταλαβαινω ,πετα καποιο πιο προσφατο :-

PAPARIAMANTOLES

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
3
Like
55
Πόντοι
0
Αν έχεις πολλά βιβλία σίγουρα έχεις και πολύ σαβούρα. Η εγκυκλοπαίδεια είναι μεν άχρηστη , μιας και δεν θα τη συμβουλευτεί πια κανείς , αλλά δεν μου ακούγεται σωστό να τη χαρίσεις. Βρες χάρισε κάτι άλλο . Κι αν δεν την θέλουν τώρα τα παιδιά σου θα την θέλουν σε 10 χρόνια. Είναι κρίμα , ειδικά αν ανήκει στην οικογένεια σου τρεις γενιές.

Επισκέπτης
Αν έχεις πολλά βιβλία σίγουρα έχεις και πολύ σαβούρα. Η εγκυκλοπαίδεια είναι μεν άχρηστη , μιας και δεν θα τη συμβουλευτεί πια κανείς , αλλά δεν μου ακούγεται σωστό να τη χαρίσεις. Βρες χάρισε κάτι άλλο . Κι αν δεν την θέλουν τώρα τα παιδιά σου θα την θέλουν σε 10 χρόνια. Είναι κρίμα , ειδικά αν ανήκει στην οικογένεια σου τρεις γενιές.
σωστος

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Λόγω έλλειψης χώρου αλλά και διαφορετικών ενδιαφερόντων σε συλλογές παλαιών αντικειμένων (συλλέκτης παλαιών φωτογραφικών μηχανών) χαρίζω σε άνθρωπο που εκτιμά και θα διατηρήσει αυτό το σπάνιο διαμάντι των εγκυκλοπαιδικών εκδόσεων.

Είναι στην κατοχή της οικογενείας μου από το 1925 (αγοράστηκε από τον παππού μου για τα τρία παιδιά του) πλήρης και σε αρκετά καλή κατάσταση δεδομένης της ηλικίας της (φυλάσσεται σε κλειστή βιβλιοθήκη)...

Χαρίζεται σε άνθρωπο που θα εκτιμήσει και θα διατηρήσει... δεν ζητώ χρήματα (τώρα αμα έχει και καμμιά παλιά φωτογραφική μηχανή για την συλλογή μου δεκτή αλλά όχι απαραίτητη)

Προυπόθεση επίσης ότι θα την παραλάβει ο ίδιος διότι είναι 24 τόμοι των 5 κιλών έκαστος...

Πληροφορίες σε πμ...
Ρε φίλε πούλησε την σε κανένα παλαιοβιβλιοπωλείο,αν και κατά την γνώμη μου πρέπει να την κρατήσετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom