Επισκέπτης
Πω πω μία δοκός! :o
Πως παίζουν χωρίς μπάλα ρε πούστη μου!
και οριζοντιος ε?Πω πω μία δοκός! :o
Έχουνε τρούπες πίσω όμως...αν ρισκάρει ο γαύρος στο δεύτερο μπορεί να τους χτυπήσει!Πως παίζουν χωρίς μπάλα ρε πούστη μου!
ο καλυτερος πελατης στα εκτος ο γαυρος αυτον περιμενει και η αλκμααρ για τη πρωτη νικη
κομπλεξικουλη αν εισαι βαζελος απλως εισαι τυχερος στα εκτος εδρας με απειρα παραδειγματα..αν εισαι αεκτζης απλως εισαι βλακας γιατι εισαι για το πουτσο παντου..αν υποστηριζεις αλλη ομαδα τραβα γαμησου και περιμενε στη σειρα για πουτσα ΚΑΙ φετος
ειδικοτερα για το ματς οταν παιζουμε με εναν επιθετικο ειναι δυσκολοτερη η ζωη μας ειδικα οταν αυτος ειναι νεος κ χωρις σπουδαια εμπειρια.αν συνυπολογισουμε την τραγικη εμφανιση ντουντου μαρεσκα,τον καριολη οσκαρ που δεν τραυματιζεται να ησυχασουμε και τη μαλακια του μελμπερκ-κωλοφαρδια της στανταρ καταλαβαινουμε πως ηρθε το 2-0
αυτα για οσους ξερουν να βλεπουν μπαλα..οι υπολοιποι βλακακηδες ας μην μας πρηζουν το πουτσο και ας κοιταξουν τα μπουρδελα τους
ρε μπας και είσαι κλώνος της Αντονιόλας;
Ή ας τον δώσουμε δανεικό σε κανένα Λεβαδειακό, σε κανένα Παναιτωλικό...τον καριολη οσκαρ που δεν τραυματιζεται να ησυχασουμε
Όσκαρ αχρηστείας...Νομίζω εχει αλλο ενα χρόνο συμβόλαιο το παλτο σας, ουτε σουτ εχει ουτε πασα ουτε φαουλ ουτε "μαρκαδορος" ειναι
Μονο να τρέχει αποδω αποκει να κλεινει χώρους
σοβαρεψου.
Τι θες να σου εξηγήσουμε φίλε..???καποιος να μου εξηγησει..?
εγω πιστευω πως εισαι σιγουρα.... χωρις το πρεπει... ;)πρέπει να είμαι ο μοναδικός που πιστεύει πως ο Όσκαρ ξέρει μπάλα αλλά ο κόπανος δεν μπορεί να το αποδείξει;
Μάλλον ναι!
Θα σηκώσει το κατσαρόλι ο Μουρίνιο και όλοι οι άλλοι θα ψάχνονται!!Το γύρισε τελικά η Ίντερ στο τελευταίο πεντάλεπτο!Πανικός στον όμιλο!!!
τυπε μην το σηκωσει κανας σερ τριχλας η κανας κυλοτας και ψαχνονται πιο πολυΘα σηκώσει το κατσαρόλι ο Μουρίνιο και όλοι οι άλλοι θα ψάχνονται!!