Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

qsys12

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
τι ωρα βγαινει η κοπελα να την τιμησουμε?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Χθες κατά τις 02:30 πέρασα να πάρω λίγο μάτι την Χαρά  :grin: :grin:,η οποία καθόταν μέσα στο σμαρτ αλλά είχε ανοιχτή την πόρτα και μας μόστραρε τις θεσπέσιες βυζάρες της  :tits: :tits: ενώ χαρακτηριστικές ήταν και οι μπότες που κάλυπταν ένα μέρος από τα αταλείωτα πόδια της  :erection: :erection:.Χαρά έτσι όπως τις είδα μου φάνηκε ότι ήταν από σαλάχι όπως του πορνομετανάστη  :idiot: :uglystupid: :grin: :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Χθες κατά τις 02:30 πέρασα να πάρω λίγο μάτι την Χαρά  :grin: :grin:,η οποία καθόταν μέσα στο σμαρτ αλλά είχε ανοιχτή την πόρτα και μας μόστραρε τις θεσπέσιες βυζάρες της  :tits: :tits: ενώ χαρακτηριστικές ήταν και οι μπότες που κάλυπταν ένα μέρος από τα αταλείωτα πόδια της  :erection: :erection:.Χαρά έτσι όπως τις είδα μου φάνηκε ότι ήταν από σαλάχι όπως του πορνομετανάστη  :idiot: :uglystupid: :grin: :grin:
καλα ρε δεν την γαμησες;
:jerking: :jerking: :jerking:
μονο πας και βλεπεις...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Παντα παραστατικος στις περιγραφες :kneel:
Τα σεβη μου

xaraksanthia

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο με το σαλαχι το κραταω κ θα σου πω οταν περασεις απο εκει.... :vomit:

gerogriniaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες!  :hi: μηπως ξερει κανεις να μ πει ποιες μερες και απο τι ωρα περιπου δουλευει η Χαρα;  :helpplea: ερχομαι απο επαρχία.. ευχαριστω εκ τον προτερων!  :erection:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Καλησπερα συναγωνιστες!  :hi: μηπως ξερει κανεις να μ πει ποιες μερες και απο τι ωρα περιπου δουλευει η Χαρα;  :helpplea: ερχομαι απο επαρχία.. ευχαριστω εκ τον προτερων!  :erection:

Kαλησπέρα μύστη,πολύ καλτ το παρατσούκλι μας  :erection: :erection: :hi:.Η Χαρά δουλεύει καθημερινά και ΣΚ  :rockon: :rockon:,σίγουρα από τις 24:00 και μετά θα την πετύχεις,δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα πηγαίνει  :orchestra:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Kαλησπέρα μύστη,πολύ καλτ το παρατσούκλι μας  :erection: :erection: :hi:.Η Χαρά δουλεύει καθημερινά και ΣΚ  :rockon: :rockon:,σίγουρα από τις 24:00 και μετά θα την πετύχεις,δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα πηγαίνει  :orchestra:
ρε kostakis27 πολλα δεν ειναι 100ευρω?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
ρε kostakis27 πολλα δεν ειναι 100ευρω?

Για την χαρά είναι φυσιολογική τιμή μύστη  :rockon: :rockon:.Ξέρω πολλά κωλ γκερλ και βίζιτες που ζητάνε περισσότερα και είναι πολύ πιο μέτριες σε εμφάνιση και υπηρεσίες  :tickedoff: :headbang:

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για την χαρά είναι φυσιολογική τιμή μύστη  :rockon: :rockon:.Ξέρω πολλά κωλ γκερλ και βίζιτες που ζητάνε περισσότερα και είναι πολύ πιο μέτριες σε εμφάνιση και υπηρεσίες  :tickedoff: :headbang:
εχεις δοκιμασει?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

μύστη Kostaki έχεις δίκιο
έχουμε πελώρια ανάγκη την Xara  :bigdick:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
φιλε τ χαρα την εχω παρει από συγγρου μ πολύ ποιο λιγα αυτά περι του κωλου τ ενιαμερα που αναφερες είναι για τ ασχετους....

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
φιλε τ χαρα την εχω παρει από συγγρου μ πολύ ποιο λιγα αυτά περι του κωλου τ ενιαμερα που αναφερες είναι για τ ασχετους....

πάντως και σε εμένα η Χαρά 50 μου είχε πει (αν θυμάμαι καλά)
τώρα δε ξέρω τα 100 σε τις πρόγραμμα περιλαμβάνονται ....

gerogriniaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2
Πόντοι
0

thank you τυπε για τις πληροφοριες!!  :erection: :erection:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
πάντως και σε εμένα η Χαρά 50 μου είχε πει (αν θυμάμαι καλά)
τώρα δε ξέρω τα 100 σε τις πρόγραμμα περιλαμβάνονται ....
δεν ξερω τ κανει η χαρα κ η κάθε χαρα ..είναι δικαιωμα της ν τους αρμεγει αμα μπορει αλλα είναι πολλα για μενα για ν μην πω κατι άλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom