Νέα

Χαρίζεται πλήρης εγκυκλοπαίδεια ΠΥΡΣΟΣ έκδοση 1924

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tramountana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λόγω έλλειψης χώρου αλλά και διαφορετικών ενδιαφερόντων σε συλλογές παλαιών αντικειμένων (συλλέκτης παλαιών φωτογραφικών μηχανών) χαρίζω σε άνθρωπο που εκτιμά και θα διατηρήσει αυτό το σπάνιο διαμάντι των εγκυκλοπαιδικών εκδόσεων.

Είναι στην κατοχή της οικογενείας μου από το 1925 (αγοράστηκε από τον παππού μου για τα τρία παιδιά του) πλήρης και σε αρκετά καλή κατάσταση δεδομένης της ηλικίας της (φυλάσσεται σε κλειστή βιβλιοθήκη)...

Χαρίζεται σε άνθρωπο που θα εκτιμήσει και θα διατηρήσει... δεν ζητώ χρήματα (τώρα αμα έχει και καμμιά παλιά φωτογραφική μηχανή για την συλλογή μου δεκτή αλλά όχι απαραίτητη)

Προυπόθεση επίσης ότι θα την παραλάβει ο ίδιος διότι είναι 24 τόμοι των 5 κιλών έκαστος...

Πληροφορίες σε πμ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
πολυ ενδιαφερον και εχω συλλογες απο μανα μου με εγκυκλοπαιδειες ακι εχω 2 πολυ παλιες μηχανες φωτογραφικες αλλα δυστιχως διαμενω 1000 χλμ απο αθηνα :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
tramountana

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πολυ ενδιαφερον και εχω συλλογες απο μανα μου με εγκυκλοπαιδειες ακι εχω 2 πολυ παλιες μηχανες φωτογραφικες αλλα δυστιχως διαμενω 1000 χλμ απο αθηνα :headbang: :headbang: :headbang:

το γνωρίζω πατριώτη... και δεν είναι και εύκολη η αποστολή της ....

θα στίψω την γκλάβα μου μπας και βρώ μια λύση...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
κέρδισε κέρδισε πούλα
κέρδισε κέρδισε πούλα
κέρδισε κέρδισε πούλα
μόνο στο ricardo.gr
μόνο στο ricardo.gr

έχω κολλήσει με το τραγουδάκι αυτό.

Επισκέπτης
Λόγω έλλειψης χώρου αλλά και διαφορετικών ενδιαφερόντων σε συλλογές παλαιών αντικειμένων (συλλέκτης παλαιών φωτογραφικών μηχανών) χαρίζω σε άνθρωπο που εκτιμά και θα διατηρήσει αυτό το σπάνιο διαμάντι των εγκυκλοπαιδικών εκδόσεων.

Είναι στην κατοχή της οικογενείας μου από το 1925 (αγοράστηκε από τον παππού μου για τα τρία παιδιά του) πλήρης και σε αρκετά καλή κατάσταση δεδομένης της ηλικίας της (φυλάσσεται σε κλειστή βιβλιοθήκη)...

Χαρίζεται σε άνθρωπο που θα εκτιμήσει και θα διατηρήσει... δεν ζητώ χρήματα (τώρα αμα έχει και καμμιά παλιά φωτογραφική μηχανή για την συλλογή μου δεκτή αλλά όχι απαραίτητη)

Προυπόθεση επίσης ότι θα την παραλάβει ο ίδιος διότι είναι 24 τόμοι των 5 κιλών έκαστος...

Πληροφορίες σε πμ...

Τι ώρα να' ρθω??

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
μου θύμισες οτι πρέπει να αναζητήσω στο πατάρι του εξοχικού των γονιών μου

την δεμένη έκδοση Απάντων του Παπαδιαμάντη του Βαλέττα

δεκαετίας 50.

τα μάζευε σε τεύχη η γιαγιά μου.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κέρδισε κέρδισε πούλα
κέρδισε κέρδισε πούλα
κέρδισε κέρδισε πούλα
μόνο στο ricardo.gr
μόνο στο ricardo.gr

έχω κολλήσει με το τραγουδάκι αυτό.

εγώ έχω κολίσει με το τρειλεράκι του καρατζαφέρη αλλά δεν το βρίσκω στο youtube... :grin:

ψηφιστε ψηφιστε
ψηφιστε ψηφιστε
δουλεια και αγχος αψηφιστε !!!

:2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Πληροφορίες σε πμ...

:think: ωραία ιδέα Tράμ ,υπάρχουν βέβαια και οι βιβλιοθήκες  που πολλές φορές ζητουν βιβλία  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606

Πληροφορίες σε πμ...
:think: xμμμμ αλλος ενας που καταλαβε το ασκοπο του να εχεις εγκυκλοπαιδεια στο σπιτι.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Είσαι σίγουρος πως δεν θα είναι προτιμότερο (για την τύχη των βιβλίων) να την πουλήσεις;
Έστω σε συμβολική τιμή.

Θέλω να πω πως σε κάθε περίπτωση αυτός που θα δώσει κάτι για να την πάρει θα το κάνει επειδή την εκτιμάει προφανώς, έστω σαν "συλλεκτική" αξία, επειδή φυσικά "χρηστική" αξία δεν έχει πλέον.

Επισκέπτης
Είσαι σίγουρος πως δεν θα είναι προτιμότερο (για την τύχη των βιβλίων) να την πουλήσεις;
Έστω σε συμβολική τιμή.

Θέλω να πω πως σε κάθε περίπτωση αυτός που θα δώσει κάτι για να την πάρει θα το κάνει επειδή την εκτιμάει προφανώς, έστω σαν "συλλεκτική" αξία, επειδή φυσικά "χρηστική" αξία δεν έχει πλέον.

Ότι δλδ θέλει να χαρίσει πλήρη εγκυκλοπαίδεια ενός αιώνα, οικογενειακό κειμήλιο, δε βρίσκει στον περίγυρό του να τη δώσει και την έβγαλε ντελάλη στο μπουρδέλα τελεία κομ.
Καλά, νταξ'..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ότι δλδ θέλει να χαρίσει πλήρη εγκυκλοπαίδεια ενός αιώνα, οικογενειακό κειμήλιο, δε βρίσκει στον περίγυρό του να τη δώσει και την έβγαλε ντελάλη στο μπουρδέλα τελεία κομ.
Καλά, νταξ'..
Mπορει να ναι μαλωμενοι!(οι περιγυροι)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Καλά, νταξ'..

Δηλαδή; :think:

Αν του πω εγώ "Την θέλω, έχω και χώρο ελεύθερο και διαθέσιμο κι αν θέλεις έρχεσαι να τον δεις αν τον εγκρίνεις" δεν θα μου την δώσει λες; :huh:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλά, νταξ'..

κατάλαβα, πάτε να τον βγάλετε πούστη τον άνθρωπο όπως εμένα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πολυ ενδιαφερον κομματι η συγκεκριμενη εγκυκλοπαιδεια !!!!!!

Μακαρι να ειχα χωρο να την ζητουσα .....

Επισκέπτης
Καλά, νταξ'..
Στην τελικη υπαρχουν και παλαιοβιβλιοπωλεια στην Αθηνα για να αναλαβουν τετοιες δουλειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom