12 το πρωί, παίρνω τηλέφωνο στο μαγαζί και ρωτάω ποιες κοπέλες κάνουν πρωκτικό. Μου απαντάει η υπηρεσία ότι έχει 3 κοπέλες κάνουν και οι 3 και δε μου λέει καν ονόματα, να πάω να τις δω από κοντά. Δεν είχα ξαναπάει στο μαγαζί. 10 λεπτά μετά μπαίνω μέσα μιας και ήμουν πολύ κοντά. Εμφανίζονται στο σαλόνι Μαριάννα, Ειρήνη και Ηρώ. Η Μαριάννα ένα επίπεδο πάνω από τις άλλες αλλά βγήκαν 3 καύλες. Ηθελα να τις πάρω ολες. Ρωτάω μόλις φύγουν ποια κάνει πρωκτικό, μου λέει η υπηρεσία και οι 3. Οριακά έφυγε λίγο σπέρμα στο σωβρακο, αμαλακιστο. Επιλέγω τη Μαριάννα η οποία μου λέει 60+20(πρωκτικό) για μισάωρο και δεν κάνω παραπάνω χρόνο. Δεν θα πω ψέματα, ξενέρωσα λίγο μιας και επιλέγω πάντα την ώρα. Η Μαριάννα το τιμάει το αντίτιμο. Ρουφάει καλά και με σάλιο στα γόνατα η καυλίτσα και σε κοιτάει στα μάτια. Την πήρα σε ιεραποστολικό και στα 4 μπροστά στον καθρέφτη να τρυπάω το κωλι της. Να μου ψυθιριζει γάμα το πουτανακι σου μωρό μου και τέτοια. Ακριβό το αντίτιμο αλλά τα λεφτά της τα αξίζει. Τελειώσαμε με χαλαροτικο μαγαζάκι. Μεσα στην καύλα όπως ήμουν όταν είχα τελειωσει την ήθελα τη δεύτερη φορά μου οπωσδήποτε. Της λέω όποια άλλη κάνει πρωκτικό τη θέλω. Μου λέει οι άλλες 2 κοπέλες που είδες μπήκαν σε δωμάτιο, έχουμε Ρούλα και Ειρήνη. Η Ρούλα μόνο για πρωκτικό. Παιδιά μπαίνει στο δωμάτιο η Ρούλα που πραγματικά είναι 50+ αλλά δεν το κατάλαβα με την πρώτη ματιά. Σφιχτό κορμί, πολύ σφιχτό για 50+ και κάνει πολύ φιλότιμες προσπάθειες για να σε καυλώσει. Μου λέει κάνω πολύ καλό μασάζ και πρέπει να δοκιμάσεις. Ρε απίστευτη! Ξεκινώντας μου λέει παλιά δούλευα σε φυσικοθεραπευτηριο και έκανα μασάζ σε αθλητές! Μαλακά ένιωσα κόμπους στην πλάτη μου να αρχίζουν να λύνουν. Μετάνιωσα που δεν πήρα ώρα μαζί της αλλά νταξει πρώτον το παραχέσαμε στο οικονομικό και δεύτερον δεν ήμουν σίγουρος ότι θα το πήγαινα άνετα για 3ο γύρο. Πολύ δυνατό το μασάζ, με έπεισε να πάω σε φυσικοθεραπευτή να κάνω. Σχεδόν ξέχασα το στόχο μου. Τελειώνει το μασάζακι και πάμε στα τσιμπούκια. Σηκώνομαι στα 4 και ρουφάει το καυλι μέσα από τα σκέλια. Γυρνάω πιάνω το κεφάλι της από τη γνάθο και την κορυφή και το βάζω σε έντονο ρουφιγνα. Βάζει πολύ χέρι και στεγνή η πίπα αλλά παλεύει να το ρουφιζει όλο μέσα αν όχι με επιτυχια. Αν και προσπαθεί, η εμπειρία μου πριν μισή ώρα έβαλε τα στάνταρ μου πολύ ψηλά. Ξαπλώνει κάθετα στο κρεβάτι, εγώ σηκώνω το ένα πόδι για να φτάνω να μπω καλά στο μουνι και αρχίζω να το γαμαω αρχικά αργά και μετά με μανία. Τη γυρνάω όρθια με χερια στο κρεβάτι να φορεθεί η πουτσα στο κουλούρι της. Μαλακά η Μαριάννα έβαλε λίγο τζελ ρε φίλε. Η Ρούλα συνείδητοποιω ότι δεν έβαλε τίποτα. Σαλιωνω όσο καλύτερα μπορώ και μπαίνω. Ακούω βογγιτα από τα πρώτα δευτερόλεπτα και μου λέει με σκίζεις πονάω. Ήθελα να συνεχίσω. Η αίσθηση ήταν πολύ στενή και τα βογγιτα με άναψαν χειρότερα αλλά το σεβάστηκα αν και ξενέρωσα που βγηκα. Ανέβηκα στο κρεβάτι και σε ιεραποστολική στάση βάζοντας αγώνες στο μασαζοκρεβατο και κρατώντας την από τους ώμους για κοντρα. της κάρφωνα με δύναμη το μουνι, πράγμα που δεχόταν αδιαμαρτύρητα. Το τέλος δεν άργησε να έρθει όπου τραβήχτηκα γρήγορα έβγαλα καπότα και της το φόρεσα στο στόμα(δεν πρόλαβα και τινάχτηκε μια γραμμή χυσι στη μάπα της. Τα ρουφιξε όλα χωρίς γκρίνιες για το ατύχημα.
Ως επί το πλείστον μια πολύ ευχάριστη εμπειρία αν και ένιωσα ότι με πιάσαν κότσο στα λεφτά αλλά επειδή δεν είμαι και τακτικός πελάτης, αντε να πάω 2 φορές το χρόνο με πουτανακι δεν με ετσουξε και τόσο. Το μαλλί πήγε 80+80=160. Γενικά όπου και να πήγαινα και να ζητούσα κουλούρι θα ήταν 120 η ώρα πλέον και ανάλογα την κάθε λαίδη πλέον μπορεί να μου ζητούσαν πολλά +++. Οπότε το θεωρώ μια τίμια επιλογή αν και αν καθόταν η Μαριάννα ένα 2ωρακι να της κάνω κωλονοσκοπηση, το αγόραζα πολύ πιο εύκολα.
Αυτά μάγκες, να είμαστε καλά, να γαμαμε καλά και τα χυσια μας να τρέχουν από τα στόματα των κορασίδων και να τους λούζουν τα κορμάκια.