Νέα

CD Paola

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vosforos(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
εδω ρε δαναη βρηκαν το βιντεο τις νοσοκομας μετα απο 3 χρονια.
αυτο εδω σου φαινετε περιεργο?
αγαπητε μου arcans76 θες να μου πεις δηλαδη οτι και αυτοι που κατεβηκαν στη συγγρου ενα βραδυ πριν 2 χρονια και ξυλοφορτωσαν μια transexual και της εκλεψαν την τσαντα που μεσα ειχε την αστυμομικη της ταυτοτητα που μετα τη σκαναραν και την ανεβασαν στο you toube καλα εκαναν γιατι το ηθελε αυτη?αντε να δουμε στην δικη που θα γινει εφοσων τους βρηκαν πιοι ειναι  ποσο καλα εκαναν και ποσο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: θα φανε.....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αγαπητε μου arcans76 θες να μου πεις δηλαδη οτι και αυτοι που κατεβηκαν στη συγγρου ενα βραδυ πριν 2 χρονια και ξυλοφορτωσαν μια transexual και της εκλεψαν την τσαντα που μεσα ειχε την αστυμομικη της ταυτοτητα που μετα τη σκαναραν και την ανεβασαν στο you toube καλα εκαναν γιατι το ηθελε αυτη?αντε να δουμε στην δικη που θα γινει εφοσων τους βρηκαν πιοι ειναι  ποσο καλα εκαναν και ποσο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: θα φανε.....
Συλβάκι να πάς στην αρχή προστασίας προσωπικώ δεδομένων και να το καταγγείλεις!!!
Να ζητήσεις και αποζημιώσεις. :dancing:
Είναι ανεπίτρεπτο ο κάθε παλιολούγκρας να ανεβάζει στη δημοσιότητα και στο διαδίκτυο τις προσωπικές στθγμές του καθενός χωρίς την άδειά του. :huh:  :tickedoff:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
127
Πόντοι
6
Συλβια διαφημιση σου εκανε,ωραιο στριφτοτσιμπουκο κανεις.Σκεψου και τη θετικη οψη του νομισματος.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συλβια διαφημιση σου εκανε,ωραιο στριφτοτσιμπουκο κανεις.Σκεψου και τη θετικη οψη του νομισματος.
το οτι ειναι διαφημηση που δεν την χρειαζομαι τοσο πολυ το ξερω .......αλλα ειναι και κακο γιατι οι περισοτεροι νομιζουν οτι ειναι τραβηγμενο με κρυφη καμερα.....αντιθετα αυτο ειναι τραβηγμενο με φανερη καμερα και με την συγκαταθεση του παρτενερ μου  ....επομενος ενημερωνω εκ των προτερων οτι το βιντεο αυτο ειναι απο καθαρα προσωπικες στιγμες

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ποιά συγκατάθεση, αφού ο παρτενέρ είναι και οπερατέρ ... Πάντως πολύ καλή φάση Σύλβια. Ερεθιστικά και τα αναφιλητά. Δίδαξες που λένε.

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
127
Πόντοι
6
ποιά συγκατάθεση, αφού ο παρτενέρ είναι και οπερατέρ ... Πάντως πολύ καλή φάση Σύλβια. Ερεθιστικά και τα αναφιλητά. Δίδαξες που λένε.
πως τα λες ετσι..μπας και εισαι ο Τελυ Σαββαλας??

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
για να το λες κατι θα ξερεις και συ ατιμουλικο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ποιοι εξωγηινοι? :2funny:

DANAHTRANS