Νέα

Champions Leaugue 2009-10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει?

• Ίντερ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Μπάγερν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το λεοφορειο φταει ρε  :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αυτο το ειπα στις 8/4.μου αρεσει το τελευταιο ρητορικο ερωτημα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οι νεοέλληνες έχουν μια τάση να βιάζονται στην πούτσα και να καθυστερούν στο κλάσιμο.

έτσι πανηγύριζε η χώρα που γάμηκε τη μέρκελ πριν 3 βδομάδες.
έτσι πανηγύριζαν κι οι γάβροι το χ με την τσέλσι.........
έχω πει.
στο τσου λου και σε τέτοιο επίπεδο τα λεπτά είναι περίπου 190 και μετράει και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είναι πιστευω μεγάλη ευκαιρια της ιντερ να παει τελικο αν οχι φετος! Ποτε!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
φαινομενικα  παμε για επαναληψη του περυσινου τελικου.αλλα επειδη το κοβω κοματακι δυσκολο να γινει αυτο,θα γουσταρα πολυ να δω τελικο ΜΠΑΓΕΡΝ-ΙΝΤΕΡ και ο τρελος να σηκωνει την κουπα. :dancing: :dancing: :dancing:
ειπωθηκε 19/3. μαγκες λετε???ε ρε γουστα αν γινει αυτο.17 πουτανες τζαμπα θα γαμησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα παρουμε καλα φραγκα αν βγει αυτο ζευγαρι τελικου και ακομη καλυτερα αν το σηκωσει ο τρελος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απ τον ζλαταν ηταν καλυτερος..ασε που κραταει και παιχτες κοντα του
και στη τελικη ως ποτε θα περνει ματς μονος του
αν δεν τραβαει το σεντερ φορ δεν πας πουθενα...ειδες η ιντερ?? ετο μιλιτο μαϊκον σναιντερ... στο πρωτο η αμυνα της μπαρτσα τα ειχε χαμενα
ο μαικόν δεν είναι σέντερ φορ.
ο ετό έπαιζε εξτρέμ.
ο σνάιντερ το ίδιο
ο μιλίτο δεν είναι κάτι το ξεχωριστό.
νέα έκδοση κρέσπο είναι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν τελειωσε τιποτα απλως χαρειτε λιγο οι αντιμπαρτσελονικοι,και οπαδοι της ρεαλ! Θα το σηκωσει στο μπερναμπεου ο κοσμος να χαλασει  :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν τελειωσε τιποτα απλως χαρειτε λιγο οι αντιμπαρτσελονικοι,και οπαδοι της ρεαλ! Θα το σηκωσει στο μπερναμπεου ο κοσμος να χαλασει  :rockon: :rockon:
η μόνη ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει στη μπάρτσα είναι η ιντερ μαδρίτης.
βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
οι νεοέλληνες έχουν μια τάση να βιάζονται στην πούτσα και να καθυστερούν στο κλάσιμο.

έτσι πανηγύριζε η χώρα που γάμηκε τη μέρκελ πριν 3 βδομάδες.
έτσι πανηγύριζαν κι οι γάβροι το χ με την τσέλσι.........
έχω πει.
στο τσου λου και σε τέτοιο επίπεδο τα λεπτά είναι περίπου 190 και μετράει και το τελευταίο δευτερόλεπτο.
+1000000 μεγαλε δεν ειπε κανεις οτι τελειωσε κατι.αλλωστε μπαρτσα εισαι και εχεις και εδρα.απλα η δικαιωση για παρτι μου ειναι οτι περυσι απο την αρχη της χρονιας ελεγα οτι η μονη ομαδα που μπορει να κοντραρει την μπαρτσα σε διπλα παιχνιδια ειναι η τσελσι(οπως και εγινε αφου αποκλειστηκε στο 93)και φετος απο την αρχη της χρονιας λεω οτι ο μονος που μπορει να κοντραρει την μπαρτσα σε διπλα παιχνιδια ειναι ο μουρινιο.ασχετα με το τι θα γινει εγω νοιωθω ηθικη δικαιωση. :rockon: :rockon:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ο ετό έπαιζε εξτρέμ.
ο σνάιντερ το ίδιο
νέα έκδοση κρέσπο είναι.

φιλε καλα τα υπολοιπα καλα εκανες και τα ειπες να μαθαινει ο κοσμος το τελευταιο τι το θελες?
ιεροσυλια

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ο ετό έπαιζε εξτρέμ.
ο σνάιντερ το ίδιο
νέα έκδοση κρέσπο είναι.
ναι, εννοω οτι πιεσανε επιθετικα πατησανε περιοχη και ολα τα γκολ ηταν απο θεσεις φορ
κατι που το φορ της μπαρτσα δεν εκανε σε ουτε μια φαση
και για να καταληξω οτι αν παιξει ετσι και στην βαρκελωνη...αντιο ζωη...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε καλα τα υπολοιπα καλα εκανες και τα ειπες να μαθαινει ο κοσμος το τελευταιο τι το θελες?
ιεροσυλια

ελα χαλάρωσε.
άλλο αρχιερείς της μπάλλας και άλλο θεοί...
ο κρέσπο μπορεί να είναι η αδυναμία σου αλλά καλύτερος απο τον μπατιστούτα δεν υπήρξε ποτέ.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
+1000000 μεγαλε δεν ειπε κανεις οτι τελειωσε κατι.αλλωστε μπαρτσα εισαι και εχεις και εδρα.απλα η δικαιωση για παρτι μου ειναι οτι περυσι απο την αρχη της χρονιας ελεγα οτι η μονη ομαδα που μπορει να κοντραρει την μπαρτσα σε διπλα παιχνιδια ειναι η τσελσι(οπως και εγινε αφου αποκλειστηκε στο 93)και φετος απο την αρχη της χρονιας λεω οτι ο μονος που μπορει να κοντραρει την μπαρτσα σε διπλα παιχνιδια ειναι ο μουρινιο.ασχετα με το τι θα γινει εγω νοιωθω ηθικη δικαιωση. :rockon: :rockon:
ειμαι κατι σαν τον τιτανομεγιστο βασιλη δανηιλ(που τον θυμηθηκα)βλεπω 100 χρονια μπροστα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

crespo

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ελα χαλάρωσε.
άλλο αρχιερείς της μπάλλας και άλλο θεοί...
ο κρέσπο μπορεί να είναι η αδυναμία σου αλλά καλύτερος απο τον μπατιστούτα δεν υπήρξε ποτέ.

ναι ρε φιλε αλλα να ξερεις τον κρεσπο ο μαντσινι τον γαμησε

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε σεις κρεσπο και μπατιστουτα  εκτος περιοχης μαζευαν χορτα...ανυπαρκτοι ηταν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom