Νέα

Champions league 2010-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 09) ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ

• ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψήφοι: 19 51,4%
  • .

Ψήφοι: 18 48,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Το μόνο σίγουρο κατά την γνώμη μου είναι ότι δεν θα το πάρει η Μπαρτσελόνα.Θα χάσουν πολλά λεφτά οι μπουκ αν γίνει κάτι τέτοιο.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το μόνο σίγουρο κατά την γνώμη μου είναι ότι δεν θα το πάρει η Μπαρτσελόνα.Θα χάσουν πολλά λεφτά οι μπουκ αν γίνει κάτι τέτοιο.
ωραια και ποια ομαδα αξιζει να το παρει?

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
Την Μπαρτσελόνα θα σταματήσει μόνο όποια ομάδα καταφέρει να την παίξει άμυνα - κάτι σαν την Ιντερ πέρσι.
Για την Ρεάλ χλωμό το βλέπω :)

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Την Μπαρτσελόνα θα σταματήσει μόνο όποια ομάδα καταφέρει να την παίξει άμυνα - κάτι σαν την Ιντερ πέρσι.
Για την Ρεάλ χλωμό το βλέπω :)
αυτο βλεπω, αλλα πρεπει να φαει κανα δυο γκολ εκτος εδρας και να τα βρει σκουρα μετα..

η ιντερ της ερηξε 3 περσυ και γιαυτο αποκλειστικε, διοτη αν ειχε κερδησει με 2-1 η 1-0 θα περναγε...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλά είπαμε στήνονται αγώνες αλλά όχι και τα τρόπαια...αν είναι δυνατόν οι μπουκ να καθορίζουν ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα...το champions league δεν είναι πρωτάθλημα...

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Καλά είπαμε στήνονται αγώνες αλλά όχι και τα τρόπαια...αν είναι δυνατόν οι μπουκ να καθορίζουν ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα...το champions league δεν είναι πρωτάθλημα...
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό φίλε μου.Μέχρι και μουντιάλ στήνουν.Μην έχετε ψευδαισθήσεις.

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
τα μονα στημενα που θα βρεις στην ευρωπη ειναι τα προκρηματικα...
Φίλε μου έχει φορτωθεί με πολλά λεφτά η Μπάρτσα. Είναι όντως η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη αλλά δεν θα το πάρει.Όπως δεν το πήρε και πέρυσι.Για αυτόν και μόνο τον λόγο δεν το πήρε πέρυσι.

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό φίλε μου.Μέχρι και μουντιάλ στήνουν.Μην έχετε ψευδαισθήσεις.
Δεν υπάρχει περίπτωση...κυρίως από τη φάση των 16 και μετά είναι καθαρό...μόνο τα λεφτά που παίρνουν οι ομάδες όταν προχωράνε στην επόμενη φάση είναι πάρα πολλά...πες ότι φέτος δεν θα το πάρει η Μπάρτσα...του χρόνου πάλι στην Μπάρτσα δεν θα πέσουν τα λεφτά?? η Μπαρτσελόνα κλασικά κάθε χρόνο είναι φαβορί για το champions league κυρίως την τελευταία 3ετία...

topnks

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει περίπτωση...κυρίως από τη φάση των 16 και μετά είναι καθαρό...μόνο τα λεφτά που παίρνουν οι ομάδες όταν προχωράνε στην επόμενη φάση είναι πάρα πολλά...πες ότι φέτος δεν θα το πάρει η Μπάρτσα...του χρόνου πάλι στην Μπάρτσα δεν θα πέσουν τα λεφτά?? η Μπαρτσελόνα κλασικά κάθε χρόνο είναι φαβορί για το champions league κυρίως την τελευταία 3ετία...
Το πήρε όμως μόνο την μία.

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απιστευτα χαμηλο το επιπεδο του Champions League φετος και γενικα των 2-3 τελευταιων χρονων.

Παρακμη.

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

γιατι φιλε σταμ, υπαρχει μια πραγματικα μεγαλη ομαδα (Μπαρτσελονα) η οποια δεν εχει αντιπαλο. Ολες οι μεγαλες ομαδες (Μιλαν, Ιντερ, Μαντσεστερ, Τσελσι,Γιουβε,Λιβερπουλ,Ρεαλ,Μπαγιερν και οτι αλλο γουσταρεις) ειναι για τα κλαμματα. Εχουν γινει μετριοτατες ομαδες. Το μετριοτατες το λεω με αντικειμενικα κριτηρια και οχι σε συγκριση με την Μπαρτσελονα.

Ειναι κριμα να κλεισει ο κυκλος της Μπαρτσα χωρις να εχει αντιμετωπισει ενα ανταξιο αντιπαλο δεος. Φταινε τα χρεη, φταιει οτι δεν βγαινουν πραγματικα μεγαλοι παιχτες πλεον, δεν ξερω.

Μουφα μεγαλη μπαλα βλεπουμε παντως, ολα μαρκετινγκ ειναι.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρσεναλ......παιζει καλη μπαλα εδω και πολλα χρονια και ας μην διαφημιζετε τοσο σε σχεση με αλλες ομαδες...μακαρι να κανουν την υπερβαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom