apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η καλυτερη κληρωσηαα ενταξει..μην ειμαστε και πλεονεκτες..πολυ καλα πηγε στο χερι μας ειναι αν και η αρσεναλ φετος δειχνει απαλευτη
φαβορι η αρσεναλ του κυλοτα
η καλυτερη κληρωσηαα ενταξει..μην ειμαστε και πλεονεκτες..πολυ καλα πηγε στο χερι μας ειναι αν και η αρσεναλ φετος δειχνει απαλευτη
Φαβορί ο Γαύρος για 2 4άρες από την Άρσεναλ!!!!η καλυτερη κληρωση
φαβορι η αρσεναλ του κυλοτα
το μονο σιγουρο ειναι ενα:Φαβορί ο Γαύρος για 2 4άρες από την Άρσεναλ!!!!
Και μικρής έκτασης ήττες από τις άλλες 2...
Εκτός κ'αν αλλάξει κάτι δραματικά:
Να επιστρέψουν δυνατοί οι τραυματίες, να έρθει καλή μεταγραφή, να χιονίσει καλοκαίρι κλπ...
εισαι φαν του κυλοτα τυπε?η τσυπριος?ευκολη κληρωση για την ομαδαρα θα πεσουν 4αρες και 5αρες..ανετα την πρωτη θεση,τα υπολοιπα 3 λιμα θα παλεψουν για την δευτερη θεση
Δηλ με το γαύρο τι βλέπεις? Πάρτυ?ευκολη κληρωση για την ομαδαρα θα πεσουν 4αρες και 5αρες..ανετα την πρωτη θεση,τα υπολοιπα 3 λιμα θα παλεψουν για την δευτερη θεση
Μονο που ο ένας από τους δυο δεν είναι πλέον τιτάνας...δε νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω περισσότερες διευκρινήσειςΟ 7ος όμιλος είναι τελείως της πλάκας...
Ο Αποέλ έπεσε στον λάκκο με τα αγγούρια!!!
Και φυσικά περιμένουμε με αγωνία την τιτανομαχία ΜΙΛΑΝ-Ρεάλ!
Μονο που ο ένας από τους δυο δεν είναι πλέον τιτάνας...δε νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω περισσότερες διευκρινήσεις
Τα ΚΑΠΗ της Μίλαν θα τον πιούνε για τα καλά από τους Galacticos II!!!!Μονο που ο ένας από τους δυο δεν είναι πλέον τιτάνας...δε νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω περισσότερες διευκρινήσεις
θα δειξει...Τα ΚΑΠΗ της Μίλαν θα τον πιούνε για τα καλά από τους Galacticos II!!!!
Καλά περίμενε...ακόμα πιπιλάτε την καραμέλα για το ΚΑΠΗ?Τα ΚΑΠΗ της Μίλαν θα τον πιούνε για τα καλά από τους Galacticos II!!!!
Δηλαδή και ο Γαύρος πριν 2 χρόνια που ήταν ΚΑΠΗ, δεν είχε πρόβλημα;;;Καλά περίμενε...ακόμα πιπιλάτε την καραμέλα για το ΚΑΠΗ?
Κι εσύ ακόμα πιστεύεις ότι είσαι η Μίλαν που ήσουν κάποτε!!!Καλά περίμενε...ακόμα πιπιλάτε την καραμέλα για το ΚΑΠΗ?