EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.704
- Πόντοι
- 19.485
μουρινιος-χερερα τυπεπαράδοση τσου λου επαιξε παλι..
Eσένα δεν σε ξέρω καλά!!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΙΝΤΕΡ ΟΛΕ
Πάρτα μωρή καριόλα μπάρτσα
ΟΙ κομπλεξάρες βρέχουν το γκαζόν για να διώξουν τους παίκτες της ιντερ από το γήπεδο. Πόσο πουτάνας γιοί είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παναθηναικός και Ρεάλ!!!Πάρτα μωρή καριόλα μπάρτσα
ΟΙ κομπλεξάρες βρέχουν το γκαζόν για να διώξουν τους παίκτες της ιντερ από το γήπεδο. Πόσο πουτάνας γιοί είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τωρα θα μπει ο περσονας να σασ τα χωσει τυπεπαρόλο που σαι βάζελος...
λες να ψηφιζει λεβεντη που λεει ο παπαςτωρα θα μπει ο περσονας να σασ τα χωσει τυπε
Η διαιτησια Σε μεγαλα κεφια, στο πρωτο ματς γκολ που προηλθε απο φαουλ στο μεσι που δεν δοθηκε, γκολ οφσαιντ με κεφαλια και σημερα ενα χερι ανυπαρκτο ! ΠΡΟΣΟΧΗ το χερι ειταν κολητα με το σωμα!
παρόλο που σαι βάζελος...
Παναθηναικός και Ρεάλ!!!
Αν ψηφίζεις και Λεβέντη αυτοκτόνα καλύτερα!!!
Καλα κανουν ρε και εγω το ιδιο θα κανα,γαμω την διαιτησια τους γαμω!!Πάρτα μωρή καριόλα μπάρτσα
Eσένα δεν σε ξέρω καλά!!!
ο νεοκλης ειναι παμμεγιστος τυποςλες να ψηφιζει λεβεντη που λεει ο παπας
η εθνικη το 2004 ηταν φουλ επιθεση μπροστα σε αυτο τυπε
εγω παντως τυπε ειναι παναθηναικος και βαλενθιαΠαναθηναικός και Ρεάλ!!!
Αν ψηφίζεις και Λεβέντη αυτοκτόνα καλύτερα!!!
Μη χαίρεσαι, αντιπαθώ Ιντερ και ακόμη πιο πολύ αυτή τη ξεκωλιάρα την Μπάγερν.
τυπε επαιζε και με 10 ομωςΓάμα τα τύπε!!!
Εγώ όταν ήμουν 8 χρονών, ρωτούσα τον πατέρα μου γιατί, όταν μία ομάδα δε θέλει να φάει γκολ, δε στήνει όλους τους παίχτες μπροστά στο τέρμα και γέλαγε ο άνθρωπος!!!!!!
Ο θιασώτης του αντιποδόσφαιρου σήμερα έκανε μία απο τα ίδια και πήγε τελικό! Ας τον χαρεί!
Γάμησε με λέμε!
Η ξεφτίλα του αιώνα για το άθλημα κατ'εμέ!