κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.754
- Πόντοι
- 19.795
Αφού ζητάει εξτραδακι από μπροςεχει πετσικαρει επειδη την πηδαμε ολοι μονο απο κωλο.
γαμηστε ρε το κοριτσι και λιγο απο μπρος να ισιωσει.
Αφού ζητάει εξτραδακι από μπροςεχει πετσικαρει επειδη την πηδαμε ολοι μονο απο κωλο.
γαμηστε ρε το κοριτσι και λιγο απο μπρος να ισιωσει.
Λογικό αφού δεν είναι πολυδουλεμενο και δυσκολεύεται .Αφού ζητάει εξτραδακι από μπρος
Ναι τύπε!Διπλό Μαριάννα με Τάνια αξίζει; έχει δοκιμαστεί;
Έτσι είναι.Αφού ζητάει εξτραδακι από μπρος
Ηλικία ; Σωματότυπο;Σημερινό πέρασμα. Προστέθηκε στο ρόστερ νέα παρουσία η ειρήνη. Ξανθιά με ωραίο σώμα. Θα τιμηθεί στην επόμενη επίσκεψη
Πήρα Μαριάνα την παραμονή μου υποσχέθηκε κωλο στην επόμενη συνεδρία. Έχουν κάνει ανακαίνιση, πλακάκια και κρεβάτια, το θυμάμαι πιο τραγικό το κοινό μπάνιο τώρα ήταν καθαρά
έλα μου ντε....σιγή οι αγαπούληδεςΕιρήνη πήγε κάποιος;
έλα μου ντε....σιγή οι αγαπούληδες
Mέτρια, καλό μασάζ μέτριες υπηρεσίες και πάντα ξανερωμένη στο σαλονάρισμα. Είναι με τις μέρες της. Δεν θα περάσεις άσχημα αλλά δεν είναι ούτε Τάνια ούτε ΡούλαΗ Μαρία τι λέει από υπηρεσίες; Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τελικά πέρασα με Τάνια.
Mέτρια, καλό μασάζ μέτριες υπηρεσίες και πάντα ξανερωμένη στο σαλονάρισμα. Είναι με τις μέρες της. Δεν θα περάσεις άσχημα αλλά δεν είναι ούτε Τάνια ούτε Ρούλα
Γλείφει όπως Ρούλα Τάνια;Mέτρια, καλό μασάζ μέτριες υπηρεσίες και πάντα ξανερωμένη στο σαλονάρισμα. Είναι με τις μέρες της. Δεν θα περάσεις άσχημα αλλά δεν είναι ούτε Τάνια ούτε Ρούλα
από όσο θυμάμαι όχιΓλείφει όπως Ρούλα Τάνια;
Πόσα ζητάει και σε τι;Για ακα πίπα;Ε δεν εχασες και τπτ το αξιολογο ( γνωμη μου παντα) , και πολλα εξτρα ζηταει....
ναι για ακα, για τελειωμα. ολα 20αρικα.Πόσα ζητάει και σε τι;Για ακα πίπα;
Σήμερα πήγα δεν ήταν έρχεται λέει η τσατσά αύριο χρειάζεται ανανέωση όχι μόνο σε χώρο αλλά σε γυναίκες