Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.979
- Πόντοι
- 2.606
Και οι 112 που περιμένουν?Oυτε τον πυρετο του δεν δινει.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ![]()
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
![Έρχεται ροπαλιά :knuppel: :knuppel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/knuppel2.gif)
Και οι 112 που περιμένουν?Oυτε τον πυρετο του δεν δινει.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ![]()
Ελα, φτασαμε τους 110 και συνεχίζουμε.Oυτε τον πυρετο του δεν δινει.ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ![]()
To περιμενει κι ο Ευαγγελος δηλαδη?Τελειωνε celebre. Δεν υπαρχει αλλη υπομονη.
![]()
114, δεν φεύγουμε λέμε.Θελουν να αρρωστησουν?![]()
Mην φυγετε,καθιστε114, δεν φεύγουμε λέμε.
Κανόνισε.
Έλα και έχει αγώνα, πρέπει να πάει για ύπνο...To περιμενει κι ο Ευαγγελος δηλαδη?![]()
To περιμενει κι ο Ευαγγελος δηλαδη?![]()
Οπου και να πας, ο Βαγγελης θα σε βρει. Διαλεξε, ή το βιντεο ή παιζεις μπαλα στο σουμπουτεο στον βυθο.Mην φυγετε,καθιστε
Θα φυγω εγω![]()
Eχω να του κανω μια προταση που δεν μπορει να αρνηθειΟπου και να πας, ο Βαγγελης θα σε βρει. Διαλεξε, ή το βιντεο ή παιζεις μπαλα στο σουμπουτεο στον βυθο.
Για ριχτην και θα του την μεταφέρω.Eχω να του κανω μια προταση που δεν μπορει να αρνηθει![]()
Eισαι ο κομιστης δηλαδη?Για ριχτην και θα του την μεταφέρω.
Ασε τι ειμαι εγω. Πες εσυ την προταση.Eισαι ο κομιστης δηλαδη?![]()
Στα 2 βιδεο το 1 δωροΑσε τι ειμαι εγω. Πες εσυ την προταση.
Δεν ψηνεται ετσι ο Βαγγελης.Στα 2 βιδεο το 1 δωρο![]()
Ποιά ειναι δικιά του; ο γυναικείος κώλος ή το σώμα του Αδάμ από το γνωστό πινακα ;φαααααακ.....μπραβο σου αγορι μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στειλε μου και αλλη σε πμ :-* :-* :-*
το θεμα ειναι αν ειναι ακριτικη πολη η Πατρα