Νέα

Χαμενο κινητο SAMSUNG i8910

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KREATOFAGOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Συντροφοι,εχασα το κινητο μου,μεσα σε ενα ταξι μαλλον στη νικαια,το οποιο περιειχε φωτογραφιες της μνηστης μου!ειμαστε μεγαλη παρεα κ ευχομαι να το εχει βρει καποιος απο εμας.το κινητο ας το κρατησει οποιος το βρηκε,αλλα τον παρακαλω να διαγραψει ολες τις φωτο κ να μην δημοσιευτουν!Εαν καποιος εχει καποια ιδεα,ας με ενημερωσει.καταστρεφομαι!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ρε φιλε τι ζητας τωρα!!
Τοσες χιλιαδες κοσμος στην Αθηνα πρεπει να ειναι υποχρεωτικα απ το site!!!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα ρε ανθρωπε αφηνουν ποτε στο κινητο τετοιες φωτο;τουλαχιστον κρατησες τον αριθμο του ταξι;

OP
OP
K

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Φιλε μου,ειμαστε 8500 ατομα,αυτο το site ειναι η μεγαλυτερη ομαδα που μπορω να το κοινοποιησω.Δεδομενου λοιπον οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια,ειπα να προσπαθησω.Αλλωστε ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται!ετσι δεν ειναι;

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Και γω Samsung εχω, το JH 700,και εχω μεσα καποιες φωτογραφιες που δεν θελω να χασω,
ετσι το αφηνω παντα σπιτι μου,και χω  αλλο ενα φτηνο απλο κινητο  30Ε για εξω,οποτε αν το χασω,
να μην το κλαιω!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Φιλε μου,ειμαστε 8500 ατομα,αυτο το site ειναι η μεγαλυτερη ομαδα που μπορω να το κοινοποιησω.Δεδομενου λοιπον οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια,ειπα να προσπαθησω.Αλλωστε ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται!ετσι δεν ειναι;
Και 8500 ατομα να μασταν μπροστα σε 4000000 τι να λεει; :think: :think:

OP
OP
K

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Ελα μου ντε,δεν το ξανακανω παντως.Ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συντροφοι, εχασα το κινητο μου, μεσα σε ενα ταξι μαλλον στη νικαια, το οποιο περιειχε φωτογραφιες της μνηστης μου...

ΜΑΚΑΡΙ να το βρεις! Καλού-κακού όμως, πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κ ανέφερε το περιστατικό. Επίσης αν έχεις το ΙΜΕΙ της συσκευή μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα Vodafone κ να ζητήσεις να το εντάξουν στην λίστα τους με τα κλεμμένα ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Δίκτυό τους (δυστηχώς, ακόμα, μόνον η V παρέχει αυτή την υπηρεσία)...

Ελα μου ντε, δεν το ξανακανω παντως.

Θυμίζω κ τι έγραφα προημερών για το σχετικό θέμα...

Συνημμένα

• Samsung-i8910.jpg
    Samsung-i8910.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 24

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ωραίο το κινητάκι πάντως.
Η γκόμενα που λές είναι εφάμιλη των δυνατοτήτων του? ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Συντροφοι,εχασα το κινητο μου,μεσα σε ενα ταξι μαλλον στη νικαια,το οποιο περιειχε φωτογραφιες της μνηστης μου!ειμαστε μεγαλη παρεα κ ευχομαι να το εχει βρει καποιος απο εμας.το κινητο ας το κρατησει οποιος το βρηκε,αλλα τον παρακαλω να διαγραψει ολες τις φωτο κ να μην δημοσιευτουν!Εαν καποιος εχει καποια ιδεα,ας με ενημερωσει.καταστρεφομαι!!!

Μολις τις ανεβασα στο ιντερνετ!
Ωραια η μνηστη σου!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μπες γιουπορν σε κανα τεταρτο...
Ενα μικρο ρετους τους κανω...Ετοιμες και ζεστες-ζεστες απο το φοτοσοπ θα τις βγαλω...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάντως τυχερός αυτός που βρήκε το κινητό... βρήκε και πως να κάνει και τα τηλέφωνά του, αλλά έχει εξασφαλίσει και τις επόμενες 2-3  :jerking:.
ο άγιος Βασίλης έρχεται νωρίτερα για μερικούς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
παιδια με σκωτωνετε.ελπιζω να μου κανετε πλακα!τουλαχιστον κρυψτε το προσωπο της!

OP
OP
K

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Αθελα μου,ενας υπρτυχερος εκανε την τυχη του.ελπιζω μονο να σεβαστει κ να μην καταστρεψει μια ανθρωπινη υπαρξει που ουσιαστικα δεν φταιει σε τιποτα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παιδια με σκωτωνετε.ελπιζω να μου κανετε πλακα!τουλαχιστον κρυψτε το προσωπο της!
ψαρια,φρεσκα ψαριααααααααααααααααα
Αθελα μου,ενας υπρτυχερος εκανε την τυχη του.ελπιζω μονο να σεβαστει κ να μην καταστρεψει μια ανθρωπινη υπαρξει που ουσιαστικα δεν φταιει σε τιποτα!
η μαλακια σου τα φταιει φιλε..
και μπορει να κανουμε πλακα εμεις εδω,αλλα ειναι πολυ πιθανο το ενδεχομενο να δεις τις φωτο ανεβασμενες σε κανα σαιτ..
εξαρταται με το μαλακα στον οποιο θα καταληξει το τηλεφωνο..

OP
OP
K

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Hitman21 ποσο δικιο εχεις.Αισθανομαι τουλαχιστον τραγικα!Ελπιζω να ειμαι τυχερος μες στην μαλακια μου!

OP
OP
K

KREATOFAGOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Καληνυχτιζω προς το παρον!Θα ηθελα να μου ευχυθειτε καλη τυχη!Να ειστε καλα κ σας ευχομαι να μην σας τυχει ποτε κατι αναλογο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom