You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 08-09
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 752
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Άκαρδε άσε να ηρεμήσουν τα παιδιά!Έλα βγάλτον από μέσα σου. Όλο το βράδυ τον άφησες, βγάλτον να μιλήσουμε
Κοίταξε επειδή είμαστε φίλοι, κάποιος πρέπει να τους μάθει οτι όταν βγάζεις γλώσσα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να γλύψεις και κανένα παπάριΆκαρδε άσε να ηρεμήσουν τα παιδιά!
Επισκέπτης
Ναααατσούληηηηηη
Εδώ είμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Είχα πάει για συρραφή!
'Επιασε αμυγδαλές το κωλοβυθόμετρο;Εδώ είμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Είχα πάει για συρραφή!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Aυτος ο Γκους Χιντιγκ εχει αστρο(κωλο) ρε πουστη μου....οποια ομαδα παιρνει τη "φανερωνει"...η τσελσι παει σιγουρα τελικο (μη πω οτι θα το παρει κιολα)
αααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ αυτή η σιγουριά σας........
φαντάσου να μην έριχνε σχεδόν ως σύστημα η μπάρτσα 2-3 σε ισπανικό πρωτάθλημα και τσου λου απ το πρώτο ημιχρόνιο.....
αυτοί οι Ολυμπιακοί ρε πούστη.... Να μην έχουν ποτέ αίσθηση του ευρωπαικού κινδύνου.......
Επισκέπτης
'Επιασε αμυγδαλές το κωλοβυθόμετρο;
Μια ο Αγκάλι μια ο Ντρογμπά ούτε σβέρκο δε θα μπορούμε να στρίψουμε σε λίγο!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μια ο Αγκάλι μια ο Ντρογμπά ούτε σβέρκο δε θα μπορούμε να στρίψουμε σε λίγο!
χωρίς να θέλω να πω κάτι, αλλά η Λίβερπουλ φέτος ρίχνει τα 4 σε μαγαζιά γωνιά τύπου Μανγιου και Ρεάλ μέσα ή όξω...........
Ποτέ μην κρίνετε διπλα παίγνια από το τέλος του ημιχρόνιου....
Είδατε τι πέπονθε ο βάζελας με Βίγγια.......
Οπως και η Μανγιου... Θυμάμαι σαν τα Μπόντυ Λάιν το πριν και το μετά του "ντέρμπυ" στο Ολντ Τράφφορντ.......
Υ.Γ.
όχι ότι κανείς απ τους δύο έχει καμμιά τύχη απέναντι στην Μπάρτσα, αλλά έτσι να λέμε και καμμιά ποδοσφαιρική πραγματικότητα.........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγώ πάντως το φχαριστήθηκα πιο πολύ που την έφαγε αυτός ο καραγκιόζης ο Κατσαρός. Ούτε ο σχολιαστής του Liverpool TV τέτοια καφρίλα.
Λίγο ακόμη και θα μας παρουσίαζε τον Αρμπελόα ως νέο Ρομπέρτο Κάρλος.
κράτα και καμμιά πισινή εσύ...
άμπαλλος ο ένας.
άμπαλλος ο άλλος....
τωρα πώς γίνεται μια ομάδα άμπαλλων να ρίχνει 4 στη Ρεάλ και 4 στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης μόνο ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να το εξηγήσει.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το ότι κάποιοι είναι μαλάκες δε σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς μια ομάδα που ανεξαρτήτως ποιότητας μονάδων έχει φιλοδωρήσει με τετράψωλα, μαγαζιά γωνία της Ευρώπης....Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτά που έγραψα;
Ο Αρμπελόα ήταν ο λόγος που η Λίβερπουλ έριχνε τις τεσσάρες; Με είδες να γράφω πουθενά κάτι κακό για Τόρες, Τζέραρντ; (παρά την άθλια εμφάνιση τους)
Με τον Κατσαρό είναι το πρόβλημα μου και τους άλλους δημοσιογράφους του κώλου που βγάζουν την καφρίλα και το οπαδιλίκι τους στην κρατική τηλεόρταση.
Δεν στέκει..... απλά.....
δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης.....
Μπορεί τον Ρονάλντο να τον σιχαίνομαι σαν χαρακτήρα αλλά είναι παικταράς ο πούστης ....και εάν γράψω ότι δεν είναι θα είμαι απλά κομπλεξικός.
Επισκέπτης
Καλά εσύ χθες διαμόρφωσες άποψη για τον Κατσαρό?Τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτά που έγραψα;
Ο Αρμπελόα ήταν ο λόγος που η Λίβερπουλ έριχνε τις τεσσάρες; Με είδες να γράφω πουθενά κάτι κακό για Τόρες, Τζέραρντ; (παρά την άθλια εμφάνιση τους)
Με τον Κατσαρό είναι το πρόβλημα μου και τους άλλους δημοσιογράφους του κώλου που βγάζουν την καφρίλα και το οπαδιλίκι τους στην κρατική τηλεόρταση.
Αθλητική Κυριακή δεν έτυχε να δεις ποτέ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλά εσύ χθες διαμόρφωσες άποψη για τον Κατσαρό?
Αθλητική Κυριακή δεν έτυχε να δεις ποτέ?
τώρα θα συνηθίσεις τον Δημοσθένη Καρμοίρη για να μάθεις να διαμαρτύρεσαι....
ε καλα ρε περσονα..ο αρμπελοα ειναι αμπαλος...ο κατσαρος παντως ειναι μαντσεστερ..απλα προσπαθει να το παιζει αντικειμενικος οχι σαν τον σωτηρακοπουλο η τον πουρουπουπου που ξεκατινιαζονται...
απο κει και περα περσονα..το οτι εριξε 4 σε αυτη τη ρεαλ δεν μου κανε καμια εντυπωση...το οτι εριξε 4 σε μας ηταν συγκυριες μια βραδιας...100 φορες να παιξουμε δεν ξαναγινεται...αυτο το 1-3 δεν γυριζει..για κανενα λογο..αν ηταν 3-1 με ματς στο ανφιλντ ναι..και 4-1 μπορω να σου πω..αλλα εκει περα 1-3 η 0-3?ΑΠΙΘΑΝο
απο κει και περα περσονα..το οτι εριξε 4 σε αυτη τη ρεαλ δεν μου κανε καμια εντυπωση...το οτι εριξε 4 σε μας ηταν συγκυριες μια βραδιας...100 φορες να παιξουμε δεν ξαναγινεται...αυτο το 1-3 δεν γυριζει..για κανενα λογο..αν ηταν 3-1 με ματς στο ανφιλντ ναι..και 4-1 μπορω να σου πω..αλλα εκει περα 1-3 η 0-3?ΑΠΙΘΑΝο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αλλα εκει περα 1-3 η 0-3?ΑΠΙΘΑΝο
είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι κι τότε ακόμα και εάν δεν το είχες γράψει το 1-4 με μανγιου σου φαινόταν απίθανο......
μπορεί να γαμάς και να δέρνεις τελευταία στο νησί αλλά σε ανατροπή έχει γράψει ιστορία το 0-3 σε 3-3 και κούπα στην Πόλη.....
η Λίβερπουλ παίζει καλύτερα όταν είναι τελειωμένη....
Εκεί είναι ο μύθος της......... Μύθο που δεν έχει φτιάξει καμμιά άλλη ομάδα....
Εκεί που όλοι την τελείωσαν στο πρωτάθλημα, τώρα κάνουν μαθηματικές πράξεις και ανάβουν καντηλάκια......
Και είπαμε είμαι φιλολίβερπουλ αλλά αρρώστια είναι μόνο η μπάρτσα....
τελεία.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Δηλαδή εσύ τώρα τι μας λες; Ότι ο Αρμπελόα είναι παίκτης εφάμιλης κλάσης του Ρονάλντο;
Λωλάθηκες εντελώς;
Και από κι'ως που όταν αποκαλώ παικτάκι θεωρείται επίθεση στη Λίβερπουλ; Λίγο μπερδεμένα τα'χεις στο μυαλό σου μου φαίνεται.
Ευτυχώς όχι. Μου το'χει απαγορέψει ο γιατρός.
εγώ δεν έκανα σχόλιο για τον Αρμπελόα...
εγώ βλέπω μπάλλα και δεν ασχολούμαι με κατσαρούς και διαιτησίες και το μουνί της θειάς τους....
αυτή την αρρώστια την ελληνική την έχω αποβάλλει όταν βλέπω τσου λου.....
για άλλο λόγο αφιερώνω 2 ώρες από τη ζωή μου τα βράδια του τσου λου...
όχι για το τι κάνει ο κατσαρός ο σωτηρακόπουλος και ο καζναφέροφ......
Υ.Γ.
μάλλον εσύ εχεις μπλέξει τη νεοελληνική μιζέρια με το ευρωπαικό ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.........
απαβάλλετε αυτή τη νοοτροπία ....
εχθές ο Γκουαρντιόλα απεβλήθει στο 2-0 μπροστά σε 100 χιλιάρια καταλανούς γιατί διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτυ ????? που δεν δώθηκε........
κόπηκε ο βήχας μέσα σε 2 λεπτά.....
και πήγε και πίσω απ τα κάγκελα.....
Σε αυτά τα παίγνια πρωταγωνιστής είναι το ποδόσφαιρο...
όλοι οι άλλοι είναι καρικεύματα.....
όταν θα το καταλάβεις αυτό θα καταλάβεις και ποιός μπερδεύει και τι....
και στην τελική ποιός ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΜΠΕΛΟΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΠΕΛΟΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ;
Πέραν της μάνας σου σε ξέρεις κανείς άλλος στο ποδοσφαιρικό στερέωμα;
Η ευκολία με την οποία χαρακτηρίζεται λ.χ. ο Καραγκούνης άμπαλλος στην Ελλάδα την καταλαβαίνω από τη μια αλλά είναι η κλασσική παπαριά που διαπράττουν όλοι οι έλληνες.........
το να μεταφέρεις την ίδια παπαριά για τον Αρμπελόα και δεν ξέρω γω ποιόν άλλον στο Τσου Λου είναι μέγιστη ύβρις......
Θα μου πεις μετά ο λιόσπορος του καναπέ είναι εθιστικός και μεθυστικός........
Επισκέπτης
Ευτυχώς όχι. Μου το'χει απαγορέψει ο γιατρός.
Και σε μένα ο δοντίατρος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
?