batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.326
- Πόντοι
- 606
καλα ναι πολες κονομες.......
μήπως έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά; την άντζελα στο Φ104 την εξυμνούμε, αλλά την Χαρά τη σνομπάρουμε;
πος γινεται να το παιζει καποιο Αντρας πολυ βαρυς και να γαμαει στην ουσια αντρες?
δεν μπορει καποιος θα της φουσκωσε τα μυαλα
εκτος και αν ειναι ναρκισσος
................
Βάλτο στα προσεχώς τύπε, να μάθουμε μπαλίτσα!
Όλοι οι Gay/Travesti/Transex etc. είναι νάρκισσοι και ερωτευμένοι με τον εαυτό τους..
Και εδώ υπάρχει επιστημονική εξήγηση, άλλα βαριέμαι να την αναλύσω γιατί νυστάζω..
Όμορφη είσαι. ;)
γενικο το κακοκαλα ναι πολες κονομες.......
Χαρα, αφου δεν εχει πολλη δουλεια, γιατι δεν γυρνας ενα "ερασιτεχνικο" βιδεακι;KARATRAGIC....
Πααααααααδι μου εσυ...MIA XARA DOULEIA EXEI.....
+1Ο Καραμανλής είχε πεί κάποτε: H δυσφήμισης είναι δύο φορές διαφήμιση.. ;)
συνεχιστε κυριζια να την κανετε τζαμπα διαφημηση θα κατεβαινετε κατω θα σας ζηταει κερατα ρε και μετα θα ερχεστε και θα μιξοκλαιτε εδω
KAI PRIN ME SYZHTHSOUN EDW STO bourdela.com MIA XARA DOULEIA EIXA ELEOS....
οτι πιο σωστο εχει ακουστει ever εδω μεσαΟ Καραμανλής είχε πεί κάποτε: "H δυσφήμισης είναι δύο φορές διαφήμιση".. ;)
εσυ γιατρε τι εχεις αναλαβει εδω ο χαρτογιακας της υποθεσης?εσυ μην πας μεγαλε κρατα χαρακτηρα
εσυ γιατρε τι εχεις αναλαβει εδω ο χαρτογιακας της υποθεσης?
εγω γιατρε οτι ηταν να πω το εχω πει εσενα σ ακουμε?τα φωτα σου και τις εμπειριες σου στο αθλημαοχι ρε τυπε κανω γκαλοπ για τα γατακια εσυ τιιιιιι
προστατευεις τα λεφτα των εχεις κατι να μας προτεινεις????
εγω γιατρε οτι ηταν να πω το εχω πει εσενα σ ακουμε?τα φωτα σου και τις εμπειριες σου στο αθλημα
αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε τζαμπα κοπος..κανεις δεν μπορει να τα βαλει με τη ζηλεια...φθειρεται!!!απο την αλλη η Χαρα εχει νιατα κ κανεις δεν μπορει να τα βαλει με τα νιατα......οποτε χαλαρα....ειναι οπως ακριβως τη στιγμη που περπατας στο δρομο κ βλεπεις σκατα..τα πατας; οχι,τα προσπερνας....ετσι κ με τη ζηλεια κ με την κακη προθεση του καθενα...αν ασχοληθεις μπαινει μεσα σου κ σε μαγαριζει...αυτο εχω να πω κ να στε καλαο καθενας εχει αποψη και ποτε οταν ειναι καλοπροαιρετη δεν την προσβαλεις απλα την συζητας .
ειναι ομως κατι λαμογια ρε τυπε που αρχιζουν ειναι ακριβη ,ειναι φθηνη ,ειναι Α ειναι Ω
και ολα για να γαμησουν τζαμπα η να δειξουν οτι εχουν δυναμη η να παρου εκπτωση κανα 10ρικο.
και βγαζουν χολη ε αυτοι θελουν κραξιμο και ειναι αυτοι που για την ΧΑΡΑ πρεπει να εχουν
καμμια 10αρια φορες.