You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions Leaugue 2009-10
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Την Κυριακή θα γίνει και είσοδος!Είπαμε
Η σούφρα μου είναι μόνο έξοδος
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω αν το σχολιάσατε άλλά την Τρίτη μόνο ο γαύρος έκανε άσσο!
Κατά τα άλλα χλωμά τα πράγματα για την Λίβερπουλ!Της πουτάνας γίνεται και στον όμιλο των Μπάρτσα , Ίντερ!Θα τους βγάλουν την πίστη τα πρώην Σοβιετικά...
Κατά τα άλλα χλωμά τα πράγματα για την Λίβερπουλ!Της πουτάνας γίνεται και στον όμιλο των Μπάρτσα , Ίντερ!Θα τους βγάλουν την πίστη τα πρώην Σοβιετικά...
Λες να πάθω κουραδοαναρόφηση?????????Την Κυριακή θα γίνει και είσοδος!
Επισκέπτης
την κυριακη θα μπει & η ταφοπλακα με τους πελατες..Κατά τα άλλα χλωμά τα πράγματα για την Λίβερπουλ!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Λείπει κι ο Ταράτσας να τους κάνει κάνα αφιέρωμα!την κυριακη θα μπει & η ταφοπλακα με τους πελατες..
Επισκέπτης
το παιζουν & αυτοι πορειες & τσουλου..παρε τ'αρχιδια μου καλη μου & ελα στο νησι να σε ξεκωλιασω..Λείπει κι ο Ταράτσας να τους κάνει κάνα αφιέρωμα!
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο στηπού ο Φααν Γκαλ έστειλε φυλακή τη μισή Ευρώπη.Να χάνει εντός η Μπάγερν από τη Μπορντώ.Θα πέσουν τα τσιμέντα να μας πλακώσουν.Με τον αριστεροπόδαρο Λαμ δεξί μπακ!!!
τον Ρομπέν στο πάγκο,με γιόμες από το κέντρο για το κεφάλι του Τόνι με με με καλά τι διάολο κάνουν στην προπόνηση; Τρίζουν τα κόκαλα του Ρ.Μίχελς ρεεεε...
Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ό,τι οι γαλλικές ομάδες συνολικά παρουσιάζονται φέτος
πολύ δυνατές......
τον Ρομπέν στο πάγκο,με γιόμες από το κέντρο για το κεφάλι του Τόνι με με με καλά τι διάολο κάνουν στην προπόνηση; Τρίζουν τα κόκαλα του Ρ.Μίχελς ρεεεε...
Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ό,τι οι γαλλικές ομάδες συνολικά παρουσιάζονται φέτος
πολύ δυνατές......
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Οτι πρεπει δλδ... Στους 16 με τα μουνοσκυλα της Μπορντο θα πεσουμε !! Ισοδυναμες ομαδες με πολλες ελπιδες για προκριση και παρακατω...Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ό,τι οι γαλλικές ομάδες συνολικά παρουσιάζονται φέτος
πολύ δυνατές......
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Πλάκα κάνεις στρατηγέ!Δεν παίζονται οι Γαλλικές ομάδες!Πριν λίγους μήνες σε ξεκώλιασε ομάδα που γλύτωσε τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική!Η Μπορντό είναι η καλύτερη Γαλλική ομάδα αυτή την στιγμή....το μόνο αρνητικό της είναι η απειρία!Οτι πρεπει δλδ... Στους 16 με τα μουνοσκυλα της Μπορντο θα πεσουμε !! Ισοδυναμες ομαδες με πολλες ελπιδες για προκριση και παρακατω...
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Kαλησπερίζω το φίλο stratigoss,στο ημίχρονο Καζάν-Μπαρτσελόνα κουλουράκια.
Κοντρολαρισμένη και γρήγορη ομάδα η Καζάν τους έχει σκάσει στο τρέξιμο τους καταλανούς.
Επίσης ο τερματοφύλακας τους είναι πολύ σταθερός.
Κοντρολαρισμένη και γρήγορη ομάδα η Καζάν τους έχει σκάσει στο τρέξιμο τους καταλανούς.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ελα ρε μαλακα, τα ξερω ολα αυτα που μου λες. Αλλα θα ηταν καλυτερα να πεσω με Ρεαλ,Μπαρτσα,Σεβιλλη, Τσελσι??
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και μόλις ήθελα να ρωτήσω αν το βλέπει κανείς!Kαλησπερίζω το φίλο stratigoss,στο ημίχρονο Καζάν-Μπαρτσελόνα κουλουράκια.
Επιθετικά κάνουν τίποτα?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ε ισοδύναμοι δεν λέγεστε ρε μαλακοπίτουρα!Αν παίξετε 10 φορές τις 7-8 θα σε αποκλείσει σίγουρα!Ελα ρε μαλακα, τα ξερω ολα αυτα που μου λες. Αλλα θα ηταν καλυτερα να πεσω με Ρεαλ,Μπαρτσα,Σεβιλλη, Τσελσι??
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.063
- Πόντοι
- 22.785
Ε ισοδύναμοι δεν λέγεστε ρε μαλακοπίτουρα!Αν παίξετε 10 φορές τις 7-8 θα σε αποκλείσει σίγουρα!
Είσαι nestoras
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Οι Ρώσσοι έχουν ευκαιρίες κορυφαία στο 41΄έσωσε ο Βαλντές ελέγχουν και το κέντροΚαι μόλις ήθελα να ρωτήσω αν το βλέπει κανείς!
Επιθετικά κάνουν τίποτα?
πολύ γρήγοροι,ο Μέσσι μπλοκαρισμένος,δύσκολα βλέπω να ξεμπλέκει η Μπάρτσα....
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τωρα μου λες μαλακιες μου φαινεται! Απο που και ως που μωρε θα με αποκλεισει 7-8? Ειπαμε να το γαμησεις αλλα εσυ το παραχεσες.Ε ισοδύναμοι δεν λέγεστε ρε μαλακοπίτουρα!Αν παίξετε 10 φορές τις 7-8 θα σε αποκλείσει σίγουρα!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
για το αβαβα πεναλτυ κουβεντα ε???Πάλι ακυρώσανε κανονικό γκολ τα μουνόσκυλα!
Έχει να σκίσει πολλούς ΠΑΤΟ-υς ο πιτσιρικάς!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ποιο αβαβά πέναλτυ ρε συ?Πλάκα κάνεις?Απλωμένο χέρι μέσα στην περιοχή , αύξηση του όγκου του παίχτη.για το αβαβα πεναλτυ κουβεντα ε???