Νέα

Champions League 08-09

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 752
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ...ο Ρονάλντο..όντως είναι φοβερό σκαρί...δίπλα του μοιάζω με μύγα..(αν εξαιρέσουμε το ύψος) :P

Όσο για ψυχολογία...ο Λιονέλ....δυστυχώς λόγω καταγωγής...πάντα δεύτερος θα είναι...

σε όλα δίκεο μόο εγό έχο άδικο βρίστε με λέφτερα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ο Ρονάλντο είναι τεράστιος παίκτης ΤΕΛΕΙΑ.
ο Ρονάλντο είχε τη μεγαλύτερη εξέλιξη από όλους της γενιάς του ΤΕΛΕΙΑ.

όποιος δεν καταλαβαίνει τα απλά πράγματα απλά εκτίθεται.
Aφου το λες εσυ τελεια,βαζω και εγω τελεια και ο καθενας ας εχει την αντιληψη που του αξιζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aφου το λες εσυ τελεια,βαζω και εγω τελεια και ο καθενας ας εχει την αντιληψη που του αξιζει.

ορθόν......

Η Χρυσή Μπάλα δημιουργήθηκε το 1956 από το γαλλικό περιοδικό France Football και θεωρείται η πιο αξιόπιστη από τις πολλές ανάλογες ετήσιες διακρίσεις που διοργανώνουν διάφοροι ανεπίσημοι φορείς. Απονέμεται στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους (όχι της ποδοσφαιρικής σεζόν) είχε την καλύτερη απόδοση και παρουσία. Η επιλογή γίνεται ανάμεσα σε παίκτες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά σωματεία, δηλαδή σε πρωταθλήματα χωρών που υπάγονται στην ΟΥΕΦΑ. Ως το 1995 η απονομή αφορούσε μόνο Ευρωπαίους στην εθνικότητα ποδοσφαιριστές. Από το 1995 κι εντεύθεν υποψήφιοι για διάκριση είναι όλοι όσοι αγωνίζονται σε ομάδες της ΟΥΕΦΑ ανεξάρτητα από την εθνική τους προέλευση.

Η επιλογή γίνεται με ψηφοφορία, στην οποία ψηφίζει ένας επιλεγμένος αριθμός Ευρωπαίων δημοσιογράφων από πολλές χώρες. Κάθε ψηφοφόρος επιλέγει πέντε ποδοσφαιριστές από μια λίστα 50 υποψηφίων, την οποία έχει καταρτίσει το France Football και τους βαθμολογεί από το ένα ως το πέντε. Το σύνολο των πόντων αναδεικνύει το νικητή. Απονέμεται επίσης ασημένιο και χάλκινο έπαθλο στο δεύτερο και στον τρίτο της βαθμολογίας.

Ως το 2008 οι νικητές του βραβείου προέρχονταν από 17 διαφορετικές εθνικότητες, από 21 διαφορετικούς συλλόγους αλλά μόνο από 10 διαφορετικά πρωταθλήματα. Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το έπαθλο τρεις φορές, οι Ολλανδοί Γιόχαν Κρόιφ και Μάρκο βαν Μπάστεν και ο Γάλλος Μισέλ Πλατινί. Ο Κρόιφ και ο Γερμανός Φραντς Μπεκενμπάουερ κατέχουν το ρεκόρ ψήφων όλων των εποχών, τις οποίες έλαβαν στα δώδεκα χρόνια στα οποία βαθμολογήθηκαν. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει τη μακροχρόνια διάκρισή τους στο υψηλότερο επίπεδο.

2008
1ος Κριστιάνο Ρονάλντο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
446
2ος Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα
281

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καιρός είναι να διώξετε αυτόν τον αράπη που απλά τρέχει...κ τον άλλον που δήθεν παίζει περιφερειακά...να πάρετε έναν αραπάκο και καλό...

ολοι οι καλοί στην μπάρτσα χωράνε και στη μπάρτσα θέλουν να πάνε.......

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οι δημοσιογραφοι,μαλιστα αφου τοπανε ετσι ειναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι δημοσιογραφοι,μαλιστα αφου τοπανε ετσι ειναι

κοίτα φιλαράκι εγώ δεν είμαι με τους δημοσιογράφους.....
αλλά αυτή τη νοοτροπία του Ελληνα εγώ τα ξέρω όλα και όλοι οι υπόλοιποι νοματαίοι σε όλη την Ευρώπη είναι πουλημένοι, άχρηστοι, δεν ξέρουν τίποτα είναι για τομπούτσο ειλικρινά σου λέω την έχω ΣΙΧΑΘΕΙ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Γιατι δεν το κα νουν σωστα τοτε?η επιτροπη θα επρεπε να ειναι πεντε τοπ προπονητες και δυο τρεις παιχτες.Να την σεβαστω την αποψη τους
Δεν κανω τον εξυπνο πιστεψεμε ειμαι ο τελευταιος που θα το παιξω ξερωλας.Δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα,και παντα συζητω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατι δεν το κα νουν σωστα τοτε?η επιτροπη θα επρεπε να ειναι πεντε τοπ προπονητες και δυο τρεις παιχτες.Να την σεβαστω την αποψη τους
Δεν κανω τον εξυπνο πιστεψεμε ειμαι ο τελευταιος που θα το παιξω ξερωλας.Δεν ειμαι απολυτος σε τιποτα,και παντα συζητω.

αρνούμαι να δεχτώ ότι σε ψηφοφορία που ψηφίζουν 140 περίπου νοματαίοι από όλη την Ευρώπη και μάλιστα πρέπει να ψηφίσουν 5 παίκτες με διαφορετική βαθμολογία ότι υπάρχει στήσιμο ή πατρονάρισμα.
Ακόμα και όποιον προπονητή και να ρωτήσεις πάλι τον Ρονάλντο θεωρώ ότι πέρσυ θα έβγαζε κορυφαίο.....

Τη μαν γιου την έχουν πάρει από το χέρι 2 παίκτες .... Ο σκόουλς και ο Γκίγκς.
Τελευταία αυτή τη θέση την πήρε ο Κριστιάνο. Ο Μικρός σκότωσε μόνος του την Αρσεναλ.
Ο λιονέλ έχει απίστευτα καλύτερη τεχνική κατάρτιση, μεγαλύτερη φαντασία αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την Μπάρτσα απ το χέρι. Το ίδιο απέτυχε και ο Ροναλντίνιο να κάνει.
Ολοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος......
Ο Ζιζού έδωσε ολόκληρη ευρωπαική κούπα στην Ρεάλ με ένα γκολ ποίημα από τα καλύτερα όλων των εποχών και ενώ όλη τη χρονιά ήταν στη μετριότητα.
Οταν ο Μέσι κάνει το ίδιο (που δεν το έχω δει ακόμα σε παίγνια που στραβώνον και καίνε) τότε θα είναι το νο1........
Ακόμα και έτσι εάν με ρωτήσεις την προσωπική μου επιλογή Μέσσι διαλέγω. Αλλο όμως η αντικειμενική λογική και άλλο το υποκειμενικό κριτήριο.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
αν ειχες 12 χρονια διαρκειας τοτε θα ξερεις αυτο που ξερει καθε οπαδος της μαντσεστερ...εναρξη σεζον που μολις εχει αποχωρησει ο μπεκαμ...ολοι λενε ποιος θα βαλει το 7...ο φεργκι το δινει σε ενα 18χρονο πορτογαλο που ειχε ξανθιες ανταυγεις...το ματς με την μπολτον ηταν 0-0...ο φεργκι τον πεταει μεσα..ολο το γξηπεδο νοσταλγουσε τη μια σεντρα του μπεκαμ που θα ξεκλειδωνε την αμυνα...μπαινει ο πιτσιρικας(που ταν 2 κλασεις κατω τοτε)και με την τεχνικη του και το θρασσος του κανει ανω κατω την μπολτον και σε 20 λεπτα το ματς ληγει 4-0...Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΓΛΑΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΕΙ...ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕς ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΡΙΠΙΤ ΦΕΤΟΣ...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Η ελλαδα της υπερβολης που φτιαχνει και γκρεμιζει βασιλιαδες-παικτες και παλατια - ομαδες εν μια νυκτι

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ...ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΕ ΑΥΤΟ..ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΩΤΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ..ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ,...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η ελλαδα της υπερβολης που φτιαχνει και γκρεμιζει βασιλιαδες-παικτες και παλατια - ομαδες εν μια νυκτι
τώρα εάν ο Ρονάλντο φτιάχτηκε βασιλιάς-παίκτης στο Μάντζεστερ εν μία νυχτί ΜΟΝΟ εσύ μπορείς να μας το εξηγήσεις.....
Από το 2004 και το κλάμα στο Ντραγκάο έχουν περάσει 5 χρόνια. Και προφανώς για σένα ο Ρονάλντο δεν είναι ο βασιλιάς της Μαν Γιου.
ΟΚ. Πάσο.

Ευτυχώς που η γνώμη του Σέρ Αλεξ είναι της υπερβολής όπως και η δική μας....
Αλλά τι να ξέρει αυτός ο ΤΑΡΑΜΑΣ.....

Επίσης αυτός ο μαλάκας ο πρόεδρος της Ρεάλ τι κόλλημα έχει φάει 2 χρόνια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.....
Ακου 70 εκατομμύρια ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ για το ΠΑΛΤΟ..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ronaldo: Real Madrid transfer ''dream'' is dead

By Soccernet staff

May 4, 2009

Cristiano Ronaldo: Subject of interest.

Madrid made huge efforts to sign the midfielder last summer and the player himself refused to rule out the move, admitting his dream was to one day move to Spain.

Sir Alex Ferguson stood firm and made sure Ronaldo did not leave United, and he has once again helped the club to the brink of another Premier League title.

However, the rumours of a Real move for the World Player of the Year have refused to go away, with former Madrid president Ramon Calderon intimating a deal was already in place for this summer.

But now Ronaldo has come out and stressed that he is no longer thinking about a 'dream' move to the Santiago Bernabeu.

"I'm no longer thinking of Madrid. That dream is dead," he told The People. "The only thing I dream about now is Manchester United and winning the Champions League again in Rome."

Ronaldo has three years left on his current deal after he penned a five-year deal in 2007, but Madrid are still expected to return in the summer with a £70m bid for the Portuguese star.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Που είσαι εσύ ρε? Πως και τέτοια ώρα ξύπνιος? Τον φοβόμαστε το Ρονάλντο για τον τελικό ε? :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Που είσαι εσύ ρε? Πως και τέτοια ώρα ξύπνιος? Τον φοβόμαστε το Ρονάλντο για τον τελικό ε? :cheesy:

Ξύπνησα ο μαλάκας να κατουρήσω..... Εβλεπα εφιάλτη ότι το σήκωσε ο Ρονάλντο......
Αλλα μετά κατάλαβα ότι αυτά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom