stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα μπορουσε το 2002 , αλλα περασε στο ακυρο η λεβερκουζενΘα ήθελα Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ.
θα μπορουσε το 2002 , αλλα περασε στο ακυρο η λεβερκουζενΘα ήθελα Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ.
ωραια και ποια ομαδα αξιζει να το παρει?Το μόνο σίγουρο κατά την γνώμη μου είναι ότι δεν θα το πάρει η Μπαρτσελόνα.Θα χάσουν πολλά λεφτά οι μπουκ αν γίνει κάτι τέτοιο.
ωραια και ποια ομαδα αξιζει να το παρει?
αυτο βλεπω, αλλα πρεπει να φαει κανα δυο γκολ εκτος εδρας και να τα βρει σκουρα μετα..Την Μπαρτσελόνα θα σταματήσει μόνο όποια ομάδα καταφέρει να την παίξει άμυνα - κάτι σαν την Ιντερ πέρσι.
Για την Ρεάλ χλωμό το βλέπω
Τι σημασία έχει αυτό φίλε μου. Εδώ μιλάμε για λεφτά.Για εμπόριο.ωραια και ποια ομαδα αξιζει να το παρει?
Καλά είπαμε στήνονται αγώνες αλλά όχι και τα τρόπαια...αν είναι δυνατόν οι μπουκ να καθορίζουν ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα...το champions league δεν είναι πρωτάθλημα...Το μόνο σίγουρο κατά την γνώμη μου είναι ότι δεν θα το πάρει η Μπαρτσελόνα.Θα χάσουν πολλά λεφτά οι μπουκ αν γίνει κάτι τέτοιο.
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό φίλε μου.Μέχρι και μουντιάλ στήνουν.Μην έχετε ψευδαισθήσεις.Καλά είπαμε στήνονται αγώνες αλλά όχι και τα τρόπαια...αν είναι δυνατόν οι μπουκ να καθορίζουν ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα...το champions league δεν είναι πρωτάθλημα...
τα μονα στημενα που θα βρεις στην ευρωπη ειναι τα προκρηματικα...Τι σημασία έχει αυτό φίλε μου. Εδώ μιλάμε για λεφτά.Για εμπόριο.
Φίλε μου έχει φορτωθεί με πολλά λεφτά η Μπάρτσα. Είναι όντως η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη αλλά δεν θα το πάρει.Όπως δεν το πήρε και πέρυσι.Για αυτόν και μόνο τον λόγο δεν το πήρε πέρυσι.τα μονα στημενα που θα βρεις στην ευρωπη ειναι τα προκρηματικα...
Δεν υπάρχει περίπτωση...κυρίως από τη φάση των 16 και μετά είναι καθαρό...μόνο τα λεφτά που παίρνουν οι ομάδες όταν προχωράνε στην επόμενη φάση είναι πάρα πολλά...πες ότι φέτος δεν θα το πάρει η Μπάρτσα...του χρόνου πάλι στην Μπάρτσα δεν θα πέσουν τα λεφτά?? η Μπαρτσελόνα κλασικά κάθε χρόνο είναι φαβορί για το champions league κυρίως την τελευταία 3ετία...Αλήθεια το πιστεύεις αυτό φίλε μου.Μέχρι και μουντιάλ στήνουν.Μην έχετε ψευδαισθήσεις.
Το πήρε όμως μόνο την μία.Δεν υπάρχει περίπτωση...κυρίως από τη φάση των 16 και μετά είναι καθαρό...μόνο τα λεφτά που παίρνουν οι ομάδες όταν προχωράνε στην επόμενη φάση είναι πάρα πολλά...πες ότι φέτος δεν θα το πάρει η Μπάρτσα...του χρόνου πάλι στην Μπάρτσα δεν θα πέσουν τα λεφτά?? η Μπαρτσελόνα κλασικά κάθε χρόνο είναι φαβορί για το champions league κυρίως την τελευταία 3ετία...
γιατη?Απιστευτα χαμηλο το επιπεδο του Champions League φετος και γενικα των 2-3 τελευταιων χρονων.
Παρακμη.
Λογικό...αφού ο Γαύρος δεν μπήκε καν στους ομίλουςΑπιστευτα χαμηλο το επιπεδο του Champions League φετος και γενικα των 2-3 τελευταιων χρονων.
Παρακμη.
Λογικό...αφού ο Γαύρος δεν μπήκε καν στους ομίλους
γιατη?