mohaa_master
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Eμενα μου δινει 125kb/sec και οι αναμονες αναμεσα σε μεγαλα αρχεια ειναι 15'Και γω θέλω free αλλά δίνει μόνο 60 kb/sec και δεν μπορώ να κάνω το κόλπο ώστε να μη περιμένω 1 ώρα μέχρι να ξανακατεβάσω..Δεν ξέρω τι δεν κάνω σωστά..Βασικά μένω σε εστίες πανεπιστημίου στην Αγγλία με σύνδεση του πανεπιστημίου και μπαίνω με ethernet από θύρα ethernet που έχει στο δωμάτιο και όχι με modem.βγάζω το καλώδιο,κανω disable τη σύνδεση από τα windows xp,στα connections αλλά όταν ξαναμπαίνω αυτό το σπαστικό μήνυμα να περιμένω..
Δεν καθομαι φυσικα απο πανω να περιμενω, φορτωνω ολα τα λινκς στο κατεβαστηρι μου και το αφηνω να κατεβαζει... οποτε τελειωσει με ειδοποιει ηχητικα.
Oχι πιανει... κι εγω ετσι νομιζα. Το συζητησαμε σε αλλο θρεντ, πιανει κανονικα. Μην ανοιγοικλεινεις συνεχως το κουμπι του μοντεμ γιατι φθειρεται και καποια στιγμη χαλαει.Και εγω με ethernet ειμαι αλλα παιζει και το μοντεμ της εταιριας στη μεση. Κλεινω το κουμπακι που εχει απο πισω το ξανα ανοιγω και κατεβαζω ελευθερα. Εσυ μαλλον δεν εχεις μοντεμ αν καταλαβα καλα και μαλλον γι'αυτο δεν μπορεις να το κανεις αυτο.
Αν απλα κοψεις την συνδεση απο τα windows δε πιανει το κολπο το εχω δοκιμασει.