zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Η Γαλατά δείχνει το δρόμο που θα έπρεπε να ακολουθούν οι ελληνικές ομάδες,αλλά εδώ μας έχει φάει η και το μνημόνιο!!
ας ειχαν το μισο μπατζετ της γαλατα καλα θα ητανΗ Γαλατά δείχνει το δρόμο που θα έπρεπε να ακολουθούν οι ελληνικές ομάδες,αλλά εδώ μας έχει φάει η και το μνημόνιο!!
Δεν ξέρω αν θα φτάσει τον Αβραάμ (αστειεύομαι) αλλά το παλληκάρι πάει για μεγάλα πράγματα (μιλάω σοβαρά)...Αυτός ο βαράν είναι μόλις 19 χρονών κι έχει κάνει παιχνιδάρες σε πολύ κρίσημα ματς με αντιπάλους μερικούς απ' τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου. Τι άλλο να περιμένει κανείς; Ένας νέος Αβραάμ γεννιέται!
Σαν εξτρεμ το μόνο για το οποίο είναι κατώτεροι του Κριστιάνο είναι το σκοράρισμα.Τεχνικά κ στα υπόλοιπα στοιχεία ίσως είναι ελάχιστα καλύτεροι (ο Ινιέστα το ίδιο παρότι δεν είναι εξτρεμ).Για κλάσεις ανώτερος δεν ξέρω αλλά καλύτερος θεωρείται.
Στο 'χω ξαναπει νομίζω, ο ριμπερί κυρίως αλλά κι ο ρομπέν (παλιότερα) όταν είναι στη μέρα τους είναι τουλάχιστον ισάξιοι με Ρονάλντο-Μέσι που μας έχουν πρήξει τα παπάρια ποιος είναι ο καλύτερος.
Από τους πιο υποτιμημένους παίκτες παγκοσμίως αυτοί οι δύο.
Ανεβασμένος πολύ κι ο Μούλερ, της βγήκε κι ο Μάτζουκιτς κι ο Ντάντε στην άμυνα, κλασικό βρωμόσκυλο ο σβάινι στο κέντρο, φαινομενικά φαίνεται να είναι η χρονιά της.
Για να δούμε
Ποιος χεστηκε..
Παρά τις θριαμβολογίες για τη Ρεάλ, η αλήθεια είναι ότι η διαιτησία στέρησε την ευκαιρία από τους Τούρκους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο..Ποιος χεστηκε..
οι νικητριες των δυο ζευγαριων θα συναντηθουν στον ημιτελικοΚληρώνει σήμερα για τις 2 πρώτες ομάδες της τετράδας:
Γαλατασαράι -Ρεάλ Μαδρίτης 21:45 Novasports 1
Μπορούσια Ντόρτμουντ -Μάλαγα 21:45 Novasports 2
κληρωση ξανα..οι νικητριες των δυο ζευγαριων θα συναντηθουν στον ημιτελικο
δεν νομιζω τα γευγαρια εχουν βγει ηδη αλλα δεν θυμαμαι πως πανε τα διασταυρωματακληρωση ξανα..
κλήρωση στις 12/04δεν νομιζω τα γευγαρια εχουν βγει ηδη αλλα δεν θυμαμαι πως πανε τα διασταυρωματα
Eπνιξαν και κανα δυο πεναλτακια των τουρκων στο μπερναμπεου αλλα ποιος χεστηκε;Ποιος χεστηκε..
αυτή πραγματικά είναι μια απαράδεκτη νοοτροπία..δε με ενδιαφέρει πόσες τελικές έκανε η Ρεάλ (ή η κάθε Ρεάλ για να μην παρεξηγούμαστε) ή πόσα σουτ στο στόχο,πόσα κόρνερ κέρδισε κτλ..Αυτό που ξέρω είναι ό,τι έβαλε 3 γκολ και απέφυγε να δεχτεί 0-2 γκολ από 2 πεναλτι που δε δόθηκαν..Eπνιξαν και κανα δυο πεναλτακια των τουρκων στο μπερναμπεου αλλα ποιος χεστηκε;