You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions league 2010-2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν υπαρχιε στα χάιλάιτς.... μαρς κόκκινη στον πέπε.....δωσε βιντεο γιατι εχω δει μονο τα γκολ...ειχα παει να δω την αεκ,μιας και ηξερα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να χουμε εκπληξεις..
το θέμα είναι ότι όλοι οι μεγάλοι ευννοούνται.
σαφώς και συνολικά είναι καλύτερο που πέρασε η πουτάνα για το ποδόσφαιρο.
αλλωστε φέτος θέλω τα 5 να γίνουν καμμιά 20αριά να τελειώνει το παραμύθι του μουρίνιο.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
xaaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa...αρχισε παλι...δεν υπαρχιε στα χάιλάιτς.... μαρς κόκκινη στον πέπε.....
το θέμα είναι ότι όλοι οι μεγάλοι ευννοούνται.
σαφώς και συνολικά είναι καλύτερο που πέρασε η πουτάνα για το ποδόσφαιρο.
αλλωστε φέτος θέλω τα 5 να γίνουν καμμιά 20αριά να τελειώνει το παραμύθι του μουρίνιο.
τρεμπλ με ιντερ,τρεμπλ με πορτο...
πρεπει να κανει τρεμπλ και με το γαβρο για να λαβει το "παραμυθι" σαρκα και οστα;
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
να τελειώνει το παραμύθι του μουρίνιο.
"Ακόμη και τώρα αν σταματούσε ο Ζοσέ την προπονητική, θα μιλάμε για πάντα για την εποχή Μουρίνιο στο ποδόσφαιρο!"
Το διάβασα σε ένα άρθρο ενός παλιού ποδοσφαιριστή που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναιΑυριο ειναι η κληρωση;
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ειναι κοκκινη ρε μαγκες...τι να πω..δεν την εχω δει τη φαση...Ήτανε καρμπόν η φάση στον τελικό του Μουντιάλ όπου ο Ντε Γιόνγκ κάνει την καρατιά στον Αλόνσο. ;)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σωστό.... 5 τρώει όταν θέλει..... όταν δε θέλει τρώει 10.
Ναι ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έχει φάει 5άρες από τη Ρεάλ... Άστο αγόρι μου. Για 10 πάμε. Όσα έχω εγώ, έχετε όλοι μαζί. Επιπέδου Πόρτο είσαι στη Ευρώπη. Και μη χαίρεσαι με την κομπιουτερίστικη μπαλίτσα σου. Άμα βρεις καμιά ομάδα που παίζει μπάλα και δε κάνει πλακίτσα θα τη φας την κατραπακιά σου. Θα πεις και για τον Μουρίνιο. Όχι ρε στήσε κάνα άγαλμα στον πεεεπε και προσκύνα το.
Θες ημιτελικό μαζί μας? Πάρτον > www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related[/url[/video]]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η ρεαλ πάντως ήταν 2 σκάλες καλύτερη και στα δυό παίγνια.ειναι κοκκινη ρε μαγκες...τι να πω..δεν την εχω δει τη φαση...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ναι ενώ η Μπαρτσελόνα δεν έχει φάει 5άρες από τη Ρεάλ... Άστο αγόρι μου. Για 10 πάμε. Όσα έχω εγώ, έχετε όλοι μαζί. Επιπέδου Πόρτο είσαι στη Ευρώπη. Και μη χαίρεσαι με την κομπιουτερίστικη μπαλίτσα σου. Άμα βρεις καμιά ομάδα που παίζει μπάλα και δε κάνει πλακίτσα θα τη φας την κατραπακιά σου. Θα πεις και για τον Μουρίνιο. Όχι ρε στήσε κάνα άγαλμα στον πεεεπε και προσκύνα το.
Θες ημιτελικό μαζί μας? Πάρτον > www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=Y8Xp-0nVXts&feature=related[/url[/video]]
εχω βαρεθεί να σε χύνω .... μέτρα εσύ τις κούπες του 60 για ξεκάβλωμα όπως η Λίβερπουλ.
δε σε γαμάω τώρα.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
καταλαβα τι ενοεις...ειμαι περιεργος να δω ενα πραγμα στην αυριανη κληρωση ;) ;) ;)τα λεμε μετα την κληρωση....
μηπως δεν διασταυροθουν ρεαλ και μπαρτσελονα στα ημιτελικα για να πανε μαζι τελικο ;) ;) ;)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τωρα που ειδα το βιντεο,θυμηθηκα τον γκαμπαντο που μας ελεγε για τον παιχταρα τον κλαιφερτ...
οι κουπες που χεις μετα το 90 ειναι 3...οσες και οι δικες μου...κοψτε αυτην την ιστοριουλα πια...μέτρα εσύ τις κούπες του 60 για ξεκάβλωμα όπως η Λίβερπουλ.
για τις δεκαετιες που αναφερεις δεν το συζητω καν...πληρης η ανυπαρξια σου...
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
εγω αλλο δεν μιλαω....
οταν ομως ο τρελοκαπτεν πουγιολ σηκωνει την κατσαρολα, ολοι εδω θα προσκυνατε, αν οχι σας κερναω στουντιο....
Μεγάλο το δέλεαρ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
βάζελο που θυμίζεις......τωρα που ειδα το βιντεο,θυμηθηκα τον γκαμπαντο που μας ελεγε για τον παιχταρα τον κλαιφερτ... οι κουπες που χεις μετα το 90 ειναι 3...οσες και οι δικες μου...κοψτε αυτην την ιστοριουλα πια...
για τις δεκαετιες που αναφερεις δεν το συζητω καν...πληρης η ανυπαρξια σου...
κάτσε δες τι έκανα τα τελευταία 6 χρόνια που δεν πήγαινες κάν στους 8.....
φέτος όντως ξεπέρασες τον εαυτό σου.....
αααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ναι ε;βάζελο που θυμίζεις......
κάτσε δες τι έκανα τα τελευταία 6 χρόνια που δεν πήγαινες κάν στους 8.....
φέτος όντως ξεπέρασες τον εαυτό σου.....
αααααααααααααααχαχαχαχχααχαχαχαχαχα
γιατι αυτο για γαβρος μου κανει...
Άστο αγόρι μου. Για 10 πάμε. Όσα έχω εγώ, έχετε όλοι μαζί.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτό είναι αγάμητο μην ασχολείσαιναι ε;
γιατι αυτο για γαβρος μου κανει...
αααααααααααααααααχαχχααχχααχχαχαχαα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
βλεπω αυτο το στειλιαρι τον καρολ,σκεφτομαι τα λεφτα που εδωσε η λιβερπουλ και με πιανουν τα γελια...
και τα πεναλτυ με το κεφαλι θα τα εκτελει αυτος!
aπο το ελαφι φερναντο τορες,σε ενα φορ σκωτσεζικου τυπου της δεκαετιας του 70'....
aπο το ελαφι φερναντο τορες,σε ενα φορ σκωτσεζικου τυπου της δεκαετιας του 70'....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι αλλα το 70 η λίβερπουλ γαμούσε κι έδερνε οπότε εκεί μαλλον αναφέρεται η συγκεκριμένη επιλογή.βλεπω αυτο το στειλιαρι τον καρολ,σκεφτομαι τα λεφτα που εδωσε η λιβερπουλ και με πιανουν τα γελια...