Νέα

Χαλκιδική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
συντροφοι ξερει κανενας τι ακριβος γινεται το καλοκαιρη στην χαλκιδικη εκατσα τρις μερες και μου πεταχτηκαν τα ματια εξω απο ντεβουσκες απο ολο το πρωιν ανατ. μπλοκ που πεζεται το παιχνιδη ?? πηδιουνται η ειναι μονο φατε ματια ψαρια //  ΓΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ βαρεθηκα τα χιλιομετρα στο ανατολικο μπλοκ !!!!!!!!

Συνημμένα

• 2010-08-19_233048.png
    2010-08-19_233048.png
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 77
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καταλαβα !!!!!  καλα τα ειδα τα κορδονια αλλα ουκρανια στην καληθεα αλλα ειμουν με την οικογενεια του συντροφου και δεν μπορουσα να πεξω μπαλα παλι μονος μου θα τα βρω ολα και θα τα γραψω !!!! δεν γαμιεται εχω συνιθισει πλεον  :2funny: :2funny: αλλα μαγκες μιλαμε για πολλυ ντεβουσκα μιλαμε !!!!! δεν ξερο αν πεζετε μπαλα ομος !!!! αλλα ο παπους ο βαλκανοσκηλος ολα θα τα βρει παλι!!!! αρε ελληναρες και εσας τους βορειους σας ειχα για φιλοτιμους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μουγκα ομος τελος παντον προσεχος ο βαλκανοσκηλος θα κανει μια καλη εξορμιση χαλκιδικι οπα τεζα κτλ!!!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αδερφια παντος τον πεζουμε γερα στην ελλαδα :2funny: :2funny: :2funny:στην χαλικιδικη γινεται της πουτανας απο ανατολικες ντεβουσκες και εγω πχ κανω 3500 κμ καθε καλοκαιρι για να της βρω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οι αλλοι κανουν ουκρανοροσικο κλαμπ και σχεδιαζουν ταξιδια γελια πολλα λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να περνατε καλα αδερφια!!!!!!!!

Συνημμένα

• balkan dog tezas.png
    balkan dog tezas.png
    77,7 KB · Εμφανίσεις: 44
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=Asi-ADqbAeQ&feature=search[/video]   [/video]   mesa eimoyn οπα λεμε και ο μισος κοςμος ειταν ανατολικο μπλοκ :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:    Inna live @ ahoy club in kallithea halkidiki

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φίλε παντού στην Χαλκιδική έχει Ρωσίδες,Τσέχες,Πολωνές,Σέρβες.ότι γουστάρεις.Οι Ρωσίδες οι πιο πολλές όμως είναι γκομενιασμένες.Ελεύθερες έχει κυρίως απ τα υπόλοιπα κράτη και ιδίως Βουλγάρες.Επίσης και πρωινές ώρες μέσα στη Θεσσαλονίκη γίνεται του μουνιού το χαμπέρι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε παντού στην Χαλκιδική έχει Ρωσίδες,Τσέχες,Πολωνές,Σέρβες.ότι γουστάρεις.Οι Ρωσίδες οι πιο πολλές όμως είναι γκομενιασμένες.Ελεύθερες έχει κυρίως απ τα υπόλοιπα κράτη και ιδίως Βουλγάρες.Επίσης και πρωινές ώρες μέσα στη Θεσσαλονίκη γίνεται του μουνιού το χαμπέρι.

ετσι ακριβώς.Οι ρωσίδες καβαντζωμένες....το είδα και πάλι φέτος για άλλη μιά χρονιά...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Βουλγάρες,Τσέχες,Πολωνές υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες για παιχνίδι από Κατερίνη ως Κάβάλα.Από Μάιο ως τέλη Σεπτεμβρίου.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=7i0UirnLCss&feature=related[/video[/video]]  πορτο καρρα ??  ξερει κανενας  ???  που ειναι τα καλητερα σημεια για κλαμπ μπανιο κτλ??? ευχαριστο αδερφια  !!!!!! στο πορτο καρα απο οτι μου ειπε φιλος  φορτομενος γινεται της ρωσιας το καγκελο!!!! το συγκεκριμενο τραγουδι της ιννας το ακουσα στα ρωσικα για προτη φορα στην καλιθεα μετα την συναβλιατης σε ρωσικο αμαξι που το ειχαν βαλει τερμα!!!!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γίνεται αλλά είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το τζόκερ παρά να βρεις αγκομένιαστη Ρωσίδα εκεί.Το β πόδι είναι γενικά πιο ήσυχο σαν ζωή και πάνε τα ζευγαράκια.Πρώτο,αν θες φρι και βαβούρα.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γίνεται αλλά είναι πιο εύκολο να κερδίσεις το τζόκερ παρά να βρεις αγκομένιαστη Ρωσίδα εκεί.Το β πόδι είναι γενικά πιο ήσυχο σαν ζωή και πάνε τα ζευγαράκια.Πρώτο,αν θες φρι και βαβούρα.
αδερφε σιβιρι ειμουν και καλιθεα δεν πιστεβα στα ματια μου !!! μιλαμε για πολυ κορδονι!!!!! ανατολικο εχεις βγαλει κανα ανατολικο γκομενακι εκει?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν πήγα καθόλου λόγω διαφόρων λόγων φίλε,είμαι κέντρο λόγω δουλειάς.Γίνεται του μουνιού κι εδώ.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σιγουρα θα κατεβενουν θεσσαλονικη για ψωνια!!! παντος αδερφε και οποιος αλλος ςειναι εκει κοντα καντε καμια βολτα προς τα εκει!!!!  να μας πειτε τι γινεται και απο οτι καταλαβενο καθε χρονο πρεπει να ειναι ετσι!!!! ο δικος μου ο φορτομενος καθε χρονο παει φετος 200 εβρα το βραδυ στο πορτο καρα η αμα εχει καλεσμενους νικιαζει βιλα με 1500 το μινα αλλα μου λεει οτι ειπαρχουν τα παντα :knockinb: :knockinb:  και αξιζει!!!!! αλλα αμα δεν δω με τα ματια μου δεν βγαζω σιμπερασμα παντος αντι να τρεχεις ανατολικο μπλοκ αμα γαμιουνται χαλικιδικη πας για πλακα και απο τιμες καλα τα ειδα τα πραγματα!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Από παραλία Κατερίνης,Χαλκιδική,μέχρι τις παραλίες προς Ασπροβάλτα,Σταυρό,Καβάλα έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.Απορώ γιατί τρέχετε στη Ρωσία με τόσα έξοδα.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Από παραλία Κατερίνης,Χαλκιδική,μέχρι τις παραλίες προς Ασπροβάλτα,Σταυρό,Καβάλα έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.Απορώ γιατί τρέχετε στη Ρωσία με τόσα έξοδα.
εγω επειδη ειμαι μονιμος κατοικος βουκουρεστιου και εχω χασει επαφη με την ελληνικη πραγματικοτητα και φυσικα σαν ελληναρας  τον πεζω γερα!!!!!!!!!! αθηνα ερχομε μονο λιγες φορες τον χρονο για την οικογενεια !!!!!!!! αλλα ρε πουστη μου γραπστετα να ξεστραβοθουμε!!!!!!!!!!!!!! και να μην τρεχουμε σα μαλακες ανεβαστε καμια πληροφορια καμια φοτο εμεις οι χαμουντζιδες ψοφαμε για γουστα και περιπετεια φετος εφτασα οδικος μεχρι το σοτσι στην ρωσια!!!!!!!!!!!!! 3500 κμ λεμε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δε σας είπε κανένας να τρέχετε στο εξωτερικό για να γαμήσετε.Ξέρεις πολλούς Ρώσους,Σέρβους,Ρουμάνους,Βούλγαρους,Τσέχους να τρέχουν 2000 μακριά για το μουνί?Αυτά μόνο έλληνες,τούρκοι,ιταλοί,και ξενέρωτοι μπυροαναθρεμένοι κεντρωευρωπάιοι τα κάνουν.Μουνιά άπειρα ελληνίδες και ξένες έχει παντού στην Ελλάδα.Παντού όμως.Φιλικά πάντα  ;)

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
κατερινη φιλε πολωνεζες και σερβιδες
του μουνιου το καγκελο γινεται
χαλκιδικη ειναι οι πιο πολλες καβατζωμενες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
επειδη παραθεριζω χρονια χαλκιδικη κ κυριως πρωτο ποδι εχω καταλαβει οτι οι γκομενες κ περισσοτερο οι βουλγαρες οσο κ οι γερμανιδες ειναι δεκτικες σε καμακι.κερνας,περνας καλα στο μαγαζι μαζι τους,ξερεις να πεις κ μια κουβεντα,της πηγαινεις κ για ενα μπανιο κ το επομενο η το μεθεπομενο βραδυ εχεις χωσει...
ειναι γενικοτερα καταπιεσμενες στη χωρα τους κ δεν εχουν την ζωη που εχουμε εδω οποτε ερχονται κ ξεσαλωνουν.επισης εχει πολλα ξεκωλα ελληνιδες αλλα ειναι μονο φατε ματια ψαρια εκτος κ αν πετυχεις κανενα λαχειο κ περασεις τελεια.
εχω σταθει αρκετες φορες τυχερος αλλα δεν ειναι να δινεις κ πολυ σημασια,αν δεν κανεις κατι στις 2 πρωτες μερες ας το κ πανε για αλλα.καλοκαιρι ειναι ετσι κ αλλιως κ εχει πολλα πουτανακια εισαγωμενα στα μερη αυτα

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δε σας είπε κανένας να τρέχετε στο εξωτερικό για να γαμήσετε.Ξέρεις πολλούς Ρώσους,Σέρβους,Ρουμάνους,Βούλγαρους,Τσέχους να τρέχουν 2000 μακριά για το μουνί?Αυτά μόνο έλληνες,τούρκοι,ιταλοί,και ξενέρωτοι μπυροαναθρεμένοι κεντρωευρωπάιοι τα κάνουν.Μουνιά άπειρα ελληνίδες και ξένες έχει παντού στην Ελλάδα.Παντού όμως.Φιλικά πάντα  ;)
εχω ενα σερβο κολιτο 52 χρονον που ξεκιναει καθε μινα οδικος απο βελιγραδι και παει κιεβο για γουστα!!!! ολοι οι βαλκανιοι οπα ειμαστε

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
χαμος γινεται εκει
πας και διαλεγεις
παραλια κατερινης ολες μια και μια και προθυμες για πολλα γουστα
οπως σου ειπα χαλκιδικη καβατζωμενες και οι ελληνιδες ολες με τουπε
εχω ξενερωσει και παω καθε χρονο
αν θες τουριστριες με λιγα ρουχα και ακομα λιγοτερες αναστολες κατερινη χωρις δευτερη κουβεντα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom