Ασε ρε Νίοβη φτιάχνεις και κλώνους (με ένα πόστ) τώρα.. Δε σε χάλασε το μπαν που έφαγες στους δίπλα..
Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται η ιστορία έχει ως εξής:
τη πείραξε που την είπα θωρηκτό και μου έκανε επίθεση σε άλλο σαιτ σχετικό με το πληρωμένο έρωτα (εδώ δεν την έπερνε γιατί την ξέρουν πιο πολλοί). Μου επιτέθηκε ως μέλος του σαιτ και καλά πελάτης της που την υπερασπίζεται και παρέθεσε ενα διάλογο που είχαμε στο μσν άσχετο και έλεγε ότι γράφω παραπλανητικές κριτικές και δεν είναι έτσι όπως τη παρουσιάζω. Σημειωτέον ότι δεν έιχα πει τίποτα στο σαιτ εκείνο για την Νιόβη αλλά εδώ εκείνο το σχόλιο για την εμφάνιση της. Οι admin εκεί είδαν ότι η διέυθυνση που έχει δηλώσει στο σαιτ ήταν η ίδια με αυτή στους διαλόγους και αποδείχτηκε έτσι ότι ήταν η ίδια η Νιόβη αυτός ο τύπος που είχε γράψει και διθύραμβους κριτικές για τον εαυτό της.
Και έλεγε στα παιδιά να με διαγράψουν για παραπλανητικές κριτικές ενώ στην ουσία εκείνη το έκανε.. Μου άνοιξε ένα λάκο και έπεσε η ίδια δηλαδή..
Δεν ψάχνουν και εδώ οι admin τα email που έχουν δηλώσει οι κλώνοι να σβήσουν κανέναν να μη παραπλανεί το κόσμο.. Ημαρτον...
Υ.Γ Και τώρα περιμένω την αντεπίθεση των κλώνων