giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
διοτι ΟΠΟΙΑ και να ειναι εχει τιμη μεγαλυτερη απο city tour..Γιατί;
διοτι ΟΠΟΙΑ και να ειναι εχει τιμη μεγαλυτερη απο city tour..Γιατί;
Παιδιά όλοι το giorgospapa ακουστε!!! Είναι ο μόνος που χωρίς να την έχει πάρει μας λέει να την γράψουμε!!!! 3 εκτονώσεις μου έκανε εμένα ελεύθερο στοματικό και τελείωνε και σαν τρελή και με έκανε μούσκεμα! 150 ευρώ για μιαμιση ώρα με 3 εκτονώσεις και είναι τιμές CITY TOUR???? Μας δουλευεις??? 250ευρο και βάλε ειναι τα city tours και κάθονται σαν ΞΥΛΑ με ένα ρολόι στο χέρι να σε ξεπετάξουν.... Με το συμπάθειο ρε φίλε πές μας ποιά κοπέλα έχεις εδω μέσα η ποίο μαγαζί και θα πάμε και εκεί να σε στηρίξουμε μην αγχώνεσαι... Αυτά απο μένα.. Ρε παιδιά από δώ τοσο καιρό λογικά την έχετε πάρει καμια 10αρια άτομα.. Πού ειναι οι καταθέσεις σας? Δηλάδη μόνο την πάρτυ μας ε??? Άν έκανε ο καθένας το ίδιο εδω μέσα ακόμα ούτε το μσν της δεν θα ξέραμε...
για να μην χρονοτριβουμε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,19514/sa,showPosts]εδώ[/url] στα ποσταρισματα σου θα πεισει ακομη και εσενα οτι εισαι νταβας και ΜΕΓΑΛΟ νουμερο..Παιδιά όλοι το giorgospapa ακουστε!!! Είναι ο μόνος που χωρίς να την έχει πάρει μας λέει να την γράψουμε!!!! 3 εκτονώσεις μου έκανε εμένα ελεύθερο στοματικό και τελείωνε και σαν τρελή και με έκανε μούσκεμα! 150 ευρώ για μιαμιση ώρα με 3 εκτονώσεις και είναι τιμές CITY TOUR???? Μας δουλευεις??? 250ευρο και βάλε ειναι τα city tours και κάθονται σαν ΞΥΛΑ με ένα ρολόι στο χέρι να σε ξεπετάξουν.... Με το συμπάθειο ρε φίλε πές μας ποιά κοπέλα έχεις εδω μέσα η ποίο μαγαζί και θα πάμε και εκεί να σε στηρίξουμε μην αγχώνεσαι... Αυτά απο μένα.. Ρε παιδιά από δώ τοσο καιρό λογικά την έχετε πάρει καμια 10αρια άτομα.. Πού ειναι οι καταθέσεις σας? Δηλάδη μόνο την πάρτυ μας ε??? Άν έκανε ο καθένας το ίδιο εδω μέσα ακόμα ούτε το μσν της δεν θα ξέραμε...
πάτερ μου λαϊκή αγορά καταντήσαμε εδώ.αραζε ρε θανουλη και κανε το παπί. θες να σου μετρησω απο τα 60 ποστ σου, πόσα ειναι για τη νιοβη ή μηπως θελεις να σου πω σε ποσους ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ την εχεις πεσει για να την παρουν ????
αραζε ρε θανουλη και κανε το παπί. θες να σου μετρησω απο τα 60 ποστ σου, πόσα ειναι για τη νιοβη ή μηπως θελεις να σου πω σε ποσους ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ την εχεις πεσει για να την παρουν ????
οχι βεβαια, δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. αυτο ειναι γνωστο.Χm..!!!
υπονοεις πως διαβαζεις τα pm του??
για λεγε θα εχει πλακα...
σκεφτηκες ποτε μηπως ειναι η ιδια (σαν θανος κλπ)???
πάτερ με πμ η κατά την εξομολόγηση?οχι βεβαια, δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. αυτο ειναι γνωστο.
ομως, πολλα μελη μου εχουν πει σε πμ πως τους την πεφτει ο θανουλης για να τους κανει κονέ..
ευλογησον
Χm..!!!
υπονοεις πως διαβαζεις τα pm του??
για λεγε θα εχει πλακα...
σκεφτηκες ποτε μηπως ειναι η ιδια (σαν θανος κλπ)???
το στοματικο λεγεται πιπα !!!! σα αγορακι θα επρεπε να τη χρησιμοποιεις τη λεξη.Αυτό είναι το βρήκατε!!! Ειμαι η Νιοβη λοιπόν!!!!! Παιδια γρήγορα τωρα που γυρίζει να μου κάνετε ένα στοματικο!!!!!