behind_green_eyes
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε ολο τον Αυγουστο δουλευα σεκιουριτι βραδυ στη τραπεζα πειραιως.Την τραβεστι αυτη τη λενε χαρα,ειναι 25 ετων,παιρνει 100Ε σε δικο της χωρο λιγο πιο πανω απο την παντειο και ειναι εγχειρισμενη.Ειναι οτι καλυτερο σε τρανς κυκλοφορει.Ολη η Συγγρου ειναι γεματη με τετοιες,γυναικες εχει στην αρχη της παντειου μια πατσαβουρα και πολυ πιο κατω αν θα δεις κατι κωλογριες.Προσοχη γιατι η χαρα ειναι λιγο πυροβολημενη,την εχω δει να μιλαει και να γελαει μονη της.Επισης εχει πλακωσει στις σφαλιαρες και τα κατακεφαλα εναν νεαρο μηχανοβιο.
Σωστος ο φιλος προστατης της πειραιως.ειναι τελειως τρελος ο τυπος.Χαραλαμπος εκ Κρητης και πρωην αγρτης γιατι εγω τα μαθαινω ολα.μου εχει πουλησει τσαμπουκα χωρις λογο ενω πρ καιρου μου ειχε δωσει το τηλ της για τσαμπα -ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.ΑΠΛΩς ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ κλασσικα για χαβαλε παρεα για να προλαβω κανα δυο ξυπνιους πριν κραξουν-
απλα οσοι ενδιαφερομενοι προσοχη..α!και ενα δωρακι.εχω το τηλεφωνο της οποιοσ θελει να κανονισει.πριβε μεσατζ κ το εχει μγκες.εμενα αχρηστο μου ειναι.