Επισκέπτης
Εσύ πάντως δεν θα χέσεις ποτέ!!!Ο νωντας τρωει 10 φορες τι μερα και χεζει 6 δεν εχει χρονο
Εσύ πάντως δεν θα χέσεις ποτέ!!!Ο νωντας τρωει 10 φορες τι μερα και χεζει 6 δεν εχει χρονο
ρε τυποι γιατι ολοι αγκαλιαζουν αυτον τον μπογιαν?Ε τους πούστηδες, γι' αυτό παίζουν "ανοιχτό" ποδόσφαιρο
Εσύ πάντως δεν θα χέσεις ποτέ!!!http://www.pic4ever.com/images/25r30wi.gif[/img[/URL]]
[/quote]Που και που :rolleyes: :rolleyes:
Τους αρέσουν για φιλίες τα baby face!!!ρε τυποι γιατι ολοι αγκαλιαζουν αυτον τον μπογιαν?
εδω του ξεφυγε του πικε τυπεΤους αρέσουν για φιλίες τα baby face!!!
πολυ δροσερο τον βλεπω....ρε τυποι γιατι ολοι αγκαλιαζουν αυτον τον μπογιαν?
Πω πω αυτός ο Πικέ συνέχεια πίσω από ένα κώλοοοο,ο φόβος και ο τρόμος όλων έχει γίνει!!!εδω του ξεφυγε του πικε τυπε
παιζουν κρυφτο
αν το πειτε στον λιλα τον βλεπω να φευγει για βαρκελωνηΠω πω αυτός ο Πικέ συνέχεια πίσω από ένα κώλοοοο,ο φόβος και ο τρόμος όλων έχει γίνει!!!
Θα δεις και κανέναν Λίλα να κάνει πορνοτουρισμό καμία ώρα,μην σου φανεί απίθανο!!!
Εσπανια αβε λε πουτσα
Τυπε λες να γηνει βοηθος του γκουαρδιολα ο λιλας?αν το πειτε στον λιλα τον βλεπω να φευγει για βαρκελωνη
Τύπε εγώ σου λέω ότι πετάει ήδη!!!αν το πειτε στον λιλα τον βλεπω να φευγει για βαρκελωνη
για μεταφραστη τον κοβω τυπεΤυπε λες να γηνει βοηθος του γκουαρδιολα ο λιλας?
ρε τυπε αυτος ο πικε εχει αναψει φωτιεςΤο γύρο του κόσμου έχει κάνει η φωτογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Ζεράρ Πικέ που θέλει τους δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα να βρίσκονται σε τρυφερές στιγμές. Ο Σουηδός επιθετικός εμφανίστηκε ενοχλημένος, όταν μία Ισπανίδα δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι ομοφυλόφιλος.
Η εν λόγω ρεπόρτερ ονομάζεται Λάουρα Λάγο - από την εκπομπή "Salvame" της ισπανικής τηλεόρασης - και ρώτησε τον Ιμπραΐμοβιτς, την ώρα που εκείνος ήταν στο αυτοκίνητό του και υπέγραφε αυτόγραφα σε οπαδούς των «μπλαουγκράνα» μετά το τέλος της προπόνησης.
Ο Σουηδός κατέβασε το παράθυρο του συνοδηγού, της έκανε νόημα να πλησιάσει και της είπε: «Έλα σπίτι μου να σου δείξω αν είμαι γκέι. Και φέρε και την αδελφή σου μαζί»!