Νέα

Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 405K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Επειδή βλέπω και αρκετοί έχετε "τσιμπήσει" (καμιά 45αριά "χαζεύουν" το θρεντ τώρα) θα βγω από την σιωπή μου στο φόρουμ για να πω πως η συγκεκριμένη ήταν ΜΑΚΡΑΝ η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμπειρία μου από καμιά 350αριά βίζιτες!
Ο ορισμός της ψωνισμένης, αγενούς, πονηρής, κακομαθημένης ξεπέτας.

Και ΔΕΝ με πειράζει η ιδέα της "επιδιόρθωσης". Έχω πάρει και άλλες "επιδιορθωμενες" και έχω περάσει από καλά έως υπέροχα.

Αυτά! Άλλες διευκρινήσεις δεν θα κάνω. Νομίζω ήμουν απόλυτα κατατοπιστικός...

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Επειδή βλέπω και αρκετοί έχετε "τσιμπήσει" (καμιά 45αριά "χαζεύουν" το θρεντ τώρα) θα βγω από την σιωπή μου στο φόρουμ για να πω πως η συγκεκριμένη ήταν ΜΑΚΡΑΝ η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμπειρία μου από καμιά 350αριά βίζιτες!
Ο ορισμός της ψωνισμένης, αγενούς, πονηρής, κακομαθημένης ξεπέτας.

Και ΔΕΝ με πειράζει η ιδέα της "επιδιόρθωσης". Έχω πάρει και άλλες "επιδιορθωμενες" και έχω περάσει από καλά έως υπέροχα.

Αυτά! Άλλες διευκρινήσεις δεν θα κάνω. Νομίζω ήμουν απόλυτα κατατοπιστικός...

Φίλε συμφωνώ μαζί σου...εάν δεν είναι στην μέρα της η Χαρα είναι το χειρότερό γαμήσι που μπορείς να έχεις...
Βέβαια εαν την πετύχεις στο high της...άστο.
Η αλήθεια είναι οτι κάθε ραντεβού μαζί της είναι ζαριά...

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
................

Συνημμένα

• xaraksan8ia 004 (1).JPG
    xaraksan8ia 004 (1).JPG
    19 KB · Εμφανίσεις: 90

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
agapi m?? antras eisai den mporo na fantasto na m milaei antras k na lei agapi m telos panton epidei akrivos geniese gynaika giauto eimai etsi k oxi kapos allios k tin mana m min tin pianeis sto stoma sou.....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παντως αν και τρανσεξουαλ, ειναι πιο ομορφη απο πολλες πατσαβουρες που γεννηθηκαν γυναικες. Αν και δεν ειμαι του "σπορ" το παραδεχομαι.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
agapi m?? antras eisai den mporo na fantasto na m milaei antras k na lei agapi m telos panton epidei akrivos geniese gynaika giauto eimai etsi k oxi kapos allios k tin mana m min tin pianeis sto stoma sou.....

τώρα να περιμένω να καταλάβεις τι σημαίνουν τα εισαγωγικά είναι σα να ψάχνω γωνία στο δεκάρικο....την "μητέρα" όλων σας εννοώ καλή μου την Τζένη την Χειλουδάκη!!!

λοιπόν αγάπη μου επειδή σε έχω πάρει ...και αν και κατέβαλες φιλότιμες προσπάθειες οφείλω να πω, εκτός του ότι κάνεις σόου, δεν σε βοηθάει και η μυρωδιά σου, που όταν φύγει το πατσουλί είναι αρκετά βαριά ....(σαν την φουστανέλα του Τσολιά)...αφού κάτι άλλο που να θεωρηθεί βαρύ δεν υπάρχει πλέον!

xaraa

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
esy na me exeis gamisei apokliete oute me sfaqires... episeis exw suni8isi na euxaristo antres 100 ta % sto krevati k na eimai super mazi tous..... k oxi atoma pou 8eloun duo donites k na stinontai sta tessera.....

TSOUTSOS 41

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χαρα χωρις παρεξηγηση γτ ανοιξατε ενα πολεμο και λετε διαφορα..μπορει τ παιδι να σε γουσταρει και να ντρεπετε...κααλυτερα ειναι πριβε να γινονται οι οποιοες διαφορες που εχετε...εσυ εισαι κατ δικης σου επιλογης κοπελαα και οποιος σε γουσταρει ερχετααι μαζι σσου,με τ ζορι κανεις δεν ερχεται...φιλε μ εσυ δικαιωμα της ειναι να ειναι οτι ειναι κ οπως ειναι....και οι μαναδες δεν εχουν κααμια δουλεια εδω,,κανενος μαμα...

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
esy na me exeis gamisei apokliete oute me sfaqires... episeis exw suni8isi na euxaristo antres 100 ta % sto krevati k na eimai super mazi tous..... k oxi atoma pou 8eloun duo donites k na stinontai sta tessera.....

Xαρα γράφε στα Ελληνικά και καλό θα ήταν να κρατάμε και ένα επίπεδο στο θρεντ...άλλωστε εσύ είσαι η άμεσα ενδιαφερόμενη και δεν φαντάζομαι να σου άρεσε να το βλέπεις να διαγράφετε από τους mods.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ότι νάναι,διαβάζετε ρε μαλάκες σε τι απαντάτε καμιά φορά?  :jerking:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

εχεις δίκιο δεν σ'εχω γαμήσει καυλιάρη μου σε έχω ξεσκίσει και μου τσίριζες δεν θυμάσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom