Νέα

Champions League 2017-2018 - Road to Kiev

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Από τέτοιες μαλακίες έχω κόψει να βλέπω ποδόσφαιρα-μπάσκετ εδώ και χρόνια.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
το τρώει ο τερματοφύλακας που τα τρωγε ψες

https://[URL unfurl="true"]www.foottheball.com/wp-content/uploads/2017/01/karius-and-rief-7.jpg[/img[/URL]]

[img]https://i.imgur.com/itqyKkv.jpg

skoupidiaris20

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2018
Like
3
Πόντοι
1
το ερωτημα ειναι ενα

ποιος πηρε τελικα το champions league?

1)η Ρεαλ

2)η Λιβερπουλ

3)η Μπαογκαρα           :think:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Όταν χάνεις το ευρωπαϊκό από επικές μαλακίες του τερματοφύλακά σου  :headbaning1:

Συνημμένα

• DeJty1QWkAANlzj.jpg
    DeJty1QWkAANlzj.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 38

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.465
Πόντοι
5.006
o μουλος ο καριους εστειλε στον κουβα και τον τιτανοτεραστιο χιο!!!!!ανοιξε τον ταφο του!!!!!
ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΡΙΟΥΣ. «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ», «ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΣ» Ή ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-1
:wanker:

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
o μουλος ο καριους εστειλε στον κουβα και τον τιτανοτεραστιο χιο!!!!!ανοιξε τον ταφο του!!!!!
ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΡΙΟΥΣ. «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ», «ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΣ» Ή ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ-ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΡΕΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 3-1
:wanker:

μονο σε χιο μπορεις να διαβασεις τετοιους τιτλους
:P

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
Με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Λόρις Κάριους απολογήθηκε για μία ακόμα φορά για τα λάθη του στον τελικό του Champions League.

Άυπνος, συντετριμμένος, συγκλονισμένος. Αυτές οι τρεις λέξεις περιγράφουν την κατάσταση του Λόρις Κάριους, ο οποίος 18 ώρες μετά το τέλος του τελικού του Champions League βρήκε την δύναμη να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω Twitter:

«Στην πραγματικότητα δεν έχω κοιμηθεί μέχρι τώρα. Οι σκηνές ακόμα γυρίζουν στο κεφάλι μου ξανά και ξανά. Ζητώ άπειρα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, από εσάς οπαδοί, από όλο το τεχνικό τιμ. Ξέρω ότι τα έκανα θάλασσα με αυτά τα δύο μου λάθη και σας απογοήτευσα. Ευχαριστώ τους απίστευτους οπαδούς μας που ήρθαν στο Κίεβο και με στήριξαν ακόμα και μετά το παιχνίδι. Το εκτιμώ, δεν το θεωρώ δεδομένο. Για μία ακόμα φορά μου δείξατε πόσο μεγάλη οικογένεια είμαστε. Σας ευχαριστώ και θα επανέλθουμε δυνατότεροι»

[video]http://www.sdna.gr/podosfairo/champions-league/article/471392/sparaktiko-minyma-toy-karioys-sto-twitter[/video]

peosporos07

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
1
Να τηλεφωνήσει του Φάνη Γκέκα.

Έτσι βρυκολάκιασε άγρυπνος κι αυτός μετά το πέναλτυ που έχασε.
Και Ρονάλντο στο Μάντσεστερ λάου λάου όπως εδώ και μήνες φημολογείται....

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.372
Πόντοι
1.056
Οντως για οσους γνωριζουν ιστορια, υπαρχουν λογοι που η ρεαλ δεν ειναι συμπαθητικη ομαδα, σε αντιθεση με την Liverpool,που διαθετη διαφορετικη φιλοσοφια, και σιγουρα αξιοπιστα ευρωπαικα τροπαια και ιστορια που ανατριχιαζεις στο ακουσμα της.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
433
Πόντοι
26
Οντως για οσους γνωριζουν ιστορια, υπαρχουν λογοι που η ρεαλ δεν ειναι συμπαθητικη ομαδα, σε αντιθεση με την Liverpool,που διαθετη διαφορετικη φιλοσοφια, και σιγουρα αξιοπιστα ευρωπαικα τροπαια και ιστορια που ανατριχιαζεις στο ακουσμα της.
Η Ρεαλ ειναι η καλυτερη ομαδα παγκοσμιως συνολικα μεχρι τωρα βαση τιτλων και παρουσιαζοντας κατα εποχες μεγα ποδοσφαιριστες και συνολα.
Παρ' όλα αυτά ειναι και η πιο βρωμικη-σιχαμερη ομαδα παγκοσμιως συνολικα μεχρι τωρα βαση πουστιων και υποστηριξης της UEFA.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
433
Πόντοι
26
Η μεγαλύτερη μακράν σίγουρα. Η πιο βρώμικη γιατί;
Αστρινακη ριξε μια ματια στην φαση του τραυματισμου του Σαλαχ. Ο διαιτητης ειναι στα δυο μετρα μπροστα στην φαση εστιαζοντας ακριβως εκει. Στην πιο ξεφτιλα περιπτωση διαιτητη δινεις κιτρινη.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Κάλπικη φέτος η κούπα για τους μισητούς Μαδριλένους και πιο πολύ το αρχιδι τον Ραμος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom