Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
άκου κακίες...η παντελής έλλειψη σωστών υπηρεσιών και η έλλειψη σεβασμού από πότε θεωρούνται κακίες??? μήπως έχετε να διαβάσετε καιρό λεξικό του μπαμπινιώτη??? Άντε τώρα γιατί τόσα χρόνια δε μιλάω αλλά σκεφτείτε λίγο τί μαγαζί είχατε μέχρι το 2011-2012 και τί μαγαζί έχετε από εκεί και προς τα εδώ!!!
δε νομίζω ότι χρειάζονται λεπτομέρειες..οι παλιοί γνωρίζουν

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.215
Πόντοι
4.365
200 ξέρεις τι σημαίνει??? 5 εκπληκτικά γαμήσια με ναραμούδες ασύλληπτες σε...FKK ΓΕΡΜΑΝΙΚΆ...αλλά και πιό κοντά να σε πάω...Παίρνεις 2 κωλγκέρλια και καθάρισες για 2 ωρες και βάλε..ή πάς σε 4 στουντιοκόριτσα της αρεσκείας σου και περνάς ζάχαρη όχι μόνο για 2 ώρες αλλά και για παραπάνω διότι θα κάνεις και το απαραίτητο social time!!!!!!

Μωρέ εγώ ξέρω, αυτοί είναι που νομίζουν ότι ήρθε η ανάπτυξη..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
ποσο παει δηλαδη πανω απο 150?

η μαριαννα που εχω καιρο να παω ειναι δυναμη ακομα ? γιατι διαβασα καπου ξεφουσκωσε

επισης το τιμολογιο ειναι λιγο τραγικο σε βγαζει στα ιδια με κολ γκιρλ

που το διάβασες καλέ?? στο κοσμοπόλιταν?? :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην εξάπτεσθε τόσο πολύ θα σας ανέβει η πίεση..ότι το κατάστημα το οποίο εκπροσωπείτε έχει γίνει προς πάρα πολλούς και παλιούς σας πελάτες "κατάστημα προς Α Π Ο Φ Υ Γ Η" είναι γνωστό τοις πάσι απλά δεν το πολυγράφουμε γιατί δεν έχουμε όρεξη για αντιπαραθέσεις ταμάμ??? Από εκεί και πέρα όλους ΕΜΑΣ τους παλιούς και καλούς πελάτες του συγκεκριμένου καταστήματος το κατάστημα τους "εκδίωξε" με τη συμπεριφορά είτε από τη πλευρά της υπηρεσίας είτε από τη πλευρά των κοριτσιών(όχι εσείς προσωπικά , δεν ξέρω άλλωστε ποιός βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο νικ). Προσωπικά έχω να πατήσω το πόδι μου από το 2011 όταν και ορκίστηκα στον εαυτό μου να μην ξαναπατήσω..και μέχρι τώρα το τηρώ ανελλιπώς..αφήστε λοιπόν τα των άκυρων συγκρίσεων με τα ξύλινα καλυβόσπιτα των FKK της Γερμανίας και τα 15λεπτα...γιατί έχει γραφτεί πολλάκις από πολλά μέλη η QUICKLY(στα λαρισέικα πώς προφέρεται??) πολιτική του ιδρύματος από το πάλαι ποτέ παρελθόν...διαβάστε λίγο παλαιά πόστ μελών και κριτικές τους επίσης..
μη λες μαλακιες και ανακριβειες οπως σου ειπε και το νικ που ουτε εγω ουτε εσυ γνωριζουμε ποιος ειναι απο πισω ....μιλησες για 15λεπτα με μετριες ....προσωπικα με εκατο περασα μισαωρο + με δυο μουνες δυνατες και εφυγα ζαλισμενος ....στα μετεπειτα του ποστ σου δειχνεις μανια και κακια που (οπως ο ιδιος ομολογεις) τα ''φυλαγες'' καιρο ....δεκτες οι αποψεις σου και αν περνας καλα η κακα καπου οπως και αν γουσταρεις η οχι ενα μαγαζι αλλα μην θεωρεις τον εαυτο σου (και πιθανα και αλλους που θα βιαστουν να συμφωνησουν με τα δικα σου λεγομενα) ως ειδημονες η σημεια αναφορας που η αποψη τους ειναι θεσφατο....ξαναλεω....με 100 περασα ζαχαρη και μελι για μιση ωρα και μαζι με δυο μωρα που ενοιωθα οτι γυρναω ταινια ... αυτο δεν σημαινει οτι λεω πως οποιος παει θα ξετρελλαθει ουτε φυσικα πως η δικη μου εκτιμηση ειναι αδιαπραγματευτη και απολυτη ...ηρεμα λοιπον και αν δεν περνας καλα καπου μην πας η αν θες να βοηθησεις μιλα για συγκεκριμενα ονοματα και συμπεριφορες και οχι για 15λεπτα και μετριες που ειναι γενικευσεις και αοριστιες ....αυτα απο εμενα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
μη λες μαλακιες και ανακριβειες οπως σου ειπε και το νικ που ουτε εγω ουτε εσυ γνωριζουμε ποιος ειναι απο πισω ....μιλησες για 15λεπτα με μετριες ....προσωπικα με εκατο περασα μισαωρο + με δυο μουνες δυνατες και εφυγα ζαλισμενος ....στα μετεπειτα του ποστ σου δειχνεις μανια και κακια που (οπως ο ιδιος ομολογεις) τα ''φυλαγες'' καιρο ....δεκτες οι αποψεις σου και αν περνας καλα η κακα καπου οπως και αν γουσταρεις η οχι ενα μαγαζι αλλα μην θεωρεις τον εαυτο σου (και πιθανα και αλλους που θα βιαστουν να συμφωνησουν με τα δικα σου λεγομενα) ως ειδημονες η σημεια αναφορας που η αποψη τους ειναι θεσφατο....ξαναλεω....με 100 περασα ζαχαρη και μελι για μιση ωρα και μαζι με δυο μωρα που ενοιωθα οτι γυρναω ταινια ... αυτο δεν σημαινει οτι λεω πως οποιος παει θα ξετρελλαθει ουτε φυσικα πως η δικη μου εκτιμηση ειναι αδιαπραγματευτη και απολυτη ...ηρεμα λοιπον και αν δεν περνας καλα καπου μην πας η αν θες να βοηθησεις μιλα για συγκεκριμενα ονοματα και συμπεριφορες και οχι για 15λεπτα και μετριες που ειναι γενικευσεις και αοριστιες ....αυτα απο εμενα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης

δε μίλησα εγώ για 15λεπτα....αν ανατρέξεις σε πρόσφατες κριτικές θα το διαπιστώσεις(αν και είμαι βέβαιος πώς το γνωρίζεις) εγώ τα γλύτωσα τα 15λεπτα..γιατί έχω να πατήσω 6 χρόνια το ποδάρι μου..δε κατάλαβες καλά "εκπρόσωπε του καταστήματος". Το αν λέω εγώ μαλακίες το γνωρίζουν πολύ καλά οι παλαιοί αλλά και νέοι πελάτες που απλά δεν γράφουν γιατί βαριούνται ή δε γουστάρουν να χάσουν το χρόνο τους(στους πρώτους ανήκω και εγώ αλλά σήμερα κάτι με τσίγκλισε)....άσε το νήμα ανοιχτό και θα δείς πόσοι θα εμφανιστούν...θα εμφανιστούν βέβαια και αρκετοί κλώνοι...τα γνωρίζουμε αυτά...όπως επίσης θα μπαναριστούν και όσοι και καλά δεν είναι αντικειμενικοί..γνωστές οι τακτικές αυτές.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
η ρούλα είναι με διαφορά η εξαίρεση εκεί μέσα. Όποιος την έχει πάρει το ξέρει πολύ καλά αυτό. Είτε την πάρεις εκεί είτε οπουδήποτε αλλού είναι το ίδιο και το αυτό! Γνώμη μου

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Λάθος στιγμή λάθος ώρα αρνητικές υπηρεσίες....

Μέσος όρος:

4.3
Εμφάνιση κοπέλας:

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

7.0
Ποιότητα μασάζ:

1.0
Σχέση αξίας/τιμής:

3.0
από ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
05-06-2016

Στους top 10 Αξιολογητές
#9 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Μαριάννα

Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

Τη Μαριάννα την έχω δει καιρό τώρα όποτε περνάω από το εν λόγω κατάστημα...Από εμφάνιση για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει και πολύ αλλά από υπηρεσίες αρκετοί συναγωνιστές πιο παλιά έχουν γράψει καλά λόγια...Πιο παλιά όμως...!!!
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν περίπου 12 με 15 μέρες καθώς ήμουν στη περιοχή.Να σημειώσω και κάτι βασικό,είχα πάνω μου 55 ευρώ και όχι 60 που είναι το πρόγραμμα,βέβαια το θυμήθηκα λίγο πριν περάσω στο δωμάτιο και ενημέρωσα την υπηρεσία να ενημερώσει και να συνεννοηθεί με τη Μαριάννα...Έδειξε πως δεν την ενοχλεί και αφού έκανα ντουζ πέρασα στο δωμάτιο...
Μπήκε μετά από λίγο και αφού με ρώτησε πως με λένε ξάπλωσε και έβγαλε τα εσώρουχά της...Μου έβγαλε το εσώρουχο ξεκίνησε να με φιλά ελαφρά στο στήθος και πέρασμα προφυλακτικού...Για μασάζ ούτε λόγος...Αν μιλάμε για φάουλ όχι απλά κίτρινη αλλά κατακόκκινη κάρτα...!Εν το μεταξύ ξέχασα ότι είμαι σε μασάζ...!
Στη πορεία μόλις ολοκλήρωσε το στοματικό γύρισα να την φιλήσω,δέχτηκε στην αρχή και μετά απότομα΄μου είπε πως σεξ κάνουμε φτάνουν τα φιλάκια...!!!Μετά από λίγο αφού προσπάθησα καθώς είχα ξενερώσει αφαιρεσα το προφυλακτικό και τελείωσα στα κωλομέρια της....
Σκουπίστηκε και αποχώρησε...Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 11 λεπτά κύριοι...!Ναι πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό...

Αποχώρησα φυσικά ξενερωμένος κάτι που σπάνια μου έχει ξανατύχει...
Συμπερασματικά ίσως να έφταιξε το γεγονός ότι το ποσό ήταν μειωμένο ακόμη και για 5 ευρώ ίσως κάτι να την χάλασε...Θα προτιμούσα όμως να μου το λέγαν απ΄την αρχή και όχι να περάσουμε έτσι...
Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Μαριάννα,όπως σε κάθε κριτική έτσι και τώρα αυτά συνέβησαν με εμένα τώρα κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη...!
Πληροφορίες Συνάντησης
Κόστος συνάντησης 55
Διάρκεια συνάντησης λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες Σεξ • Handjob (μαλακία) • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας Μαριάννα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δε μίλησα εγώ για 15λεπτα....αν ανατρέξεις σε πρόσφατες κριτικές θα το διαπιστώσεις(αν και είμαι βέβαιος πώς το γνωρίζεις) εγώ τα γλύτωσα τα 15λεπτα..γιατί έχω να πατήσω 6 χρόνια το ποδάρι μου..δε κατάλαβες καλά "εκπρόσωπε του καταστήματος". Το αν λέω εγώ μαλακίες το γνωρίζουν πολύ καλά οι παλαιοί αλλά και νέοι πελάτες που απλά δεν γράφουν γιατί βαριούνται ή δε γουστάρουν να χάσουν το χρόνο τους(στους πρώτους ανήκω και εγώ αλλά σήμερα κάτι με τσίγκλισε)....άσε το νήμα ανοιχτό και θα δείς πόσοι θα εμφανιστούν...θα εμφανιστούν βέβαια και αρκετοί κλώνοι...τα γνωρίζουμε αυτά...όπως επίσης θα μπαναριστούν και όσοι και καλά δεν είναι αντικειμενικοί..γνωστές οι τακτικές αυτές.
αλλος μιλησε και εσυ το ανεφερες και επικροτησες ...σε σενα εκανα παραθεση δεν εχω σκοπο να κανω σε αλλους γιατι δεν ειμαι εκπροσωπος του μαγαζιου οπως και εσυ δεν εισαι εκπροσωπος αντιζηλου (οπως θα μπορουσα να σε κατηγορησω αντιστοιχα και εγω) ....απο εκει και περα ξαναλεω οτι ο καθεις παει οπου γουσταρει και δεν παει οπου δεν γουσταρει....η δικια μου εμπειρια ειναι διαφορετικη απο οτι φαινεται απο την δικια σου οποτε; τι γινεται ;ποιος εχει δικιο ;περναει απο το μυαλο σου οτι μπορει να εχεουμε και οι δυο ;περναει απο το μυαλο σου οτι σε αυτον τον τομεα (σεξ επι χρημασι) δεν ειναι ολα ασπρα η μαυρα ; εγω αυτο ειπα ....ξαναλεω δεν εχω ορεξη για κοντρες ουτε αμφισβητω οτι γραφεις οτι βιωσες ....απλα μερικοι θεωρειτε τον εαυτο σας σημειο αναφορας και αρχιζετε τις οδηγιες προς ναυτιλομενους ...ξαναλεω:αφου εχεις να πατησεις απο το 11 πως γνωριζεις τι συμβαινει το '17 ;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
αλλος μιλησε και εσυ το ανεφερες και επικροτησες ...σε σενα εκανα παραθεση δεν εχω σκοπο να κανω σε αλλους γιατι δεν ειμαι εκπροσωπος του μαγαζιου οπως και εσυ δεν εισαι εκπροσωπος αντιζηλου (οπως θα μπορουσα να σε κατηγορησω αντιστοιχα και εγω) ....απο εκει και περα ξαναλεω οτι ο καθεις παει οπου γουσταρει και δεν παει οπου δεν γουσταρει....η δικια μου εμπειρια ειναι διαφορετικη απο οτι φαινεται απο την δικια σου οποτε; τι γινεται ;ποιος εχει δικιο ;περναει απο το μυαλο σου οτι μπορει να εχεουμε και οι δυο ;περναει απο το μυαλο σου οτι σε αυτον τον τομεα (σεξ επι χρημασι) δεν ειναι ολα ασπρα η μαυρα ; εγω αυτο ειπα ....ξαναλεω δεν εχω ορεξη για κοντρες ουτε αμφισβητω οτι γραφεις οτι βιωσες ....απλα μερικοι θεωρειτε τον εαυτο σας σημειο αναφορας και αρχιζετε τις οδηγιες προς ναυτιλομενους ...ξαναλεω:αφου εχεις να πατησεις απο το 11 πως γνωριζεις τι συμβαινει το '17 ;

τώρα βρε Χρηστίδη το ότι δεν είμαι σημείο αναφοράς προφανώς και ισχύει..Επίσης ισχύει όμως το ότι θέλω να προφυλάξω όποιον γουστάρει το άθλημα για να μην φάει φόλα...Οι δικές μου εμπειρίες όπως και οι δικές σου είναι άπειρες αφού πάνω κάτω έχουμε την ίδια ηλικία.. Για αυτό και είπα για την Ρουλάρα...είναι δοκιμασμένη και ξέρω τί κάνει και τι υπηρεσίες προσφέρει. Και η κλαούντια καλή είναι. Από αυτές που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Τώρα το άν ξέρω τί συμβαίνει το 17 αφού δεν έχω πατήσει το πόδι μου..είναι σαν να με ρωτάς..πώς ξέρω ότι στο στριπτητζάδικο πχ μούσσες δεν πατάει ψυχή ενώ το 2010 πέταγε από κόσμο και δεν ήξεραν που να τους βάλουν...μαθαίνονται αυτά στη πιάτσα...και επειδή είμαι μέσα στη πιάτσα λοιπόν..τα μαθαίνω

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τώρα βρε Χρηστίδη το ότι δεν είμαι σημείο αναφοράς προφανώς και ισχύει..Επίσης ισχύει όμως το ότι θέλω να προφυλάξω όποιον γουστάρει το άθλημα για να μην φάει φόλα...Οι δικές μου εμπειρίες όπως και οι δικές σου είναι άπειρες αφού πάνω κάτω έχουμε την ίδια ηλικία.. Για αυτό και είπα για την Ρουλάρα...είναι δοκιμασμένη και ξέρω τί κάνει και τι υπηρεσίες προσφέρει. Και η κλαούντια καλή είναι. Από αυτές που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Τώρα το άν ξέρω τί συμβαίνει το 17 αφού δεν έχω πατήσει το πόδι μου..είναι σαν να με ρωτάς..πώς ξέρω ότι στο στριπτητζάδικο πχ μούσσες δεν πατάει ψυχή ενώ το 2010 πέταγε από κόσμο και δεν ήξεραν που να τους βάλουν...μαθαίνονται αυτά στη πιάτσα...και επειδή είμαι μέσα στη πιάτσα λοιπόν..τα μαθαίνω
οκ...αποψεις ...δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε....σεβαστη η αποψη σου ....

howbawdat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2017
Κριτικές
15
Like
670
Πόντοι
291
Έχεις να πατήσεις στο μαγαζί απο το 2011 και κανείς αυτό το σαματά το 2017 γιατι διαβασες κριτικές και είσαι στη πιάτσα?!  :2funny: :2funny: :2funny:

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
image.jpg

[size=14pt]Νέα είσοδος VIP μόνο με ραντεβού για τους εκλεκτούς μας πελάτες!
[/size]

image.jpg

[size=14pt]Τώρα μπορείτε να μας καλέσετε στο 6944921703 και να κλείσετε ραντεβού με όποια κοπέλα επιθυμείτε σε πρόγραμμα μιας ώρας σε δωμάτιο υπερλούξ, με Jacuzzi.[/size]

image.jpg

image.jpg

Το ραντεβού πρέπει να επιβεβαιώνεται τηλεφωνικά και μισή ώρα πριν για να οριστικοποιηθεί.

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
[size=16pt]ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19:00!!![/size]

Από τις 11:00 έως τις 19:00 στο CENTRAL SPA, ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 48, θα είναι μαζί μας οι:

www.kallirois48.com/girls/klaoyntia-7]Κλαούντια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/marianna-6]Μαριάννα,[/url]
www.kallirois48.com/girls/maria-25]Μαρία,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tania-2]Τάνια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tzenh]και Τζένη[/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τις κοπέλες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-92.14.407

[size=14pt]Κλαούντια    :rose:[/size]

claudia_1.jpg

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
είμστε ομορφόπαιδα και μας ορμάνε πριν κάνουν καλά καλά μασάζ και επιπλέον γρηγορογαμούληδες.
Δε φταίει το κατάστημα...Εμείς φταίμε.

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα,

Από τις 11:00 έως τις 21:00 στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του CENTRAL SPA, ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 48, σας περιμένουν οι:

www.kallirois48.com/girls/viktoria]Viktoria,[/url]
www.kallirois48.com/girls/klaoyntia-7]Κλαούντια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/marianna-6]Μαριάννα,[/url]
www.kallirois48.com/girls/maria-25]Μαρία,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tania-2]Τάνια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tzenh]και Τζένη[/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τις κοπέλες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-92.14.407

[size=14pt]Μαριάννα    :rose:[/size]

mariana.jpg

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670

Όλες μας οι κοπέλες περνάνε ιατρικές εξετάσεις.

Πολύ εύκολη η πρόσβαση σας σε εμάς οδικώς μέσω Λ.Συγγρού, Λ.Καλλιρόης ή Φραντζή.

IMG_20171018_105647_456.jpg

Μόλις 300 μέτρα απόσταση απο το σταθμό του Μετρό "Συγγρού-Φιξ" - Γραμμή 2 (κόκκινη)

Βρισκόμαστε στο πρώτο όροφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom