You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 909K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Πέρασμα τις προάλλες και συνεύρεση με την Κλαούντια. Πρόκειται για ενα συμπαθητικό νεαρό κορίτσι, διπλανής ή παραδιπλανής πόρτας. Ρουμανικής καταγωγής, απίστευτα σφιχτό δέρμα, άβυζη όμως και με κοιλίτσα που ίσως ήταν στο ίδιο επίπεδο με το στήθος της.
Θα ανέβαζα κριτική αλλά δεν άξιζει τον κόπο. Ίσως το κάνω όμως για να σώσω κανενα συνάδελφο. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΠΕΤΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΞΕΝΕΡΑ. Τέτοια ξεπέτα είχα να νιώσω από τα εμβόλια στο ναυτικό στην προπαίδευση. Με ρώτησε αν θέλω μασάζ και όταν είπα φυσικά αλλιώς θα πήγαινα αλλού, μου λέει, Κρίμα, άντε έλα να σου κάνω λίγο. 3-4 λεπτά μετά άρχισε τα χαμουρέματα και στα 15 είχαμε σκουπιστεί!!!
Αν είναι έτσι το μαγαζί θα πρεπει να αλλάξει κατηγορία στο bou για να ξέρουνε και οι αναγνώστες ότι ανήκει στα studio. Δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι αυτό που έκανε η κοπέλα που μου θύμισε την πρώτη φορά που πήγα σε μπουρδέλο πριν 35 χρόνια.
Κόστος 50€ για 15 λεπτά ξενέρας.
Αυτά, να είστε καλά.
Τι έγινε χάλασε και η Κλαούντια?? Το μασάζ δεν το είχε ποτέ. Όπως και το συγκεκριμένο μαγαζί άλλωστε με εξαίρεση τώρα την Ρούλα. Αλλά στο αγώνα τιμούσε τα λεφτά της ως γνήσια Ρουμάνα! Την Κλαούντια την ξέρω από την εποχή της Αλκιβιάδου στον Πειραιά. Τώρα έχω δω πάνω από χρόνο. Α ρε τη χασαμε κι αυτή την κωλάρααα!!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Είναι πιά γνωστό ξεπετάδικο. Γιαυτό γράφουμε για να διαβάζουμε πριν πάμε κάπου......
ενα αυτο και δευτερο το στ 29
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Καλησπέρα συναγωνιστές και χρόνια πολλά!
Η Τάνια που δουλεύει στο κατάστημα είναι η μικρή Βουλγάρα που δούλευε στο Θησέως 81?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή πρωτοχρονιά σε όλους!
Η Τάνια που δουλεύει στο κατάστημα είναι η μικρή Βουλγάρα που δούλευε στο Θησέως 81?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή πρωτοχρονιά σε όλους!
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
περασμα με ολα τα δωματια ελευθερα και τις κοπελες διαθεσιμες με τα γνωστα προγραμματα απο 60 .... ρουλα, βικτωρια, τονια, κτλ , κτλ δεν θυμαμαι αλλα ονοματα...δεν ειδα ιδιαιτερη ενεργεια και την εκανα....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.067
- Πόντοι
- 46.232
καλά δεν χρειάζεται να θυμάσαι και τα ονόματα ... τα γράφουν στο σαίτ τους...
εκεί μέσα πάντως μυαλό δεν βάζουν ...
εκεί μέσα πάντως μυαλό δεν βάζουν ...
Black Diamond
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 847
- Πόντοι
- 361
ρουλα θεα κραταει ακομα
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
περασμα προ ημερων νωρις οποτε και ολες ελευθερες πλην τανιας που δεν ηταν στο μαγαζι...στην ερωτηση για 2η φορα μου ειπαν +20 οποτε και την εκανα...Τανια σιγουρη αξια οσον αφορα και το μασαζ και τα μετ επιετα και την συμπεριφορα γενικοτεραρουλα θεα κραταει ακομα
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Καλημέρα συναγωνιστές.
Το κουδούνι του καταστήματος τι γράφει;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Καλημέρα συναγωνιστές.
Ευχαριστώ.
κτηνιατρείο-βυρσοδεψείο η βετούλα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
η τσοντα δουλευει ??
την εχω μεγαλη αναγκη
την εχω μεγαλη αναγκη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Central Spa ρε μανΚαλημέρα συναγωνιστές.
Ευχαριστώ.
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
γιατι κανει και μασαζ; οταν ειχε πρωτοαρχισει και πηγαινα, τυπικοτατη ξεκιναγε με μασαζ, μετα απο λιγο καιρο κατευθειαν στο ψητοπερασμα προ ημερων νωρις οποτε και ολες ελευθερες πλην τανιας που δεν ηταν στο μαγαζι...στην ερωτηση για 2η φορα μου ειπαν +20 οποτε και την εκανα...Τανια σιγουρη αξια οσον αφορα και το μασαζ και τα μετ επιετα και την συμπεριφορα γενικοτερα
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Σε ποιά απ' όλες αναφέρεσαι?η τσοντα δουλευει ??
την εχω μεγαλη αναγκη
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Σε ποιά απ' όλες αναφέρεσαι?
marianna
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Την τελευταία φορά που πήγα ενώ μου την παρουσίασαν, τελικά μου είπαν ότι δεν ήταν διαθέσιμη, στράβωσα κι έφυγα. Ίσως να πέρασε με κάποιον από τους συναγωνιστές που πέτυχα στην είσοδο κι ανέβηκαν αμέσως μετά από μέναmarianna
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
δουλευει κανονικα ...περασμα προ ημερων ηταν ολες τους εκει + Τζουλια απο Συγγρου αρκετα παλιαοτερα, μιλφ με κοντο μαλλι...Την τελευταία φορά που πήγα ενώ μου την παρουσίασαν, τελικά μου είπαν ότι δεν ήταν διαθέσιμη, στράβωσα κι έφυγα. Ίσως να πέρασε με κάποιον από τους συναγωνιστές που πέτυχα στην είσοδο κι ανέβηκαν αμέσως μετά από μένα
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Ναι, ήμουν σίγουρος ότι δουλεύει, εγώ χαλάστηκα που ενώ μου την παρουσίασαν μετά για κάποιο λόγο στράβωσε το θέμα και στράβωσα κι εγώ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχει πέσει λίγο η απόδοση της, συγκρίνοντας τη μόνο με τον εαυτό της πριν κάποια χρόνια που έκανε το κορυφαίο για μένα πορνοδιαστροφικό γαμήσι, τα πάντα όλα και σ'εκανε να το πιστεύεις ότι το ζει.
Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Ευχαριστώ, αλλά σε παλαιότερη επίσκεψη μου δε μπόρεσα να το εντοπίσω και έφυγα άπραγος...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
και η Βέττα δεν είναι εκεί πια νομίζω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K