Ειδικά η Ρούλα τα τιμάει τα λεφτά και με το παραπάνωγια οποιον ενδιαφερεται κ για μασαζ,αλλα κ για μια φιλικη κ ακομπλεξαριστη γυναικα,η Ρουλα ειναι μια χαρα.Εγω οταν την ειδα στο μαγαζι χωρις να την γνωριζω,επαθα πλακα.Εχει τα χρονακια της,αλλα το σωμα της κ πως σου φερεται μεσα στο δωματιο,ειναι κατι που αξιζει σιγουρα δοκιμης!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 910K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Έχω διαβάσει ότι η Μαριαννα δίνει κωλο πολυ εύκολα.Ισχύει? γ αυτό το σκέφτομαι αλλιώς η Θεια Ρούλα θα ήταν μονόδρομος.επίσης στα 60€ που είναι το πρόγραμμα είναι μια εκτονωση?Και οι δυο πολυ καλες .....νομιζω η ρουλα πιο φιλοτιμη,προσωπικη αποψη παντα.
Μα νομιζω και η ρουλα δινει...παρτες διπλο...το καλυτεροΈχω διαβάσει ότι η Μαριαννα δίνει κωλο πολυ εύκολα.Ισχύει? γ αυτό το σκέφτομαι αλλιώς η Θεια Ρούλα θα ήταν μονόδρομος.επίσης στα 60€ που είναι το πρόγραμμα είναι μια εκτονωση?
Δεν τ είχα σκεφτεί αυτό η αλήθεια ειναι αλλά αν κάτσει με τις ώρες Μπορεί να παρω την μια μετά την άλλη να έχω εντυπωση κ από τις δυο. Δευτέρανλεω να πάω . Τελικά στο 60αρι είναι μια ή δυο εκτονώσεις?Μα νομιζω και η ρουλα δινει...παρτες διπλο...το καλυτερο
Απ οτι ξερω μιαΔεν τ είχα σκεφτεί αυτό η αλήθεια ειναι αλλά αν κάτσει με τις ώρες Μπορεί να παρω την μια μετά την άλλη να έχω εντυπωση κ από τις δυο. Δευτέρανλεω να πάω . Τελικά στο 60αρι είναι μια ή δυο εκτονώσεις?
Ωραία σε ευχαριστώ φίλε μουΑπ οτι ξερω μια
Στειλε μου εντυπωσειςΝα σαι καλα φιλε!!καλο βολι
Παιχτες τις εχει παρει κανενας διπλο??αξιζει??εχω παρει πολλες φορες ρουλα ,σκεφτομουνα αυτο το διπλο αλλα δεν ξερω αν μεταξυ τους δενουνεΤάνια-Ρουλα καλύτερα.
Την εχεις παρει φιλε?Επίσης κορυφή είναι και η Εύα η μαυρούλα. Τι απίστευτο σώμα και κώλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οκ ευχαριστω φιλεΗ Ρούλα γουστάρει την μαύρη την ψηλή κοπέλα πολύ από ότι είχε πει.
Δίνει κουλούρι φιλε μ? CIM κάνει?Παιχτες τις εχει παρει κανενας διπλο??αξιζει??εχω παρει πολλες φορες ρουλα ,σκεφτομουνα αυτο το διπλο αλλα δεν ξερω αν μεταξυ τους δενουνε
Kwstasss123
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Cim σιγουρα...Δίνει κουλούρι φιλε μ? CIM κάνει?
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.317
- Πόντοι
- 1.071
Ρούλα για πάνω από 50 τρομερό κορμί και υπηρεσίες.Και γαμώ τις φαντασιώσεις.
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
Κόστος για διπλο;Παιχτες τις εχει παρει κανενας διπλο??αξιζει??εχω παρει πολλες φορες ρουλα ,σκεφτομουνα αυτο το διπλο αλλα δεν ξερω αν μεταξυ τους δενουνε
Τα πάντα κάνει....Δίνει κουλούρι φιλε μ? CIM κάνει?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις την ίδια με ποια αποδίδει καλύτερα , έχει καλύτερη χημεία και εκδηλώνονται περισσότερο ! Θα σου πει άνετα και άμεσαΠαιχτες τις εχει παρει κανενας διπλο??αξιζει??εχω παρει πολλες φορες ρουλα ,σκεφτομουνα αυτο το διπλο αλλα δεν ξερω αν μεταξυ τους δενουνε
tasoscorfu
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Ενόψιν επίσκεψης στο συγκεκριμένο ξέρετε αν ζητάνε στοιχεία όταν μπαίνεις για τα πρωτόκολλα covid κλπ?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.730
- Πόντοι
- 41.813
τιποτα δεν ζητανε.Καλησπέρα σε όλους. Ενόψιν επίσκεψης στο συγκεκριμένο ξέρετε αν ζητάνε στοιχεία όταν μπαίνεις για τα πρωτόκολλα covid κλπ?
αυτο δα ελειπε.
τιποτα δεν ζητανε.
Καλησπέρα σε όλους. Ενόψιν επίσκεψης στο συγκεκριμένο ξέρετε αν ζητάνε στοιχεία όταν μπαίνεις για τα πρωτόκολλα covid κλπ?
αυτο δα ελειπε
Το μόνο που ισχύει είναι θερμομετρηση από την κυρία της υποδοχης.Καλησπέρα σε όλους. Ενόψιν επίσκεψης στο συγκεκριμένο ξέρετε αν ζητάνε στοιχεία όταν μπαίνεις για τα πρωτόκολλα covid κλπ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K