Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βρε καρλίτο :grin: που μας άφησες στα κρύα του λουτρού?έτσι μόνους μας...πλήζ ξαναέλα.κάντο για τον ειδικό του δάκου...τον ένα και μοναδικό loop!!!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
την ίδια άποψη έχω και εγώ, είναι και με της ώρες της κανε μια δοκιμη δεν θα χάσης

έχει κώλο σαν της μάρσυ(στου63)..ή αλλιώς τον λεγόμενο αχλαδόκωλο :rockon:,αλλά είναι πιο ψηλή,εκφυλόφατσα και μέσα σου πετάει τα καριολίκια της..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν κανει δοκιμες ο παθος...παιζει με στανταρακι μονο...ετσι παθο?????? :tickedoff: :tickedoff: :s&m_1: :s&m_1:

ναι με χαρά από συγγρού(όπως κατεβαίνουμε δεξιά..δεξιά...)

υ.γ. κανά τακουνάκι με στρασσάκια έχουμε? :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως αποδυναμώθηκε το ίδρυμα με κάρλα και εύα(αλήθεια αυτή που χάθηκε?). Είναι οι αντίστοιχοι μιραλάς-ουρμπάιθ του θρυλου:rockon:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Αληταραδες.....μονο να το γαμησετε θελετε το κοριτσι.....γι'αυτο χαθηκε
Παρτε μια γευση της λιμνης καρλα ετσι για την παρηγορια

images

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
πρεπει να εχω παρει την Ελλη πριν 3 χρονια αν δεν με απατα η μνημη μου στην Φραντζη...
μασαζ για τον πουτσο, ειναι ανιδεη... στην πιπα ανευ προσπαθει με ικανοποιητικα αποτελεσματα... αλλα εχει συνολικα μια βιαστικη διαθεση μεταξυ 20λεπτου και 30λεπτου να σε τελειωσει...
με μενα που ειμαι λατρης του 45λεπτου +, δεν καθησε καλα αυτη η ανυπομονησια... στο τελος cim  αν θυμαμαι καλα... μια εμπειρια που δεν την πεταω και στα σκουπιδια αλλα και που δεν θα μου δημιουργησει την επιθυμια επαναληψης...
το παν ειναι να μην βγαλει τα γυαλια...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω αν εχετε κανει αναφορα πιο πριν γιαυτο αλλα θα ηθελα να πω οτι επειδη εχω ακουσει πολλες ρουμανες να μιλανε ελληνικα και πολλες αλβανιδες να μιλανε ελληνικα , βασιζομενος στην προφορα θα ελεγα οτι η μαριαννα ειναι ΑΛΒΑΝΙΔΑ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
δεν ξερω αν εχετε κανει αναφορα πιο πριν γιαυτο αλλα θα ηθελα να πω οτι επειδη εχω ακουσει πολλες ρουμανες να μιλανε ελληνικα και πολλες αλβανιδες να μιλανε ελληνικα , βασιζομενος στην προφορα θα ελεγα οτι η μαριαννα ειναι ΑΛΒΑΝΙΔΑ

είναι ρουμάνα..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515

ρουμανα απο τη ρουμανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom