Νέα

Champions league 2010-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 09) ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ

• ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψήφοι: 19 51,4%
  • .

Ψήφοι: 18 48,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δωσε βιντεο γιατι εχω δει μονο τα γκολ...ειχα παει να δω την αεκ,μιας και ηξερα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να χουμε εκπληξεις..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δωσε βιντεο γιατι εχω δει μονο τα γκολ...ειχα παει να δω την αεκ,μιας και ηξερα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να χουμε εκπληξεις..
δεν υπαρχιε στα χάιλάιτς.... μαρς κόκκινη στον πέπε.....
το θέμα είναι ότι όλοι οι μεγάλοι ευννοούνται.
σαφώς και συνολικά είναι καλύτερο που πέρασε η πουτάνα για το ποδόσφαιρο.
αλλωστε φέτος θέλω τα 5 να γίνουν καμμιά 20αριά να τελειώνει το παραμύθι του μουρίνιο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν υπαρχιε στα χάιλάιτς.... μαρς κόκκινη στον πέπε.....
το θέμα είναι ότι όλοι οι μεγάλοι ευννοούνται.
σαφώς και συνολικά είναι καλύτερο που πέρασε η πουτάνα για το ποδόσφαιρο.
αλλωστε φέτος θέλω τα 5 να γίνουν καμμιά 20αριά να τελειώνει το παραμύθι του μουρίνιο.
xaaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa...αρχισε παλι...
τρεμπλ με ιντερ,τρεμπλ με πορτο...
πρεπει να κανει τρεμπλ και με το γαβρο για να λαβει το "παραμυθι" σαρκα και οστα;

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
να τελειώνει το παραμύθι του μουρίνιο.

"Ακόμη και τώρα αν σταματούσε ο Ζοσέ την προπονητική, θα μιλάμε για πάντα για την εποχή Μουρίνιο στο ποδόσφαιρο!"

Το διάβασα σε ένα άρθρο ενός παλιού ποδοσφαιριστή που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αυριο ειναι η κληρωση;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ήτανε καρμπόν η φάση στον τελικό του Μουντιάλ όπου ο Ντε Γιόνγκ κάνει την καρατιά στον Αλόνσο. ;)
ειναι κοκκινη ρε μαγκες...τι να πω..δεν την εχω δει τη φαση...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σωστό.... 5 τρώει όταν θέλει..... όταν δε θέλει τρώει 10.

Ναι ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έχει φάει 5άρες από τη Ρεάλ... Άστο αγόρι μου. Για 10 πάμε. Όσα έχω εγώ, έχετε όλοι μαζί. Επιπέδου  Πόρτο είσαι στη Ευρώπη. Και μη χαίρεσαι με την κομπιουτερίστικη μπαλίτσα σου. Άμα βρεις καμιά ομάδα που παίζει μπάλα και δε κάνει πλακίτσα θα τη φας την κατραπακιά σου. Θα πεις και για τον Μουρίνιο. Όχι ρε στήσε κάνα άγαλμα στον πεεεπε και προσκύνα το.

Θες ημιτελικό μαζί μας? Πάρτον > www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related[/url[/video]]

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ειμαι περιεργος να δω ενα πραγμα στην αυριανη κληρωση ;) ;) ;)τα λεμε μετα την κληρωση....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έχει φάει 5άρες από τη Ρεάλ... Άστο αγόρι μου. Για 10 πάμε. Όσα έχω εγώ, έχετε όλοι μαζί. Επιπέδου  Πόρτο είσαι στη Ευρώπη. Και μη χαίρεσαι με την κομπιουτερίστικη μπαλίτσα σου. Άμα βρεις καμιά ομάδα που παίζει μπάλα και δε κάνει πλακίτσα θα τη φας την κατραπακιά σου. Θα πεις και για τον Μουρίνιο. Όχι ρε στήσε κάνα άγαλμα στον πεεεπε και προσκύνα το.

Θες ημιτελικό μαζί μας? Πάρτον > www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related[/url[/video]]

εχω βαρεθεί να σε χύνω .... μέτρα εσύ τις κούπες του 60 για ξεκάβλωμα όπως η Λίβερπουλ.
δε σε γαμάω τώρα.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειμαι περιεργος να δω ενα πραγμα στην αυριανη κληρωση ;) ;) ;)τα λεμε μετα την κληρωση....
καταλαβα τι ενοεις...

μηπως δεν διασταυροθουν ρεαλ και μπαρτσελονα στα ημιτελικα για να πανε μαζι τελικο  ;) ;) ;)

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω αλλο δεν μιλαω....

οταν ομως ο τρελοκαπτεν πουγιολ σηκωνει την κατσαρολα, ολοι εδω θα προσκυνατε, αν οχι σας κερναω στουντιο....    :zfuck: :zfuck: :zfuck:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

τωρα που ειδα το βιντεο,θυμηθηκα τον γκαμπαντο που μας ελεγε για τον παιχταρα τον κλαιφερτ... :2funny:
μέτρα εσύ τις κούπες του 60 για ξεκάβλωμα όπως η Λίβερπουλ.
οι κουπες που χεις μετα το 90 ειναι 3...οσες και οι δικες μου...κοψτε αυτην την ιστοριουλα πια...
για τις δεκαετιες που αναφερεις δεν το συζητω καν...πληρης η ανυπαρξια σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα που ειδα το βιντεο,θυμηθηκα τον γκαμπαντο που μας ελεγε για τον παιχταρα τον κλαιφερτ... :2funny:οι κουπες που χεις μετα το 90 ειναι 3...οσες και οι δικες μου...κοψτε αυτην την ιστοριουλα πια...
για τις δεκαετιες που αναφερεις δεν το συζητω καν...πληρης η ανυπαρξια σου...
βάζελο που θυμίζεις......

κάτσε δες τι έκανα τα τελευταία 6 χρόνια που δεν πήγαινες κάν στους 8.....
φέτος όντως ξεπέρασες τον εαυτό σου.....
αααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βάζελο που θυμίζεις......

κάτσε δες τι έκανα τα τελευταία 6 χρόνια που δεν πήγαινες κάν στους 8.....
φέτος όντως ξεπέρασες τον εαυτό σου.....
αααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχα
ναι ε;
γιατι αυτο για γαβρος μου κανει...
  Άστο αγόρι μου. Για 10 πάμε. Όσα έχω εγώ, έχετε όλοι μαζί.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βλεπω αυτο το στειλιαρι τον καρολ,σκεφτομαι τα λεφτα που εδωσε η λιβερπουλ και με πιανουν τα γελια...
και τα πεναλτυ με το κεφαλι θα τα εκτελει αυτος!
aπο το ελαφι φερναντο τορες,σε ενα φορ σκωτσεζικου τυπου της δεκαετιας του 70'....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βλεπω αυτο το στειλιαρι τον καρολ,σκεφτομαι τα λεφτα που εδωσε η λιβερπουλ και με πιανουν τα γελια...
και τα πεναλτυ με το κεφαλι θα τα εκτελει αυτος!
aπο το ελαφι φερναντο τορες,σε ενα φορ σκωτσεζικου τυπου της δεκαετιας του 70'....
ναι αλλα το 70 η λίβερπουλ γαμούσε κι έδερνε οπότε εκεί μαλλον αναφέρεται η συγκεκριμένη επιλογή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom