pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
βρε καρλίτο που μας άφησες στα κρύα του λουτρού?έτσι μόνους μας...πλήζ ξαναέλα.κάντο για τον ειδικό του δάκου...τον ένα και μοναδικό loop!!!!!!
δεν κανει δοκιμες ο παθος...παιζει με στανταρακι μονο...ετσι παθο??????την ίδια άποψη έχω και εγώ, είναι και με της ώρες της κανε μια δοκιμη δεν θα χάσης
την ίδια άποψη έχω και εγώ, είναι και με της ώρες της κανε μια δοκιμη δεν θα χάσης
δεν κανει δοκιμες ο παθος...παιζει με στανταρακι μονο...ετσι παθο??????
Φίλε μου γιατί + 20? Μη μου πεις ότι σοθ χρεώσανε το κουλούρι?
δωρο?...η για σενα????ναι με χαρά από συγγρού(όπως κατεβαίνουμε δεξιά..δεξιά...)
υ.γ. κανά τακουνάκι με στρασσάκια έχουμε?
δωρο?...η για σενα????
Ναι, δεν έπρεπε? το κερναει??Φίλε μου γιατί + 20? Μη μου πεις ότι σοθ χρεώσανε το κουλούρι?
Ναι, δεν έπρεπε? το κερναει??
καλή...αλλά όχι κάτι σούπερ
δεν ξερω αν εχετε κανει αναφορα πιο πριν γιαυτο αλλα θα ηθελα να πω οτι επειδη εχω ακουσει πολλες ρουμανες να μιλανε ελληνικα και πολλες αλβανιδες να μιλανε ελληνικα , βασιζομενος στην προφορα θα ελεγα οτι η μαριαννα ειναι ΑΛΒΑΝΙΔΑ
δεν ξερω αν εχετε κανει αναφορα πιο πριν γιαυτο αλλα θα ηθελα να πω οτι επειδη εχω ακουσει πολλες ρουμανες να μιλανε ελληνικα και πολλες αλβανιδες να μιλανε ελληνικα , βασιζομενος στην προφορα θα ελεγα οτι η μαριαννα ειναι ΑΛΒΑΝΙΔΑ
είναι ρουμάνα..
απο την κοσταντσα συγκεκριμενα!είναι ρουμάνα..