gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Λείπει ο Ταράτσα και χορεύουν τα λιβερπουλάκια!Παμε γερα ρε δικο μας ειναι το θρεντ κουφαλα ταρατσα!!!
Για την χθεσινή διαιτησία δεν λένε κουβέντα...
Λείπει ο Ταράτσα και χορεύουν τα λιβερπουλάκια!Παμε γερα ρε δικο μας ειναι το θρεντ κουφαλα ταρατσα!!!
Α ναι...............θα μας είχε λιώσει η ΡεάλΛείπει ο Ταράτσα και χορεύουν τα λιβερπουλάκια!
Για την χθεσινή διαιτησία δεν λένε κουβέντα...
Και να μπορούσε δεν της δόθηκε η ευκαιρία με το κάλπικο 2-0 στο πρώτο ημίχρονο!Α ναι...............θα μας είχε λιώσει η Ρεάλ
Καλά άσ'το. Είχε τελειώσει απ'τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι.Και να μπορούσε δεν της δόθηκε η ευκαιρία με το κάλπικο 2-0 στο πρώτο ημίχρονο!
Δεν το είδα το παιχνίδι...μόνο τα γκολ οπότε δεν έχω άποψη!Τα δύο πρώτα πάντως ήταν άκυρα και αυτό είτε σας αρέσει είτε όχι ήταν καθοριστικός παράγοντας για το ματς....Καλά άσ'το. Είχε τελειώσει απ'τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι.
Ειδικά η Ρεάλ δε μπήκε καθόλου στο αεροπλάνο. Είχε μείνει στην Ισπανία.
Σωστότατος 100%Δεν το είδα το παιχνίδι...μόνο τα γκολ οπότε δεν έχω άποψη!Τα δύο πρώτα πάντως ήταν άκυρα και αυτό είτε σας αρέσει είτε όχι ήταν καθοριστικός παράγοντας για το ματς....
Γι αυτό σττο λέω επειδή το είδα όλο.Δεν το είδα το παιχνίδι...μόνο τα γκολ οπότε δεν έχω άποψη!Τα δύο πρώτα πάντως ήταν άκυρα και αυτό είτε σας αρέσει είτε όχι ήταν καθοριστικός παράγοντας για το ματς....
Τί είπε ρε παιδιά ο Θεοφιλόπουλος,τώρα το άκουσα,μετά το 2ο γκολ της Βιγιαρεάλ
Εχω την εντύπωση ότι η πρόκριση δεν κρίθηκε στην Αθήνα,αλλά στην Ισπανία!!!
Δεν υπάρχει ομάδα Ίντερ!
Θα τερμάτιζε ο βάζελος πρώτος στον όμιλό της αν υπήρχε?Δεν υπάρχει ομάδα Ίντερ!
Θα τερμάτιζε ο βάζελος πρώτος στον όμιλό της αν υπήρχε?
Και δεύτερο...Το κάρφωσε κι ο Ανρί.
Πάλι από το πουθενά!ρε παιδια να κανουμε κατι τι μαλακιες πεταει ο κατσαρος ακου απο το πουθενα η ιντερ ευκαιρια ο ιμπρα παει καλα; εκτελεση φαουλ ηταν επικινδυνου εξω απο την περιοχη!!!! ακου απο το πουθενα ευκαιρια