Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

behind_green_eyes

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε ολο τον Αυγουστο δουλευα σεκιουριτι βραδυ στη τραπεζα πειραιως.Την τραβεστι αυτη τη λενε χαρα,ειναι 25 ετων,παιρνει 100Ε σε δικο της χωρο λιγο πιο πανω απο την παντειο και ειναι εγχειρισμενη.Ειναι οτι καλυτερο σε τρανς κυκλοφορει.Ολη η Συγγρου ειναι γεματη με τετοιες,γυναικες εχει στην αρχη της παντειου μια πατσαβουρα και πολυ πιο κατω αν θα δεις κατι κωλογριες.Προσοχη γιατι η χαρα ειναι λιγο πυροβολημενη,την εχω δει να μιλαει και να γελαει μονη της.Επισης εχει πλακωσει στις σφαλιαρες και τα κατακεφαλα εναν νεαρο μηχανοβιο.

Σωστος ο φιλος προστατης της πειραιως.ειναι τελειως τρελος ο τυπος.Χαραλαμπος εκ Κρητης και πρωην αγρτης γιατι εγω τα μαθαινω ολα.μου εχει πουλησει τσαμπουκα χωρις λογο ενω πρ καιρου μου ειχε δωσει το τηλ της για τσαμπα -ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.ΑΠΛΩς ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ κλασσικα για χαβαλε παρεα για να προλαβω κανα δυο ξυπνιους πριν κραξουν-
απλα οσοι ενδιαφερομενοι προσοχη..α!και ενα δωρακι.εχω το τηλεφωνο της οποιοσ θελει να κανονισει.πριβε μεσατζ κ το εχει μγκες.εμενα αχρηστο μου ειναι.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Νομίζω ότι λέτε για την Χαρά που ήτανε Χαβιά πριν 2 χρόνια και πριν κάνει εγχείρηση. Ψηλή, κορμάρα και ξανθό μακρί μαλλί?

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι για αυτην λεμε αλλα την εχει παρει κανενας η μιλαμε στον αερα??

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ρε αλανια μηπως εχει συστηθει ποτε η Χαρα με το ονομα Στεισυ???

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Εγώ συναγωνιστές είχα πάρει τη Χαρά πριν αρκετό καιρό. Υδραυλικά έχει αλλά δε στα πετάει και φόρα παρτίδα.Η Χαρά  ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ! Ηταν απίστευτη στο κρεβάτι, είναι πανύψηλη, τρομερά όμορφη και με γυναικεία συμπεριφορά! Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να την τιμήσετε

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε παιδες το μωρο το πηρε κανεις τελικα?τα κανει ολα παντως αποτι εμαθα!

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ανανεωση παιδες.... εχουμε?

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μα καλα κανενας δεν βρεθηκε να φαει την χαρουλα!!!

Tzeny_trans

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σωστος ο φιλος προστατης της πειραιως.ειναι τελειως τρελος ο τυπος.Χαραλαμπος εκ Κρητης και πρωην αγρτης γιατι εγω τα μαθαινω ολα.μου εχει πουλησει τσαμπουκα χωρις λογο ενω πρ καιρου μου ειχε δωσει το τηλ της για τσαμπα -ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.ΑΠΛΩς ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ κλασσικα για χαβαλε παρεα για να προλαβω κανα δυο ξυπνιους πριν κραξουν-
απλα οσοι ενδιαφερομενοι προσοχη..α!και ενα δωρακι.εχω το τηλεφωνο της οποιοσ θελει να κανονισει.πριβε μεσατζ κ το εχει μγκες.εμενα αχρηστο μου ειναι.   

Tzeny_trans

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πιστευει κανεις οτι ι χαρα εχει αναγκι απο τσαμπα??? :uglystupid: απλα 8α περασες 8α τισ ζιτισες το τιλ τις να πατε για καφε μετα κατι 8α τιν κσενεροσε κ 8α σε εβρισε τιν κσερο πολυ καλα..... επισεις κα8ε βραδυ ακουει διαφορα καποια στιγμι μπορει καποιος να γινετε ενοχλιτικος κ να βγει εκτος εαυτου ποτε χορις λογο....

cd_anastasios

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πιστευει κανεις οτι ι χαρα εχει αναγκι απο τσαμπα??? :uglystupid: απλα 8α περασες 8α τισ ζιτισες το τιλ τις να πατε για καφε μετα κατι 8α τιν κσενεροσε κ 8α σε εβρισε τιν κσερο πολυ καλα..... επισεις κα8ε βραδυ ακουει διαφορα καποια στιγμι μπορει καποιος να γινετε ενοχλιτικος κ να βγει εκτος εαυτου ποτε χορις λογο....

ρε πουστη μ,γτ οι τρανσ ειναι παντα,ετσι ανορθογραφες; :idiot:

Tzeny_trans

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οπως ο αλλος που δεν του εκατσε η χαρα κ τιν ειπε χαραλαμπο κ αγροτη...

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

:S :S :S :S :S :S :S :S :S

:think: :think: :think: :think:

:idiot: :idiot: :idiot:

Μας επεισες.... Κι εσυ και ο νυχτοφυλακας..

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
..οσοι κυκλοφορουν στο BADOO :dancing:,εχει και μια εγχειρησμενη ονοματι ΚΙΜ...εχει και φωτο :jerking:

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1

οτι δεν μπορεις να εχεις η το πληρωνεις η το κοροιδευεις.... επισης ο τιτλος ομορφη ΤΡΑΒΕΛΩ στη συγγρου οποιος με ειδε απο κοντα κ εγραπσε αυτο ας ανοικσει να δει τι σημαινει ΤΡΑΒΕΣΤΗ :uglystupid:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
επισης ο τιτλος ομορφη ΤΡΑΒΕΛΩ στη συγγρου οποιος με ειδε απο κοντα κ εγραπσε αυτο ας ανοικσει να δει τι σημαινει ΤΡΑΒΕΣΤΗ :uglystupid:
Να υποθεσω οτι εισαι εγχειρισμενη.
Οπως και το αβαταρ κατι μου λεει οτι εισαι εσυ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
επισης ο τιτλος ομορφη ΤΡΑΒΕΛΩ στη συγγρου οποιος με ειδε απο κοντα κ εγραπσε αυτο ας ανοικσει να δει τι σημαινει ΤΡΑΒΕΣΤΗ :uglystupid:

μμμμ.. αξιογάμητη μου φαίνεσαι από το avatar... κανένα τηλεφωνάκι μπορείς να στείλεις με πμ....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
οτι δεν μπορεις να εχεις η το πληρωνεις η το κοροιδευεις.... επισης ο τιτλος ομορφη ΤΡΑΒΕΛΩ στη συγγρου οποιος με ειδε απο κοντα κ εγραπσε αυτο ας ανοικσει να δει τι σημαινει ΤΡΑΒΕΣΤΗ :uglystupid:

Έχεις σχέση με τη γνωστή Χαρά που πέρασε από Χανιά πριν 2 χρόνια?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom