stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Και τα σκουλίκια χάρηκαν σήμερα...
Και τα σκουλίκια χάρηκαν σήμερα...
και συ πίκρα σήμερα... ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!
φιλαράκο εγώ ήμανε μπάρτσα και τα πέτρινα χρόνια και πιο πριν.όχι, να καθόταν να χανε για να την αγαπάνε....
Καλά δεν είμαι και σίγουρος!!!για φέτος...ναι
Η πρόκριση με 10 παίχτες από την αρχή σχεδόν του παιχνιδιού και εκτός έδρας μάλιστα, χαραχτηρίζεται και ως παλικαρίσια. Εκτός εαν ντρέπεσαι να το παραδεχτείς και υποπίπτεις σε ατελείωτη κλαψομουνίαση, χαραχτηριστικό των καταλανών...
φιλαράκο εγώ ήμανε μπάρτσα και τα πέτρινα χρόνια και πιο πριν.
όσο θυμάμαι τη μπάρτσα πάντα έπαιζε μπάλλα. Είτε ήταν καλύτερη είτε όχι.
Στη μπάλλα έτσι δημιουργούνται οι ομάδες θρύλοι.
είδα μια μπάγερν απ το πουθενά να φτάνει με ωραία μπάλλα τελικό και να κοιτάει την μαν γιου στα μάτια.
δικαίως έφτασε εκεί και τίμησε το προιόν που πουλάει.
έχω ξαναπεί πως στη μπάλλα παίζει για το κόσμο όχι για την τσέπη και τον εγωισμό σου.
στον τελικό ένα παίγνιο είναι.
γύφτος έλληνας κομπλεξικός δε θα γίνει ποτέ. ας κερδίσει ο καλύτερος.
αρκεί να γαμήσω την αδυναμία μου τον χαιβάν21.
αααααχχαχχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχααχαα
φάουλ δεν ήταν.δεν ειναι απλωμενο το χερι, το δειχνει τωρα
φάουλ δεν ήταν.
αλλά δε γουστάρω να περάσει έτσι η καλύτερη ομάδα του πλανήτη.
λεπτομέρειες.
και πάλι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη είδαν όλοι ποιά είναι.
ρε κολλημενο στη κοιλια το ειχε... πιο πλεονεκτημα? που να το βαλει το χερι το για να ειναι καλυμενο? στο κωλο του?...να ηταν απλομενο και εκτος σωματος ας το σφυριζε...
Καλά δεν είμαι και σίγουρος!!!
Eσείς τί έχετε;;;
Kλάμααααααααααααα!!!
σόρυ, αλλά λέτε μαλακίες. η μπάλα έρχεται από κάτω προς τα πάνω και το χέρι την σταματάει. καθαρό επιθετικό φάουλ. μην ακούτε τις παπαριές του Γκώνια
στους τελικούς παίζουν κι οι φανέλες μάγκα.Καλά ο τελικός θα είναι η χαρά του αμυντικού ποδοσφαίρου!!!
ποιος ειναι αυτος??????σόρυ, αλλά λέτε μαλακίες. η μπάλα έρχεται από κάτω προς τα πάνω και το χέρι την σταματάει. καθαρό επιθετικό φάουλ. μην ακούτε τις παπαριές του Γκώνια
Τον γιουχάρω σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές που κάνουν τα ίδια και παίζουν και μπάλα!!! ;)Τοτε ήταν μικρός....Τώρα είναι ζάπλουτος, φορμάρει τα καλύτερα μουνιά με τελευταία την Καρντάσιαν τώρα...Αν θεωρείς ότι σε παίρνει να τον γιουχάρεις απλά συνέχισε
. Φιλαρακι εγώ είμαι πρώτα bayern και μετά ΑΕΚ,φετος θα δούμε ένα τελικό cl με δυο ομάδες που έχουν προπονητή,λυπαμαι που ομάδες με πολύ μεγαλύτερη ποιότητα δεν έχουν προπονητές,προς το παρών ας μας κοιτάνε οι υπόλοιποι!!! Καλό τελικό φιλαρακι!!!!η ιντερ ειναι αυτη που ειδαμε στο Μεατσα πριν 7 μερες