nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ποιος απόλυτε????....ο Λίμα Μπατίστα?αυτος δεν γαμαγε ενα φεγγαρι την μανιανι-τζελιλη τυπε?
Ποιος απόλυτε????....ο Λίμα Μπατίστα?αυτος δεν γαμαγε ενα φεγγαρι την μανιανι-τζελιλη τυπε?
Ενα πράγμα δεν μου αρέσει στην Μπάρτσα...ξέρετε τι?
ο μπατιστας ρε τυπεΠοιος απόλυτε????....ο Λίμα Μπατίστα?
ο μπατιστας ρε τυπε
ετσι ειχα ακουσει εκεινη την εποχη
Ποιος απόλυτε????....ο Λίμα Μπατίστα?
πρώτη φορά το ακούω από σένα τύπε....δε ξέρω.ο μπατιστας ρε τυπε
ετσι ειχα ακουσει εκεινη την εποχη
αλεφαντος στην ρεαλΤύπε, μήπως να πάρει τον Αλέφαντο η Ρεάλ, να φτιάξει την τακτική στο El Classico;![]()
Έλα σιγά σιγά να μας χαιρετάνε οι Αγγλικές ομάδες...αρκετά με το τσουρουκοποδόσφαιρο...Ας σταματησουμε να χυνουμε λιγο με τον μεσσι γιατη θα μας τελειωσει και δεν θα εχουμε για μαμησι μετα![]()
![]()
Αυριο η μαντσεστερ χωρης ρουνει να δω ποιος θα βαλει γκολ
απ το 2003 και καθε χρονο μεχρι ημιτελικα η τελικο ρεΈλα σιγά σιγά να μας χαιρετάνε οι Αγγλικές ομάδες...αρκετά με το τσουρουκοποδόσφαιρο...
ας αναλάβουν σύριο......
![]()
![]()
η μιρελα ειχε αδυναμια στις πουτσουλες τυπεπρώτη φορά το ακούω από σένα τύπε....δε ξέρω.
πάντως πρέπει να παίζει γτ η κιτρινόμαυρη αρμάδα μας κατά καιρούς είχε γαμιάδες της showbiz....![]()
![]()
...βλ.από Ντέμη-Βανδή μέχρι τώρα με Ταχτσίδη-Μπάστα....χαχαχαχαχα μόνο στο γήπεδο αλλού ντ'αλλού
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι πες μου εσύ τώρα,με τη καρδιά να πάω εγώ άυριο στο γήπεδο...
Και να δω ΤΙ???????
τυπε τι εκανε η ομαδα σου σημερα στον κυλοτα ρενα πάρεις την ταυτότητα του Βύντρα πριν την παρει Λιονέλ το καλοκαίρι....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαα
να πάρεις την ταυτότητα του Βύντρα πριν την παρει Λιονέλ το καλοκαίρι....
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαα
ρε συ καλά και ωραία όλα αυτά αλλά μέχρι εκεί.εμείς είμαστε ουδέτεροι φίλαθλοι και γουστάρουμε(θέλω να πιστεύω) ωραία και ποιοτική μπάλα και τέτοια δε μπορούν να στην προσφέρουν οι Αγγλικές,οι οποίες παίζουν πιο πολύ για το αποτέλεσμα και τη πρόκριση.απ το 2003 και καθε χρονο μεχρι ημιτελικα η τελικο ρε