Νέα

Χαλαρότητες.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lykaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πιστευω οτι πολλοι συναγωνιστες εχουν προβληματιστει καποια στιγμη για το θεμα .

Γραψτε το λοιπον καβλιαρηδες , ποια κοριτσια "αισθανεστε" περισσοτερο οταν τα γαματε .....(απ`το μουνι λεμε )
Τωρα , οποιος θελει να γραψει και για σφιχτες κωλοτρυπιδες , :booty: καλως να ορισει !
Διοτι , ειναι ξενερα ενα χαλαρο εως ξεχειλωμενο αιδοιο  :uglystupid: οπως και να το κανουμε .
Αντε , περιμενουμε τα (κοκκινα) φωτα σας !

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πιστευω οτι πολλοι συναγωνιστες εχουν προβληματιστει καποια στιγμη για το θεμα .

Γραψτε το λοιπον καβλιαρηδες , ποια κοριτσια "αισθανεστε" περισσοτερο οταν τα γαματε .....(απ`το μουνι λεμε )
Τωρα , οποιος θελει να γραψει και για σφιχτες κωλοτρυπιδες , :booty: καλως να ορισει !
Διοτι , ειναι ξενερα ενα χαλαρο εως ξεχειλωμενο αιδοιο  :uglystupid: οπως και να το κανουμε .
Αντε , περιμενουμε τα (κοκκινα) φωτα σας !

Το έχω ξαναγράψει, τι είπε ένας Κύπριος που πήρε μια γκόμενα που του φάνηκε πολύ "χαλαρή":

-"Ήταν σαν να τον είχαν βάλειν σε έναν κουβάν με λάδιν"...

(και είναι γεγονός ότι το είπε!)

OP
OP
L

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

Τσι μεταν , επηρεν λιγον λαδιν απ`τον γκουβαν ,τσε τηγανιζεν χαλουουμιν !

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Είναι πράγματι πολύ ξενέρα να γαμάς ανοιχτομούνα.

Πριν χρόνια στην Κω, είχα "χτυπήσει" μια Σουηδέζα... όταν μιλάμε για ΜΟΥΝΑΡΑ, εννοούμε Μ Ο Υ Ν Α Ρ Α. Ψηλή, κατάξανθη, σώμα-κόλαση 25 χρονών και βυζί 3άρι+. Σωστή πορνο-σταρ.

Το θέμα όμως ήταν ότι όταν την γαμούσα, αισθανόμουν λες κι είχα βάλει το καβλί μου ανάμεσα σε δυο μαξιλάρια!!! Τέτοιο μουνί και έχυνα μετά από 40-45 λεπτά φρικαλέου και brutal γαμησιού κι αφού είχα χύσει πρώτα 3 λίτρα ιδρώτα! Ήταν κι η καπότα στην μέση... ήταν κι αυτή πηγάδι... κώλο δεν έδινε... Δεν υπήρχε τριβή ρε παιδί μου. Τις περισσότερες φορές την έβαζα να με τελειώνει με τσιμπούκι. Εγώ πιστεύω πως το χέρι μου θα χωρούσε ΟΛΟ στην μουνάρα της!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Είναι πράγματι πολύ ξενέρα να γαμάς ανοιχτομούνα.

Πριν χρόνια στην Κω, είχα "χτυπήσει" μια Σουηδέζα... όταν μιλάμε για ΜΟΥΝΑΡΑ, εννοούμε Μ Ο Υ Ν Α Ρ Α. Ψηλή, κατάξανθη, σώμα-κόλαση 25 χρονών και βυζί 3άρι+. Σωστή πορνο-σταρ.

Το θέμα όμως ήταν ότι όταν την γαμούσα, αισθανόμουν λες κι είχα βάλει το καβλί μου ανάμεσα σε δυο μαξιλάρια!!! Τέτοιο μουνί και έχυνα μετά από 40-45 λεπτά φρικαλέου και brutal γαμησιού κι αφού είχα χύσει πρώτα 3 λίτρα ιδρώτα! Ήταν κι η καπότα στην μέση... ήταν κι αυτή πηγάδι... κώλο δεν έδινε... Δεν υπήρχε τριβή ρε παιδί μου. Τις περισσότερες φορές την έβαζα να με τελειώνει με τσιμπούκι. Εγώ πιστεύω πως το χέρι μου θα χωρούσε ΟΛΟ στην μουνάρα της!
Το φαρμακο για τετοιες περιπτωσεις ειναι ενας δονητης συγχρονως νιωθεις οτι κανεις παρτουζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom