Λάθος στιγμή λάθος ώρα αρνητικές υπηρεσίες....
Μέσος όρος:
4.3
Εμφάνιση κοπέλας:
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:
7.0
Ποιότητα μασάζ:
1.0
Σχέση αξίας/τιμής:
3.0
από ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
05-06-2016
Στους top 10 Αξιολογητές
#9 Αξιολογητής σε Likes
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Μαριάννα
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
Τη Μαριάννα την έχω δει καιρό τώρα όποτε περνάω από το εν λόγω κατάστημα...Από εμφάνιση για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει και πολύ αλλά από υπηρεσίες αρκετοί συναγωνιστές πιο παλιά έχουν γράψει καλά λόγια...Πιο παλιά όμως...!!!
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν περίπου 12 με 15 μέρες καθώς ήμουν στη περιοχή.Να σημειώσω και κάτι βασικό,είχα πάνω μου 55 ευρώ και όχι 60 που είναι το πρόγραμμα,βέβαια το θυμήθηκα λίγο πριν περάσω στο δωμάτιο και ενημέρωσα την υπηρεσία να ενημερώσει και να συνεννοηθεί με τη Μαριάννα...Έδειξε πως δεν την ενοχλεί και αφού έκανα ντουζ πέρασα στο δωμάτιο...
Μπήκε μετά από λίγο και αφού με ρώτησε πως με λένε ξάπλωσε και έβγαλε τα εσώρουχά της...Μου έβγαλε το εσώρουχο ξεκίνησε να με φιλά ελαφρά στο στήθος και πέρασμα προφυλακτικού...Για μασάζ ούτε λόγος...Αν μιλάμε για φάουλ όχι απλά κίτρινη αλλά κατακόκκινη κάρτα...!Εν το μεταξύ ξέχασα ότι είμαι σε μασάζ...!
Στη πορεία μόλις ολοκλήρωσε το στοματικό γύρισα να την φιλήσω,δέχτηκε στην αρχή και μετά απότομα΄μου είπε πως σεξ κάνουμε φτάνουν τα φιλάκια...!!!Μετά από λίγο αφού προσπάθησα καθώς είχα ξενερώσει αφαιρεσα το προφυλακτικό και τελείωσα στα κωλομέρια της....
Σκουπίστηκε και αποχώρησε...Συνολικός χρόνος συνεύρεσης 11 λεπτά κύριοι...!Ναι πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό...
Αποχώρησα φυσικά ξενερωμένος κάτι που σπάνια μου έχει ξανατύχει...
Συμπερασματικά ίσως να έφταιξε το γεγονός ότι το ποσό ήταν μειωμένο ακόμη και για 5 ευρώ ίσως κάτι να την χάλασε...Θα προτιμούσα όμως να μου το λέγαν απ΄την αρχή και όχι να περάσουμε έτσι...
Αυτή ήταν η εμπειρία μου με την Μαριάννα,όπως σε κάθε κριτική έτσι και τώρα αυτά συνέβησαν με εμένα τώρα κάποιοι μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη...!
Πληροφορίες Συνάντησης
Κόστος συνάντησης 55
Διάρκεια συνάντησης λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες Σεξ • Handjob (μαλακία) • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας Μαριάννα