χι παιδες και γο καινουργιος στο site αν και εχο συνηθησει με greekklish δεν ξερω αν ποσταρω σοστα εδω αλα αν οχι ασ το αλαξουν η admin
------------------------------------------------------------------
ακουστε ρε παιδια πριν κανα εναμισι χρονο επαθα ενα ατυχιμα με αποτελεσμα να εχω καποιο μικρο κημιτικο προβλημα και ενω περπατω κανονικα εχω κατι σαν πατεριτσα
δεν εχω τοσο καλη ισοροπια
χωρις το βοηθημα
----------------------------------
ολοι εχουν αναγκεσ οκ αρχισα και γω να ψαχνω για καμια καλη κοπελα φοιτητρια γκαρσονα οτι παιζει τελος παντον εδω τρικαλα αλα τπτ
ξερετε τα γνωστα ολοι ξερουν ολοι εχοθν κατι ακουσει αλα κανεισ τπτ
ελπιζω να καταλαβαινετε οτι εγο θελω και μια ειδηκι συμπεριφορα
οχι ξερεις δεκα λεπτα να του τα παρω και
οκ
ερωτηση
αν ξερει κανεις για τρικαλα αν παιζει κατι ας στηλει
pm-ερωτηση-δυο θα ερθω αθηνα μετα απο κανα δεκαπενταημερο εχιε κανεισ να μου προτινει κατι καμια φοιτιτρια γραφειο αν παρω σε γραγειο λετε να αναφερο οτι εχω προβλημα
και οτι να ειναι διαθετιμενη με υπομονη και να μην μου σημπερηφερθει ασχημα
------------------------------------------------------------------
ακουστε ρε παιδια πριν κανα εναμισι χρονο επαθα ενα ατυχιμα με αποτελεσμα να εχω καποιο μικρο κημιτικο προβλημα και ενω περπατω κανονικα εχω κατι σαν πατεριτσα
δεν εχω τοσο καλη ισοροπια
χωρις το βοηθημα
----------------------------------
ολοι εχουν αναγκεσ οκ αρχισα και γω να ψαχνω για καμια καλη κοπελα φοιτητρια γκαρσονα οτι παιζει τελος παντον εδω τρικαλα αλα τπτ
ξερετε τα γνωστα ολοι ξερουν ολοι εχοθν κατι ακουσει αλα κανεισ τπτ
ελπιζω να καταλαβαινετε οτι εγο θελω και μια ειδηκι συμπεριφορα
οχι ξερεις δεκα λεπτα να του τα παρω και
οκ
ερωτηση
αν ξερει κανεις για τρικαλα αν παιζει κατι ας στηλει
pm-ερωτηση-δυο θα ερθω αθηνα μετα απο κανα δεκαπενταημερο εχιε κανεισ να μου προτινει κατι καμια φοιτιτρια γραφειο αν παρω σε γραγειο λετε να αναφερο οτι εχω προβλημα
και οτι να ειναι διαθετιμενη με υπομονη και να μην μου σημπερηφερθει ασχημα