τι λες τυπε, τυχαια βρηκες το site? Είναι η τυχερη σου κυριακη![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
τι λες τυπε, τυχαια βρηκες το site? Είναι η τυχερη σου κυριακη![]()
εκτός από 2 ρ, θέλει και καλό σέρβις...
Γεια σου κ. Βέτα με τις τορπίλες σου!!V for Vetta !!!
Στην πόρτα όπως πάντα η Βέτα.
το επνιγε...πλεον παροπλιστηκε.....Γεια σου κ. Βέτα με τις τορπίλες σου!!![]()
Ξέρεις κανείς εαν το πνίγει (ή το έπνιγε) το κουνέλι??
Καλησπερα.η γνωστη skinny Μαριαννα ειναι ακομα εκει?την εχω χασει εχουμε καμια πληροφορια?
υπάρχει φαν των λαδαδικων που δεν εχει παρει την Μαριαννα?
βασικά την είχα πάρει στα ξεκινήματά της, ήμουν άμαθος και άπειρος τότε και δεν μπορώ να πω ότι την χάρηκα στο 100%. Τώρα μου χει κολλήσει να την ξαναπάρω για να τύχω "όλων των υπηρεσιών" που παρέχει. Πάντως κάθε φορά που τη βλέπω καυλώνω.
προχωρα με τις ευλογιες μας
![]()
πηγαινε αξυριστος...brutal και ετσι!!!!...θα ξυριστώ, θα πλυθώ, θα παρφουμαριστώ και θα πάω. θέλω να ζήσω την εμπειρία.
πηγαινε αξυριστος...brutal και ετσι!!!!...![]()
![]()
![]()
πηγαινε μαρνης...εκτιμουν τα ζοριλικια και τα γκαζια,περισσοτερο...είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη θα το εκτιμήσει. αλλά αν δεν είναι εκει και μου ρθει να πάρω κάποια άλλη;