Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Επ, λίγα για τον μέγιστο πουτανιάρη Σίλβιο... ![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Τώρα μιλάς σωστά...Μου θέλουν και τελικο οι αμπαλοι![]()
![]()
και που δεν πληρωνει εισητηριο ευχαριστημενος θα'ναι τουτος..Η απάντηση του Γκουαρδιόλα...
«Προτιμώ να είμαι στο δρόμο δεκατέσσερις ώρες με το πούλμαν, παρά να βλέπω τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την τηλεόραση. Πάλι καλά που η Ιντερ απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ και δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουμε στη Μόσχα."
![]()
![]()
![]()
Γκουαρδιόλα=ο μόνος παγκοσμίως άσχετος προπονητής που σηκώνει όλες τις κούπες!!!!!!!!Η απάντηση του Γκουαρδιόλα...
«Προτιμώ να είμαι στο δρόμο δεκατέσσερις ώρες με το πούλμαν, παρά να βλέπω τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την τηλεόραση. Πάλι καλά που η Ιντερ απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ και δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουμε στη Μόσχα."
![]()
![]()
![]()
τραβα αλλου κλωνε...και φαραγγια
του κερκιδιστάν. Με δάσκαλο τον κριτή των πάντων!Εσύ ποιά σχολή προπονητών είπαμε ότι έβγαλες;
ετσι τυπε!του κερκιδιστάν. Με δάσκαλο τον κριτή των πάντων!
ποιος?Που χαθηκε ο αλλος ρε?![]()
G O A L!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G O A L!!!!!!!!! etsi re pousth mou.........mas ta exete prhxei olh me thn anikhth barca......roufa karafla gouardiola,se
kai se
o vromiarhs o mourinio..