LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ουτε εγω. Οι αλλοι της ντορτμουντ ειναι οι καλογερμαναραδες γι αυτο και τους υποστηριζουμε
Κάτι άσχετο, καρντόζο για λίβερπουλ σε κάνει;
Ουτε εγω. Οι αλλοι της ντορτμουντ ειναι οι καλογερμαναραδες γι αυτο και τους υποστηριζουμε
Κάτι άσχετο, καρντόζο για λίβερπουλ σε κάνει;
Δεν εννοεις τον καρντοζο του αστερα και της καβαλας ελπιζω
Ναι ρε παικταρα ο οσκαρ. Ο καλυτερος παραγουανος των τελευταιων χρονων.
Συν οτι εχει οσα θελει η ομαδα νομιζω. Ψηλος, δυνατος, με βρωμοσουτο, πολυ δυνατος στις κεφαλιες και πολυ καλη τεχνικη.
Συν το οτι βαραει και πολυ καλα στημενα. Σχεδον πληρες πακετο.
Μακαρι...
Η μαλακία είναι ότι τριανταρίζει.
Οι γαμιόλες οι πορτογαλικές έχουν ταλεντοραντάρ στη νότια αμερική.
Τον προτιμάς δηλαδή από τον Σουάρες;Δεν εννοεις τον καρντοζο του αστερα και της καβαλας ελπιζω
Ναι ρε παικταρα ο οσκαρ. Ο καλυτερος παραγουανος των τελευταιων χρονων.
Συν οτι εχει οσα θελει η ομαδα νομιζω. Ψηλος, δυνατος, με βρωμοσουτο, πολυ δυνατος στις κεφαλιες και πολυ καλη τεχνικη.
Συν το οτι βαραει και πολυ καλα στημενα. Σχεδον πληρες πακετο.
Μακαρι...
2 στόπερ; Δεν σου κάνει ο Πικέ;2 στοπερ, 1 τερματοφυλακας, ενα ψηλος striker(για αλλαγη του προβλεψιμου πλεον target man) και ενας winger και για τις δυο πτερυγες να ξεκουραζεται και ο μεσι ενιοτε.
Η αισιοδοξία σου σπάει κόκκαλα....Οριστικά εκτός τελικού ο Γκέτσε
Ο τραυματισμός του Μάριο Γκέτσε στον δεύτερο ημιτελικό με την Ρεάλ στις 30 Απριλίου θα του στερήσει τελικά την συμμετοχή του στον τελικό του Champions League.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον μηρό με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με την Μπάγερν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
"O τελικός ήταν ο μεγάλος μου στόχος και έδωσα σκληρή μάχη για να τον προλάβω. Είμαι απίστευτα στεναχωρημένος που δεν θα βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι.
Εχω μεγάλη πίστη στην ομάδα και φυσικά θα ταξιδέψω στο Λονδίνο για να συμπαρασταθώ στην προσπάθειά της'', αναφέρει σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ ο Γκέτσε.
Θυμίζουμε ότι ο νεαρός άσος θα φοράει την επόμενη σεζόν την φανέλα της αντιπάλου της Ντόρτμουντ στον τελικό του Γουέμπλεϊ, καθώς ήδη έχει υπογράψει στη βαυαρική ομάδα.
Με τον Γκέστε στην 11άδα, η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει το 65.2% των φετινών της αγώνων στην Bundesliga.
Μαλακία που δε θα παίξει, δε θα πάρει μετάλιο όταν το σηκώσει η μπορουσιάρα
Θα μας κάνεις μια μετάφραση;
Αλανια πεστε παρτε
2 ανταμια ... Κιτρινη εντος χ, εκτος μισο... Αντερο ο τελικος...
Προβλεπε
Η αισιοδοξία σου σπάει κόκκαλα....
Κ χωρίς τον καλύτερο σου παίχτη;
Παίξε Μπάγερν (από ημίχρονο μη σου πω) να κονομήσεις...Ένα Χ στο στοίχημα θα το παίξω πάντως
2 στόπερ; Δεν σου κάνει ο Πικέ;
Ψηλό στράικερ; Κ να αλλάξει όλη η νοοτροπία για ένα παίκτη;
όταν λες winger,εννοείς εξτρεμ;
Θα μας κάνεις μια μετάφραση;
[size=18pt]Oι οιωνοί που «δείχνουν» Ντόρτμουντ[/size]