hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
φυσικα..καταθεση ψυχης απο 10 μαχητες!εισαι φχαριστημένος απ αυτό που είδες;
φυσικα..καταθεση ψυχης απο 10 μαχητες!εισαι φχαριστημένος απ αυτό που είδες;
σοβαρά λεω.φυσικα..καταθεση ψυχης απο 10 μαχητες!
εγω στο'χα πει και στο θρεντ του καμπιονατο οτι δεν εδινα καμια ελπιδα στη μπαρτσελονα μετα την τριαρα στο σαν σιρο...σοβαρά λεω.
αυτό περίμενες;
η ψυχούλα σου είπε το ίδιο μετά το γκολ στο 85?εγω στο'χα πει και στο θρεντ του καμπιονατο οτι δεν εδινα καμια ελπιδα στη μπαρτσελονα μετα την τριαρα στο σαν σιρο...
έτσι ακριβώς.Η πλακα ειναι οτι αν παει ο βοηθος του χρονου στην Ρεαλ και βαζει την ομαδα να παιζει τετοια μπαλα οπως χτες θα εχουμε πολυ κραξιμο, θα τον παρουν στο κυνηγι οι καστιγιανοι
εχεις εμπαθεια απεναντυ στο συγκεκριμενο ατομο,διχως βεβαια να ειναι αδικαιολογητη..η ψυχούλα σου είπε το ίδιο μετά το γκολ στο 85?
εγώ ήμανε σίγουρος ότι θα τελειώσεις με 10.
επίσης ήμανε σίγουρος ότι ο βοηθός θα έπαιζε μπάλλα για να δείξει ότι δεν είναι αυτό που τον κατηγορούν. τελικά είναι προφανές πως ένας μέτριος πήγε λίγο παραπάνω από οσο αξίζει.
Είπα και σε προηγούμενο ποστ. οι μεγάλοι προπονητές είναι μεγάλοι όταν κάνουν αυτό που δεν περιμένει κανείς και δικαιώνονται.
Επίσης ο βοηθός σου έχει με 2πλάσιο μπάτζετ από τους άλλους 7 στη σειρά γκέλες στο πρωτάθλημα.
εάν για σένα αυτό είναι μεγάλος προπονητής με γεια και χαρά σου.
αντικειμενικά ένας ακόμα υπερτιμημένος μέτριος προπονητής ευρωπαίος είναι.
Λίπι, Αντσελότι και τσίχλας δε θα γίνει ποτέ.
του πικε λες?έτσι ακριβώς.
ψες πάλι η μπάρτσα νίκησε.
απέδειξε ότι στα ίσα δεν την παίζει κανείς.
ούτε ο μουρίνιο ο οποίος χρειαστηκε και ένα γκολ οφσάιντ για να πάει τελικό......
είσαι τραγικός. εάν μου λες ότι η ιντερ του μοράττι είναι μικρή ομάδα με
καμπιάσο, λούτσιο, ζανέτι σέζαρ, ετό, σνάιντερ, σάμουελ, κόρντομπα δεν έχεις καμμια μα καμμιά επαφή με μπάλλα.
1)καροτσι τον πηγαινουνε..οπως οι λατιν περσυ το βαλβερδε και ο σισε το νιοπλια..ξυπνα...1)ο πεπ έχει παρει τα πάντα σε μια χρονιά.
αυτό δε θα το κάνει ο μουρίνιο.
τα χει παρει και ως παίκτης.
2)είσαι τραγικός. εάν μου λες ότι η ιντερ του μοράττι είναι μικρή ομάδα με
καμπιάσο, λούτσιο, ζανέτι σέζαρ, ετό, σνάιντερ, σάμουελ, κόρντομπα δεν έχεις καμμια μα καμμιά επαφή με μπάλλα.
3)μου είπες ότι έκανε την τσέλσι του αμπραμό ομάδα;
αααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχααααααααααα
ρε απίστευτε τύπε ο άλλος έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα του πλανήτη με 9 πιτσιρικάδες από τα τσικό και μου μιλάς για τον βοηθό που 5 χρόνια τώρα του αγοράζουν τα πιο ακριβά χρυσαφικά απ τον Καίσαρη;
4)τι να κάνει διάλογο κανείς. δεν έχει νόημα. μη συνεχίζεις ξεφτιλίζεσαι.
με το μπάτζετ του βάζελα έγινε και ο νιόπλιας πρώτος προπονητής.
5)γαματο νόμιζα ότι ξέρεις μάλλα......
πάμε να δούμε τις δυό του τελικούδεν ειναι μικρη ομαδα, απλα σεσημασμενοι λουζερς και μια ζωη κλαψιαριδες στην Ιταλια
οτι να ναι, ο ετο σουζα καθεται μπροστα του που ειναι απο τους πιο δυστροπους και ψωνισμενους παικτες1)καροτσι τον πηγαινουνε..οπως οι λατιν περσυ το βαλβερδε και ο σισε το νιοπλια..ξυπνα...
λοσιο,σαμουελ,μοτα,ετο,σναιντερ..παικτες που τους πηρε απο τα αζητητα και ΑΥΤΟΣ τους εκανε αυτο που'ναι τωρα..
θυμισου λουσιο στη μπαγερν και το λουσιο το χθεσινο για π.χ.
οτι να ναι νο2
ετο σναιντερ λουσιο στ αζητητα....
ουδεν σχολιο
ψες έχασε ο ΟΥΕΦΑ. γιατί;
για την απίστευτη μαλακία να βγάλει οδηγιά για αποβολές παικτών για χειροκρότημα στο διαιτητή ή για απλή διαμαρτυρία.
για την απίστευτη μαλακία να προστατεύεται ο διαιτητής (λες και αυτός πουλάει εισιτήρια και διαφημίσεις) και όχι το ποδόσφαιρο.
Φρονώ ότι κάποια στιγμή τα μαλακιστήρια της ΟΥΕΦΑ θα αποφασίσουν να παίζεται μπάλλα ακόμα και από τους άμπαλλους.
Πώς;
έχω σιχαθεί όλη τη σεζόν να βλέπω το χαλκιά να φτιάχνει το χορτάρι πριν κάνει το ελεύθερο.
Εχω σιχαθεί να βλέπω τον Σέζαρ να ψάχνει μπάλλα να την βάλει στη βούλα και να είναι αλλη εκεί.
Εχω σιχαθεί να βλέπω φέρ πλέι γιατί ο Λούσιο έπεσε για 3 λεπτά επειδή έσπασε το γοβάκι.
Απλά και νετα. Αλλαγή οδηγίας. Εάν καθυστερείς το παίγνιο κίτρινη. Και εάν συνεχίζεις άμεσα κατευθείαν στ αποδυτήρια.
ΘΑ δείτε ότι το χθεσινό θα σημανει αλλαγές. Γιατί πολύ απλά αυτό το πράγμα δεν ευνοεί ούτε τη μπάλλα ούτε τα κέρδη τους.
Ολος ο πλανήτης εχθές γέλαγε όπως γελάμε στην Ελλάδα.......
οτι να ναι, ο ετο σουζα καθεται μπροστα του που ειναι απο τους πιο δυστροπους και ψωνισμενους παικτες
οτι να ναι νο2
ετο σναιντερ λουσιο στ αζητητα....
ουδεν σχολιο
συμφωνω στις υποδειξεις του κοουτς ;)
εντιτ. μιλησε μου για Μεσσι...μια τριπλη ντριπλα εκανε της προκοπης προς το τελος, ολες οι αλλες πορτα
έχετε χασει το νόημα των λέξεωνΤον Ετο η Ίντερ τον πήρε δίνοντας τον Ιμπραϊμοβιτς και εισπράτοντας και 40 εκατομμύρια... Τον Σνάιντερ τον πήρε με 15 εκατομμύρια όταν η Ρεάλ τον είχε πάρει απο τον Άγιαξ με 27 και ήθελε να τον ξεφορτωθεί. Ο Λούσιο έφυγε απο την Μπάγερν γιετί ο Ρουμενίγγε έκρινε οτι είχε φάει τα ψωμιά του... Μάλλον ήταν στα αζήτητα...