Νέα

Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χαμος γινεται εκει
πας και διαλεγεις
παραλια κατερινης ολες μια και μια και προθυμες για πολλα γουστα
οπως σου ειπα χαλκιδικη καβατζωμενες και οι ελληνιδες ολες με τουπε
εχω ξενερωσει και παω καθε χρονο
αν θες τουριστριες με λιγα ρουχα και ακομα λιγοτερες αναστολες κατερινη χωρις δευτερη κουβεντα
aderfe το κοστος στην κατερινη σε ξιδια φαγητα σπιτια ξενοδοχεια κτλ που πεζει ??  τωρα που το θημιθικα τον ιουλιο κατεβηκαν 4 ξεκολα γνοστα μου απο βουκουρεστι στην κατερινη πρεπει να ερχεται πολυ ρουμανια εκει!!

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
επειδη παραθεριζω χρονια χαλκιδικη κ κυριως πρωτο ποδι εχω καταλαβει οτι οι γκομενες κ περισσοτερο οι βουλγαρες οσο κ οι γερμανιδες ειναι δεκτικες σε καμακι.κερνας,περνας καλα στο μαγαζι μαζι τους,ξερεις να πεις κ μια κουβεντα,της πηγαινεις κ για ενα μπανιο κ το επομενο η το μεθεπομενο βραδυ εχεις χωσει...
ειναι γενικοτερα καταπιεσμενες στη χωρα τους κ δεν εχουν την ζωη που εχουμε εδω οποτε ερχονται κ ξεσαλωνουν.επισης εχει πολλα ξεκωλα ελληνιδες αλλα ειναι μονο φατε ματια ψαρια εκτος κ αν πετυχεις κανενα λαχειο κ περασεις τελεια.
εχω σταθει αρκετες φορες τυχερος αλλα δεν ειναι να δινεις κ πολυ σημασια,αν δεν κανεις κατι στις 2 πρωτες μερες ας το κ πανε για αλλα.καλοκαιρι ειναι ετσι κ αλλιως κ εχει πολλα πουτανακια εισαγωμενα στα μερη αυτα

Ρε συ φιλε deker συγχαρητηρια .....
Να γραψεις το σχολιο σου με κεφαλαια και να το μοιράσουμε σε ολους. Πιστευω οτι ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι τα πραγματα , ποσο μαλλον τωρα που ερχονται γυναικες απο βαλκάνια!!!!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε συ φιλε deker συγχαρητηρια .....
Να γραψεις το σχολιο σου με κεφαλαια και να το μοιράσουμε σε ολους. Πιστευω οτι ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι τα πραγματα , ποσο μαλλον τωρα που ερχονται γυναικες απο βαλκάνια!!!!!!!!
φιλε σ ευχαριστω αλλα ετσι ειναι τα πραγματα οπως λες κ εσυ
γαμας συντομα εχει καλως,δεν γαμας?πηγαινεις παρακατω κ γαμας αλλου....
τελος.σε καθε αντρα πλεον αντιστοιχουν 4 γυναικες,καποια θα κατσει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ποιος πουστης εχει 7 και εγω μονο 1;

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οποτε γαμας!!!!! ανατολικες στην ελλαδα!!!!!!!!!!! και ρε μαγκες μου να δειτε ποσο μαλακες ειμαστε οι ελληνες!!! και απο την ρωσια ουκρανια και την μολδαβια φετος πηγε παρα πολις κοσμος τουρκια !!! βουλιαξαν τα παραλια της τουρκιας !!!! και οπου τους ειπα για ελλαδα κλαινε!!!!!!!!!!!! μιλαμε κρα κανουν αλλα εμεισ σαν μαλακες δεν δινουμε βιζα ουτε στους ροσους ουτε στους ουκρανομολδαβους οπου ο πληθησμος τους ειναι οσο ολη η ευρωπη μαζι!!!! θα ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΕΤΟΣ!!!!!! στην σμιρνι και στην ανταλια εχει γινει φρετος του ρωσικου μουνιου το πανηγηρη !!! κριση και αρχιδια μαντολατα τελος παντον!!!! και μαγκες στο ανατολικο μπλοκ πλεον εχουν λεφτα !!!! με ενα προυχοντα μολδαβο που μιλαγα μου ελεγε οτι εχει 1.5 εκατομυριο δολαρια μαυρα και θελει να αγορασει γη οπουδηποτε στην ελλαδα αλλα δεν ξερει πος να τα ξεπλινει γιατι αμα ξαναβγουν οι κουμουνηιστες στην μολδαβια πρεπει να τα βαλει σε βαλιτσα και να τα θαψει στην γη!!!!! απο ουκρανια δνιπροπετροφσκ οι προυχοντες εχουν γαμιθει να αγοραζουν σπιτια στην κερκυρα!!! και εμεις βιζα στους ρωσους γιοκ που λενε τα καρντασια!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
οποτε γαμας!!!!! ανατολικες στην ελλαδα!!!!!!!!!!! και ρε μαγκες μου να δειτε ποσο μαλακες ειμαστε οι ελληνες!!! και στην ουκρανια και στην μολδαβια φετος πηγε παρα πολις κοσμος τουρκια !!! βουλιαξαν τα παραλια της τουρκιας !!!! και οπου τους ειπα για ελλαδα κλαινε!!!!!!!!!!!! μιλαμε κρα κανουν αλλα εμεισ σαν μαλακες δεν δινουμε βιζα ουτε στους ροσους ουτε στους ουκρανομολδαβους οπου ο πληθησμος τους ειναι οσο ολη η ευρωπη μαζι!!!! θα ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΦΕΤΟΣ!!!!!! στην σμιρνι και στην ανταλια εχει γινει φρετος του ρωσικου μουνιου το πανηγηρη !!! κριση και αρχιδια μαντολατα τελος παντον!!!!
εκει πανε γιατι τους φερονται σαν τουριστες ενω εδω πας για φαγητο και νομιζουν οτι τους εχεις και υποχρεωση επειδη τους αφηνεις τα λεφτα σου
ασε μην ανοιξουμε αυτην την κουβεντα
200 χρονια πισω ημαστε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
"Ξενοδόχοι" και λοιποί επαγγελματίες του τουρισμού στη Χαλκιδική = Σύντομο ανέκδοτο

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Παραλία Κατερίνης γίνεται χαμός κάθε καλοκαίρι. Αλλά και Λιτοχωρο/Παντελεήμονα/Σκοτίνα/Νέους Πόρους έχει πάντα κόσμο.
Χαλκιδική επίσης. Αλλά πρώτο πόδι.
Στο δεύτερο πιο πολύ φυσιολάτρες και τετοια  :zzzzz:
Με 15 ώρες/24ωρο εδώ μέσα το πιθανότερο είναι να γαμήσετε τη χουφτα σας  :jerking:
Βγείτε έξω. Εκεί γίνεται το παιχνίδι.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σε καθε μεγαλη πολη απο το κισηινεου μεχρι ταβαθη της ουκρανιας δεν ειπαρχει περιπτοση να μην συναντησεις διαφημιστικα πανο της τουρκιας με προσφορες τιμες κτλ  τι να λεμε τωρα!!!! το ιδιο και σε ολες της τηλεωρασεις!!!!!! και εμεις εδω κοβουμε την συνταξη της γιαγια μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στην σμηρνι φετος υπαρχουν τρις ντισκο οπου καθε βραδυ ειναι φουλ ροσοουκρανους κτλ κατα 95% και μιλαμε για ντισκο οπα !!!! ειδα βιντεο απο την μια οντεσιοτισα μου που καθε χρονο παει!!!! τουρκια!!!  τους μαυρους τους πακιστανους και τους αλλους τους εχουμε εδω ομος νομιμα!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: καλα που μενω βουκουρεστι γιατι εδω μαγκες θα ειχα σαλταρει!!!!!!!!!!!!! και το κοπροσκηλο μου απο την οντεσσα μου εξηγησε πως δουλεβουν οι τουρκοι ....  αν κατι στην τουρκια  κοστιζει 100 λιρες ο τουρκος λεει δοσε μου 75 αλλα τωρα και στο παντελονι και ετσι παντα εχει χρημα παντελονατο και οπου βρει την ευκαιρια μπαμ και μαγκας!!  οι τουρκοι μιαζουν πολυ με μας !!! μεταξιτους τρογοντε σαν τα σκηλια αλλα η διαφορα ειναι οτι οταν μιλισει ο αφεντης ιμαμις προθυπουργος κτλ τρεχουν και το εφαρμοζουν χωρις να το σκεφτουν!!!!!!!!!!!!!!! και αυτον τον καιρο ο αφεντης ειναι μαγκας!!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πάντως  ρε αδέρφια στην Ελλάδα πρέπει να έχει πέσει πολύ μαλακια!!!!! όταν φτάσαμε Θεσσαλονίκη  πηγαμε να πάρουμε μια ελληνική κάρτα για το κινητό και μας αρχίζουν  στοιχειά συμπλιροστε αυτά και τα αλλά ταυτότητα κτλ  ρωταο !! τι έγινε γιατί όλα αυτά ?? μου λένε για την τρομοκρατία είναι τα μετρά!!!!!!! Έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!!!  Ρε βάζω την ουκρανική καρτοκινητή και πήρα τηλέφωνο όλους τους δικούς μου στην μισή τιμή και ανονιμα !!!!! το ίδιο και την ρουμάνικη ρε πρέπει να είσαι μεγας μαλακας για να λες  αυτά τα πράγματα στον κόσμο το ίδιο υπόθετο γίνεται και με της κάρτες από όλο το πρωιν ανατολικό μπλοκ!!!!!!!!!!  Ελλαδαρα ολεεεεεε ακόμα τα σκέφτομαι και γελάω !!!!! αλλά αμμα έμενα εδώ μόνιμα μάλλον δεν θα γέλαγα !!!!!! απλά του το πα του συντρόφου πιγενοντας για Χαλκιδική  !!!!!!!!!!!!! πρέπει να έχει πέσει μαλάκια μεγάλη στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aree aderfia  katantia!!!!!!!

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Like
3
Πόντοι
1
Παραλια Κατερινης ειναι τιγκα στις Ρουμανες,Βουλγαρες κ Σερβες
Τελευταια φορα πηγα πριν 2 χρονια
Παρασκευη ειχαν ολα τα κλαμπ ladies night και μπορουσες να κανεις παιχνιδι καλο
Σαββατο βραδυ ομως μαζευονται ολοι οι λυκοι
Τις περικυκλωνουν σαν τις αγελες
δεν προλαβαινεις με τιποτα
Τιμες φυσικα καμια σχεση με Χαλκιδικη,οι τυποι εκει εχουν ξεφυγει λεμε!
Κατερινη επινα μισολιτρη βαρελισια με 3 ευρω στην παραλια

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παραλια κατερινης πηγα πρωτη φορα φετος και σιγουρα θα ξαναπαω....τιμες φυσιολογικες πχ ξενοδοχειο δικλινο με πρωινο σε κεντρικοτατο σημειο 45 ευρω  - τα ποτα στα  μεγαλα κλαμπ 8 ευρω στα μπαρακια 6 ευρω...
απο θαλασσα μετρια πραγματα,αρκετα beach barς,καφε εστιατορια,χαμος απο πλανωδιους μικροπωλητες,πασαρελα το βραδυ στον πεζοδρομο
απο γκομενες τωρα γινεται της σερβιας το καγκελο
καθε κλαμπ εχει και τον κοσμο του  πχ στον ομιλο πανε σερβακια πιπινια,μιλαμε για 17χρονα  :boobies:
στο havana εχει πολυ καλες ladies night τις κυριακες,γενικα τα εχουν χωρισει ετσι ωστε καθε μαγαζι να εχει και διαφορετικη μερα ladies night.... οπως και καθε μαγαζι εχει πανω κατω το δικο του κοσμο(απο αποψη ντυσιματος,ηλικιας) σε βαθμο που γινεται ευκολα αντιληπτο...

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παραλια κατερινης πηγα πρωτη φορα φετος και σιγουρα θα ξαναπαω....τιμες φυσιολογικες πχ ξενοδοχειο δικλινο με πρωινο σε κεντρικοτατο σημειο 45 ευρω  - τα ποτα στα  μεγαλα κλαμπ 8 ευρω στα μπαρακια 6 ευρω...
απο θαλασσα μετρια πραγματα,αρκετα beach barς,καφε εστιατορια,χαμος απο πλανωδιους μικροπωλητες,πασαρελα το βραδυ στον πεζοδρομο
απο γκομενες τωρα γινεται της σερβιας το καγκελο
καθε κλαμπ εχει και τον κοσμο του  πχ στον ομιλο πανε σερβακια πιπινια,μιλαμε για 17χρονα  :boobies:
στο havana εχει πολυ καλες ladies night τις κυριακες,γενικα τα εχουν χωρισει ετσι ωστε καθε μαγαζι να εχει και διαφορετικη μερα ladies night.... οπως και καθε μαγαζι εχει πανω κατω το δικο του κοσμο(απο αποψη ντυσιματος,ηλικιας) σε βαθμο που γινεται ευκολα αντιληπτο...
kales τιμες δηλαδη και κλαμπ οκ !! κοσμο εχει καθημερινες?? και στο ζιτουμενο εχει αζευγαροτες ανατολικες?  πηδιουνται τι γινεται??

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και οπιος ξερει που πεζει στην ελλαδα  μουνοθυελα απο ανατολικες τον παρακαλο να μας ανοιξη τα ματια !!!!! εμεις εδω στην αθηνα πουθενα δεν εχουμε αυτο που ειδα στην χαλκιδικη φετος!!!!!!  αναμενο με ενδιαφερον συντροφοι!!!!!!!!!

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ρε παιδια τι λετε? Τι Χαλκιδικη και μαμακιες??? Πατε καμοια Αγια Ναπα - Κυπρο, πατε τιποτα Μαλια στην Κρητη, κολαση ειναι. Σαλονικα μενω και εχω εξοχικο Χαλκιδικη, klain main, καθε χρονο τα ιδια σκ**α ειναι...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom