Αλλες φωτο δεν εχεις απο την κοπελα?! :-)Studio BELLA , 3χλμ Νέον Μουδανιών - Σιθωνίας (τρακατελης σέρβις στίγμα για το GPS) τηλέφωνο για πληροφορίες 6942288819 . Ωραίο λειτουργίας από της 12:00 μεσημέρι μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Από αύριο Πέμπτη 25.07 η ΝΤΙΆΝΑ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χαλκιδική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimkamp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 295
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ναι αυτό σκέφτηκα, ούτε το μέγεθος του στήθους δεν φαίνεται. Με ένα μπικίνι θα βλέπαμε περισσότεραΑλλες φωτο δεν εχεις απο την κοπελα?! :-)
Θα με κανεις να δοκιμασω....ετσι οπως τα λεςΕπισκευτικα την Ντιάνα στήθος με ωραία ρώγα ωραίος κώλος δυνατή παρουσία ευγενική και γλυκιά σαν χαρακτήρας δεν βιάζεται και δεν το παίζει ντίβα δεν βρήκα κάτι αρνητικό όλα καλά πήγαν
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.751
- Πόντοι
- 456
Studio BELLA , 3χλμ Νέον Μουδανιών - Σιθωνίας (τρακατελης σέρβις στίγμα για το GPS) τηλέφωνο για πληροφορίες 6942288819 . Ωραίο λειτουργίας από της 12:00 μεσημέρι μέχρι στις 2:00 το βράδυ. η ΝΤΙΆΝΑ 31.07 τελευταία μέρα
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.751
- Πόντοι
- 456
Aggelo821
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2024
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη σήμερα πρωί στη Μαργαρίτα. γιαυτό το κορίτσι ότι και να πεις είναι λίγα δεν υπάρχουν λόγια για άλλη μια φορά που βρεθήκαμε με περιποιήθηκε τα έδωσε όλα και με τρέλανε ο χώρος προσεγμένος η υπηρεσία διακριτική . Στο τέλος με ρώτησε αν πέρασα καλά χαιρετηθηκαμε και πιστεύω να την ξαναδώ πριν φύγει Υ.Γ Με όλη την περιπέτεια του προγράμματος ξέχασα να ρωτήσω μέχρι πότε θα είναι
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.751
- Πόντοι
- 456
Σε κάθε ανάρτηση έχει τηλέφωνο!Για μας που είμαστε καλοκαίρι Χαλκιδική καμία πληροφορία παραπάνω θα δώσετε;
Πρόγραμμα , υπηρεσίες δωράκια μην κάνουμε τόσα χλμ τζάμπα και είναι και δύσκολη η μετακίνηση αυτό το διάστημα
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.751
- Πόντοι
- 456
Studio BELLA , 3χλμ Νέον Μουδανιών - Σιθωνίας (τρακατελης σέρβις στίγμα για το GPS) τηλέφωνο για πληροφορίες 6942288819 . Ωραίο λειτουργίας από της 12:00 μεσημέρι μέχρι στις 2:00 το βράδυ. η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ σήμερα τελευταία μέρα
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.751
- Πόντοι
- 456
Studio BELLA , 3χλμ Νέον Μουδανιών - Σιθωνίας (τρακατελης σέρβις στίγμα για το GPS) τηλέφωνο για πληροφορίες 6942288819 . Ωραίο λειτουργίας από της 12:00 μεσημέρι μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Από αύριο Πέμπτη 8.08 είναι η ΓΙΆΝΝΑ
Επισκεψη πριν λιγο στην γιαννα...
Κρυα ειρωνικη με υφος ντιβας...πηρα 60 ελευθερο...
Συμμετοχη επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα βαλω 3 με αριστα το 10...cow αρνηθηκε καβαλησε για αρχη πηγε να δωσει στην αρχη αλλα μαλλον καπου το εχασε....
Πιπα κατω του μετριου...
Βιαστικη φουλ μολις την ειπα οτι αργω να τελειωσω...και εχω ακομα ξενερωσε....
Ααα και ψευτικες φωνουλες με το στανιο καλυτερα ας μην εκανε τιποτα... δεν τελειωσα το παρατησα....γτ οταν ανεβαζα ρυθμο την πονουσε το δερμα απο την επαφη....
Συμμετοχη επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα βαλω 3 με αριστα το 10...cow αρνηθηκε καβαλησε για αρχη πηγε να δωσει στην αρχη αλλα μαλλον καπου το εχασε....
Πιπα κατω του μετριου...
Ααα και ψευτικες φωνουλες με το στανιο καλυτερα ας μην εκανε τιποτα... δεν τελειωσα το παρατησα....γτ οταν ανεβαζα ρυθμο την πονουσε το δερμα απο την επαφη....
ivanovi
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Like
- 242
- Πόντοι
- 20
Από εμφάνιση πως είναι; Ηλικία;Επισκεψη πριν λιγο στην γιαννα...
Πιπα κατω του μετριου...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 919
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις