Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 909K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
Καλημέρα σας,

Σάββατο ημέρα για ξεκούραση και χαλάρωση!

Από τις 11:00 έως τις 21:00 θα είναι μαζί μας οι:

www.kallirois48.com/girls/viktoria]Viktoria,[/url]
www.kallirois48.com/girls/marianna-6]Μαριάννα,[/url]
www.kallirois48.com/girls/maria-25]Μαρία,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tania-2]Τάνια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tzenh]και Τζένη[/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τις κοπέλες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-92.14.407

[size=14pt]Η Μαριάννα μας ;)[/size]

marianna.jpg

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
Καλημέρα σας,

[move]ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ!
[/move]
Από τις 11:00 έως τις 19:00 θα είναι μαζί μας οι:

www.kallirois48.com/girls/tania-2]Τάνια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/tzenh]και Τζένη[/url]

Κλικάροντας στα κόκκινα γράμματα μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για τις κοπέλες.

[size=14pt]Τάνια ;)[/size]

tania.jpg

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670

Καλημέρα σας,

Από τις 11:00 έως τις 21:00 θα σας προετοιμάσουν για την εβδομάδα που μολις ξεκίνησε οι κοπέλες μας

www.kallirois48.com/girls/debora]Deby,[/url]
www.kallirois48.com/girls/klaoyntia-7]Κλαούντια,[/url]
www.kallirois48.com/girls/nina-3]Νίνα,[/url]
www.kallirois48.com/girls/maria-25]Μαρία[/url]
www.kallirois48.com/girls/tania-2]και Τάνια[/url]

[size=14pt]Η Νίνα μας ;)[/size]

IMG_20171002_102624_696.jpg

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
[size=17pt]Από αύριο μαζί μας και η Κλαούντια[/size] ;)

:rose: :rose: :rose:

claudia.jpg

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670

Καλημέρα σας,

Από τις 11:00 έως τις 21:00 θα σας χαλαρώσουν οι κοπέλαρες μας

www.kallirois48.com/girls/tzenh]Τζένη[/url]

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
[size=17pt]Από αύριο μαζί μας και η Κλαούντια[/size] ;)

:rose: :rose: :rose:

claudia.jpg

Έτσι έτσι  :rockon: :rockon:

Ξαναγύρισε ο "τσολιάς" στα παλιά του λημέρια!!! Θυμάμαι κάτι διπλά με την φίλη της την Μαριάννα και φουντώνω  :dancing: :dancing:

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670

Καλημέρα σας,

Από τις 11:00 έως τις 21:00 υπάρχει ενα σημείο όαση στην Αθήνα όπου οι κοπέλες θα κάνουν τη χαλάρωση σας, το καθήκον τους

Σας περιμένουν

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
πέρασμα και από δω μετά από καιρό...διαπίστωσα ότι της μαριάννας το κωλαράκι είναι ακόμη ωραιότερο από παλιά καθώς τροφάντεψε το μανάρι!!!!! Η Κλαούντια όλο καύλα ήταν μετά την σημερινή επιστροφή της στα πάτρια ...ρουμανικά εδάφη της καλλιρόης!!! :heavymetalbig: Οι υπόλοιπες για μένα αδιάφορες....Χτύπαγαν κουδούνια μπόλικα κατά την 5λεπτη παραμονή μου εκεί(τουλάχιστον 2 αν θυμάμαι καλα). Λόγω των εξωτερικών εργασιών μου όμως όπως έγραψα πριν δεν εισχώρησα στο δωμάτιο της ακολασίας.. :grin: :grin:

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Εγω που μπηκα το σκυλομετανιωσα....
Πηρα ενα κατα τα δικα μου γουστα καλο κομματι αλλα η φολα που εφαγα δε χωνευεται....κλεινω προγραμμα μιας ωρας με την κοπελα ονοματι ινα...στεγνο με γυαλακια που μου βγαζανε μια προστυχια...στα του μασσαζ αδιαφορη ουτως η αλλως η κοπελα μου το δηλωσε οτι δε το εχει με το μασσαζ...ξεκιναει μασσαζ στο Λακη και εκει που που εχουμε επαρση σημαιας αρχιζει το κλαρινο...λιγο η καβλα που χε συσσωρευτει λιγο η προσδοκια για το δευτερο γυρο καταθετω....λεω μεσα μου παρε ανασες και ετοιμασου να τρυπησεις στο δευτερο γυρο... .και εκει σκαει η φολα...η.κοπελα μου δηλωνει οτι δε καθεται ποτε ωρα γιατι εχει ασθμα και πρεπει να ειναι σε ανοιχτο χωρο....λεω οπα μου κανεις πλακα ε?? Και γελαω....οχι σοβαρα...και σηκωνεται και ντυνεται....στραβωσα τοσο που μου ρθε να την κλωτσησω....ξενερωσα τοσο πολυ που εφυγα πληρωμοντας μονο την μιση ωρα με τετοια νευρα που εβριζα την ωρα καο την στιγμη που πατησα εκει περα μεσα....μαυρο συναγωνιστες....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.213
Πόντοι
4.365
Πηρα ενα κατα τα δικα μου γουστα καλο κομματι αλλα η φολα που εφαγα δε χωνευεται....κλεινω προγραμμα μιας ωρας με την κοπελα ονοματι ινα...στεγνο με γυαλακια που μου βγαζανε μια προστυχια...στα του μασσαζ αδιαφορη ουτως η αλλως η κοπελα μου το δηλωσε οτι δε το εχει με το μασσαζ...ξεκιναει μασσαζ στο Λακη και εκει που που εχουμε επαρση σημαιας αρχιζει το κλαρινο...λιγο η καβλα που χε συσσωρευτει λιγο η προσδοκια για το δευτερο γυρο καταθετω....λεω μεσα μου παρε ανασες και ετοιμασου να τρυπησεις στο δευτερο γυρο... .και εκει σκαει η φολα...η.κοπελα μου δηλωνει οτι δε καθεται ποτε ωρα γιατι εχει ασθμα και πρεπει να ειναι σε ανοιχτο χωρο....λεω οπα μου κανεις πλακα ε?? Και γελαω....οχι σοβαρα...και σηκωνεται και ντυνεται....στραβωσα τοσο που μου ρθε να την κλωτσησω....ξενερωσα τοσο πολυ που εφυγα πληρωμοντας μονο την μιση ωρα με τετοια νευρα που εβριζα την ωρα καο την στιγμη που πατησα εκει περα μεσα....μαυρο συναγωνιστες....

Συνεχίζει δυστυχώς το μαγαζί με υπηρεσίες μπουρδέλου.. Ελπίζω μην επεκταθεί η νοοτροπία στα αδελφά μαγαζιά..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916

μα είναι δυνατόν????? έλεος δηλαδή!!!!!! δε σέβονται τίποτα εκεί μέσα??

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
εγώ θα προτείνω κάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα και αν θέλουν ας με ακούσουν..διαφορετικά θα χτυπάει ένα άντε δύο κουδούνια την εβδομάδα από τυχαίους περαστικούς που θα ψάχνουν να βρούν πού είναι το γραφείο του ΛΑΟΣ ή το κατάστημα με την επισκευή των μοτό....

α) σοβαρευτείτε εκεί πέρα με την παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη...τον πελάτη τον ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ γιατί μας ΖΕΙ και ΤΑΙΖΕΙ
β) κάποιες κοπέλες έχουν κορεσθεί στον ίδιο χώρο επί 8 χρόνια....βλέπε Μαριάννα...πώς να αποδώσει το κορίτσι αυτό ??? μήπως ήρθε η ώρα για μιά αλλαγή περιβάλλοντος??? στείλτε την ας πούμε στην μπακνανά...δεν είναι μακρυά...και από το paradise στείλτε κάποια στο central spa..πχ την Αλίνα... :headbaning2:. Νομίζω θα κερδίσουν όλοι από μία τέτοια ανταλλαγή.

Αυτά. :grin:

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
Καλημέρα σας,

Από τις 11:00 έως τις 21:00 μαζι σας οι κοπέλες μας:

Σας περιμένουν

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
ξενερωσα τοσο πολυ που εφυγα πληρωμοντας μονο την μιση ωρα με τετοια νευρα που εβριζα την ωρα καο την στιγμη που πατησα εκει περα μεσα....μαυρο συναγωνιστες....
τουλαχιστον πληρωσες τη μιση ωρα μονο

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
Πηρα ενα κατα τα δικα μου γουστα καλο κομματι αλλα η φολα που εφαγα δε χωνευεται....κλεινω προγραμμα μιας ωρας με την κοπελα ονοματι ινα...στεγνο με γυαλακια που μου βγαζανε μια προστυχια...

Μάλλον κάποιο λάθος έχετε κάνει.
ΔΕΝ έχουμε κάποια "Ινα" στο μαγαζί μας.
Έχουμε όμως μια Νινα και ειναι Κινέζα, χωρίς γυαλιά και σε καθε περίπτωση δε τη λες "στεγνη" (ισως λιγο γεματουλα).
Προφανώς μιλάτε για αλλο μαγαζί.

sailorman69

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
44
Πόντοι
0
Καθε αλλο....ξερω πολυ καλα που μπηκα...η κοπελα με τα γυαλια και το σκουλαρικι στον αφαλο....σαν Ινα μου συστηθηκε...μην υποτιματε την νοημοσυνη μου....ξερω καλα που μπηκα και την μουφα που εφαγα...το πιο επαγγελματικο απο μερους σας θα ταν να το ξεκαθαρισετε εξ αρχης....μαλιστα η κοπελα στο τελειωμα της ξεπετας μου ειπε γιατι δεν επερνες την κινεζουλα να κατσει μια ωρα να σε τριβει.... (κοινως πουλουσε και εκδουλευση)

Central Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
670
Καλημέρα,

Σαββατοκύριακο έρχεται ελάτε να σας χαλαρώσουμε

Από τις 11:00 έως τις 21:00 οι

www.kallirois48.com/girls/maria-25]Μαρια,[/url]

Η Κλαούντια :rose:

Συνημμένα

• claudia.jpg
    claudia.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 34

pasakas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2015
Κριτικές
15
Like
497
Πόντοι
290
Η γνωστή Κλαούντια? Επέστρεψε?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Πέρασμα σήμερα για τσεκάρισμα ρόστερ μιας και δεν ειχα πολύ χρόνο.
6-7 κοπέλες εκ τον οποιον ξεχώρισα 2.
Μια κοντούλα και την Βικτώρια η οποία όμως δεν έχει καλές κριτικές.
Οφείλω δε να ομολογήσω ότι είναι κορμάρα... :headbang2:
Οι υπόλοιπες ψιλοαδιάφορες για τα γούστα μου.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom