Νέα

Champions League 2012-13 – Ο δρόμος για το Wembley

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το Champions League;

• Μπάγερν Μονάχου

Ψήφοι: 37 68,5%
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ψήφοι: 17 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα κάνετε την ανατροπή οι φίλοι της Ρεάλ δεν μπορώ να καταλάβω.. Πάλι ακούω μεγάλα λόγια παντού.. 2 ματς στους ομίλους δεν μπορέσατε να τους κερδίσετε και το δεύτερο χ από κωλοφαρδία.. Τρίτο ματς συντριβή και τώρα ξαφνικά θα χάσουν 3-0 ή 5-1? Εγώ πιστεύω ότι πάλι θα σας τρέξουν και θα αποκλειστείτε..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα κάνετε την ανατροπή οι φίλοι της Ρεάλ δεν μπορώ να καταλάβω.. Πάλι ακούω μεγάλα λόγια παντού.. 2 ματς στους ομίλους δεν μπορέσατε να τους κερδίσετε και το δεύτερο χ από κωλοφαρδία.. Τρίτο ματς συντριβή και τώρα ξαφνικά θα χάσουν 3-0 ή 5-1? Εγώ πιστεύω ότι πάλι θα σας τρέξουν και θα αποκλειστείτε..
τυπε μακαρι να μην περασουν η μπαρτσα και η ρεαλ αλλα τους δινω 20% να περασουν... :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε μακαρι να μην περασουν η μπαρτσα και η ρεαλ αλλα τους δινω 20% να περασουν... :grin:

Φίλε ποια σοβαρή ομάδα κέρδισε φέτος η Ρεάλ παντελονάτα? Τη Μπάρτσα που έχει άμυνα της πλάκας πλέον και σκοράρει ο κάθε άμοιρος? Τη Μάντσεστερ που έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες για να μπορέσουν να σκοράρουν και κυρίως λόγω του πεσμένου ηθικού? Δεν είναι τόσο υπερομάδα όσο την προβάλουν..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φυσικά δεν λέω ότι δεν υπάρχει ελπίδα να περάσει.. Μπάλα είναι και όλα γίνονται.. Απλά μιλάω για τη σιγουριά όλων των οπαδών της Ρεάλ ότι θα κάνουν την ανατροπή!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φίλε ποια σοβαρή ομάδα κέρδισε φέτος η Ρεάλ παντελονάτα? Τη Μπάρτσα που έχει άμυνα της πλάκας πλέον και σκοράρει ο κάθε άμοιρος? Τη Μάντσεστερ που έπρεπε να μείνει με 10 παίκτες για να μπορέσουν να σκοράρουν και κυρίως λόγω του πεσμένου ηθικού? Δεν είναι τόσο υπερομάδα όσο την προβάλουν..
τυπε δεν ξερεις...δεν ειναι δυσκολο αμα ειναι σε καλη μερα ο ροναλντο να σολαρει

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Φυσικά δεν λέω ότι δεν υπάρχει ελπίδα να περάσει.. Μπάλα είναι και όλα γίνονται.. Απλά μιλάω για τη σιγουριά όλων των οπαδών της Ρεάλ ότι θα κάνουν την ανατροπή!
η δουλειά των οπαδών είναι αυτή..να ελπίζουν ..οι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονταν για τη θριαμβευτική υποδοχή  μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ,χωρίς να έχουν περάσει στον τελικό!
η Ρεάλ έχει περισσότερες ελπίδες από τη Μπάρτσα,αρκεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αμυντική της λειτουργία

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
η δουλειά των οπαδών είναι αυτή..να ελπίζουν ..οι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονταν για τη θριαμβευτική υποδοχή  μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ,χωρίς να έχουν περάσει στον τελικό!
η Ρεάλ έχει περισσότερες ελπίδες από τη Μπάρτσα,αρκεί να ανεβάσει κατακόρυφα την αμυντική της λειτουργία
Η ομάδα μου η Μπάρτσα δεν έχει καμιά ελπίδα..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αν στο 25' ή στο 30' το σκορ είναι 2-0, η Μπάγερν θα λυγίσει..
Όσο είχε λυγίσει και στον επαναληπτικό με τη Ρεάλ πέρσι που βρέθηκε να χάνει 2-0 πολύ νωρίς και μετά τους έπαιζε όλο το παιχνίδι.. 1% πιθανότητα δίνω να περάσει η Μπάρτσα έτσι όπως είναι τη δεδομένη περίοδο..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
αν στο 25' ή στο 30' το σκορ είναι 2-0, η Μπάγερν θα λυγίσει..

Ταύρους, θέλω προβλέψεις, μην ξεχνιόμαστε  :grin:
Η μπάρτσα δεν πρόκειται να νικήσει καν, τι 2-0 και παπαριές, σίγουρο Χ είναι, θα το παίξω κιόλας.
Για το σημερινό συμφωνώ σε γενικές γραμμές με ό,τι είπε ο βάγγος. Πιστεύω θα νικήσει σήμερα η ρεάλ αλλά θεωρώ απίθανο να περάσει. Πρέπει να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους όλοι μπροστά (οζίλ, ντι μαράκι, ιγκουαίν-μπενζεμά). Με μόνο το crynaldo δε γίνεται δουλειά

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Και δε νομίζω να φάει γκολ η ρεάλ, δε θα έχει πάλι το μαϊμουδάκι τον πέπε σέντερ μπακ και δε θα 'ναι η άμυνα αυτό το χάλι που ήταν στον πρώτο αγώνα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ταύρους, θέλω προβλέψεις, μην ξεχνιόμαστε  :grin:
Η μπάρτσα δεν πρόκειται να νικήσει καν, τι 2-0 και παπαριές, σίγουρο Χ είναι, θα το παίξω κιόλας.
Για το σημερινό συμφωνώ σε γενικές γραμμές με ό,τι είπε ο βάγγος. Πιστεύω θα νικήσει σήμερα η ρεάλ αλλά θεωρώ απίθανο να περάσει. Πρέπει να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους όλοι μπροστά (οζίλ, ντι μαράκι, ιγκουαίν-μπενζεμά). Με μόνο το crynaldo δε γίνεται δουλειά
3 φορα τελικο η ιδια ομαδα μεσα σε τεσσερα χρονια τελικο.. βαρεθηκα...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Και δε νομίζω να φάει γκολ η ρεάλ, δε θα έχει πάλι το μαϊμουδάκι τον πέπε σέντερ μπακ και δε θα 'ναι η άμυνα αυτό το χάλι που ήταν στον πρώτο αγώνα
Προσωπικά βλέπω είτε οριακή νίκη της Ρεάλ,είτε ισοπαλία...

Κ γκολ θα φάει πιστεύω...

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
παντως εγω προβλεπω νικη της μπαρτσα με μεγαλη διαφορα αλλα δυσκολα βλεπω να περναει.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
υπαρχει κανενα λινκ για Ρεαλ αποψε??? :helpplea:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)